Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
tomaliusz

Citizen

Rekomendowane odpowiedzi

@SLAWEK 01 - ja też podziwiam Twoją kolekcję, nie tylko Citizen'ów, ale właśnie Atlantic'ów  gratuluję. (Mojego Atlantic'a będę zakładał w "łikent".)
@Paulus57 - wcale moim zdaniem nie jątrzysz, nie zmieniaj się - Twoje wybory mają przede wszystkim właśnie Tobie sprawiać radość.

No po tych Waszych wyznaniach jest mi naprawdę lepiej - czuję się uzdrowiony. default_rolleyes.gif

Edytowane przez alpaczino

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, alpaczino napisał(-a):

@SLAWEK 01 - ja też podziwiam Twoją kolekcję, nie tylko Citizen'ów, ale właśnie Atlantic'ów emoji117.png gratuluję. (Mojego Atlantic'a będę zakładał w "łikent".)
No po tych Waszych wyznaniach jest mi naprawdę lepiej - czuję się uzdrowiony. :rolleyes:emoji6.png

A dziękuję 😀

Kiedyś też myślałem że jestem chory, a nawet określenie nienormalny dość często obijało mi się o uszy, zwłaszcza od rodziny, która akurat wpadała z wizytą 😄.

Tekst typu " przecież na każdym jest ta sama godzina " był nieodzowną częścią owych wizyt.

Przezwyciężyłem to i teraz jestem silniejszy, ale co raz bardziej nienormalny...ale dobrze mi z tym😂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
5 minut temu, alpaczino napisał(-a):

@SLAWEK 01 - ja też podziwiam Twoją kolekcję, nie tylko Citizen'ów, ale właśnie Atlantic'ów emoji117.png gratuluję. (Mojego Atlantic'a będę zakładał w "łikent".)

No po tych Waszych wyznaniach jest mi naprawdę lepiej - czuję się uzdrowiony. default_rolleyes.gifemoji6.png

... i aby przypieczętować tą błogą ulgę dokup jeszcze z dwa Citizenki oprócz tego na którego czekasz .... !!! 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
3 minuty temu, unadarek napisał(-a):

... i aby przypieczętować tą błogą ulgę dokup jeszcze z dwa Citizenki oprócz tego na którego czekasz .... !!! 

Ty mnie nie kuś - już raz mnie namówiłeś na dwa kolejne. ;)

(Ten, co jest zamówiony trzymany jest przez Urząd Celny, ale jak tylko uporam się z opłatami i dotrze, to się pochwalę. :rolleyes:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
3 minuty temu, SLAWEK 01 napisał(-a):

A dziękuję 😀

Kiedyś też myślałem że jestem chory, a nawet określenie nienormalny dość często obijało mi się o uszy, zwłaszcza od rodziny, która akurat wpadała z wizytą 😄.

Tekst typu " przecież na każdym jest ta sama godzina " był nieodzowną częścią owych wizyt.

Przezwyciężyłem to i teraz jestem silniejszy, ale co raz bardziej nienormalny...ale dobrze mi z tym😂

....no można to rożnie rozpatrywać: czy nienormalny jest ten co ma jeden czy ten co sto :) ważne aby obiekt posiadający czuł się dobrze :) 

1 minutę temu, alpaczino napisał(-a):

Ty mnie nie kuś - już raz mnie namówiłeś na dwa kolejne. ;)

i jak widzę dobrze Ci to służy :) nie zbaczaj z raz obranej drogi :) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Teraz, unadarek napisał(-a):

....no można to rożnie rozpatrywać: czy nienormalny jest ten co ma jeden czy ten co sto :) ważne aby obiekt posiadający czuł się dobrze :) 

Tak też to interpretuję 😆

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
19 minut temu, unadarek napisał(-a):

Choroba bezobjawowa? Skąd my to znamy? ;) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie same dziadki, stare jak świat 😄

To jeszcze taki, chociaż pewnie go już pokazywałem. Czyste "złoto" I nie pytajcie o próbę, bo nie pamiętam 🤣

20220225_121332.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
12 minut temu, SLAWEK 01 napisał(-a):

U mnie same dziadki, stare jak świat 😄

To jeszcze taki, chociaż pewnie go już pokazywałem. Czyste "złoto" I nie pytajcie o próbę, bo nie pamiętam 🤣

20220225_121332.jpg

dziadek nie dziadek ale Jary...  :)   👍

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
9 minut temu, unadarek napisał(-a):

dziadek nie dziadek ale Jary...  :)   👍

A co sądzisz o NY0040-50W full lume?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
12 minut temu, SLAWEK 01 napisał(-a):

A co sądzisz o NY0040-50W full lume?

podoba mi się ale.... ogólnie to sam osobiście chcę kupić z czasem   sobie ny0040 w wersji 8204 (stop sekunda) - zwykły - ten brałbym jako drugi ze względu na to że  podobno jest zbyt intensywny w tej lumi  ale musiałbym go mieć aby cos więcej  powiedzieć  (dobrze jakby ktoś napisał co miał/a ) ... według mnie jako drugi byłby dobry - ale można spróbować go kupić i zobaczyć - podobno ciężko go kupić wiec w razie i czego  z sprzedażą nie byłoby problemu jakby nie podszedł  - ja chcę kupić z sto[ sekundą i jak pisze wyżej nie wiem czy te maja 8204 w środku (chodź parametry jego co do dziennej odchyłki są większe niż bez stop sekundy 8203) 

Edytowane przez unadarek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
4 minuty temu, unadarek napisał(-a):

podoba mi się ale.... ogólnie to sam osobiście chcę kupić z czasem   sobie ny0040 w wersji 8204 (stop sekunda) - zwykły - ten brałbym jako drugi ze względu na to że  podobno jest zbyt intensywny w tej lumi  ale musiałbym go mieć aby cos więcej  powiedzieć  (dobrze jakby ktoś napisał co miał/a ) ... według mnie jako drugi byłby dobry - ale można spróbować go kupić i zobaczyć - podobno ciężko go kupić wiec w razie i czego  z sprzedażą nie byłoby problemu jakby nie podszedł  - ja chcę kupić z sto[ sekundą i jak pisze wyżej nie wiem czy te maja 8204 w środku (chodź parametry jego co do dziennej odchyłki są większe niż bez stop sekundy 8203) 

Ok, dziękuję. Z tego co kojarzę jakieś tam się pojawiały od czasu do czasu tzn. Są tu forumowicze, którzy mają, bądź mieli je w posiadaniu...zobaczymy może ktoś się odezwie i zda relację 😉

Dzięki raz jeszcze. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
4 minuty temu, SLAWEK 01 napisał(-a):

Ok, dziękuję. Z tego co kojarzę jakieś tam się pojawiały od czasu do czasu tzn. Są tu forumowicze, którzy mają, bądź mieli je w posiadaniu...zobaczymy może ktoś się odezwie i zda relację 😉

Dzięki raz jeszcze. 

pewnie Koledzy maja je lub mieli - ogólnie to fajny jest - jakbyś miał możliwość w dobrej cenie kupić to kup - jak pisze najwyżej sprzedasz akurat z nim podobno nie ma problemu ze sprzedażą 

Edytowane przez unadarek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, unadarek napisał(-a):

pewnie Koledzy maja je lub mieli - ogólnie to fajny jest - jakbyś miał możliwość w dobrej cenie kupić to kup - jak pisze najwyżej sprzedasz akurat z nim podobno nie ma problemu ze sprzedażą 

Otóż to, nawet nie bardzo wiem jaka to jest dobra cena 🤔....1k🤔?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, SLAWEK 01 napisał(-a):

Otóż to, nawet nie bardzo wiem jaka to jest dobra cena 🤔....1k🤔?

myślę że poniżej tysiąca musisz szukać w promocji- bo jak za drogo kupisz to stracisz na sprzedaży 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, unadarek napisał(-a):

myślę że poniżej tysiąca musisz szukać w promocji- bo jak za drogo kupisz to stracisz na sprzedaży 

O widzisz, to już jakieś odniesienie jest😉

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2 minuty temu, SLAWEK 01 napisał(-a):

O widzisz, to już jakieś odniesienie jest😉

kiedyś szukałem i ile pamiętam to znalazłem w promocji za osiemset ileś - ale to z rok temu było i do końca nie pamiętam .... trzeba polować na promocje eto nie chleb ze od razu Ci potrzeba -nawet satysfakcja jak tanio się kupi 

Edytowane przez unadarek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zajrzyj do wątku dot. "Majtasów" na naszym forum - znajdziesz tam wiele odpowiedzi dot. NY0040, także w wersji z pełną lumą.

Jak zawsze mam nadzieję, że pomagam. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
3 minuty temu, unadarek napisał(-a):

kiedyś szukałem i ile pamiętam to znalazłem w promocji za osiemset ileś - ale to z rok temu było i do końca nie pamiętam ....

Niby na Amazonie jest jedna sztuka 1230zl

3 minuty temu, alpaczino napisał(-a):

Zajrzyj do wątku dot. "Majtasów" na naszym forum - znajdziesz tam wiele odpowiedzi dot. NY0040, także w wersji z pełną lumą.

Jak zawsze mam nadzieję, że pomagam. ;)

Jasne, zawsze można na Was liczyć i na Wasza pomoc😂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
3 minuty temu, SLAWEK 01 napisał(-a):

Lepiej na Chrono24 - poczytaj na wskazanym powyżej wątku - tam wszystko jest ładnie opisane.

... a Majtas z pełną lumą jest petarda. B)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, SLAWEK 01 napisał(-a):

tak widziałem i nie wiem czy to dobra cena czy nie ale - wszystko zleży od kursów walut - według mnie może trochę przy drogo 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Teraz, alpaczino napisał(-a):

Lepiej na Chrono24 - poczytaj na wskazanym powyżej wątku - tam wszystko jest ładnie opisane.

Oki, dzięki 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki Panowie, 

Trochę poczytałem w wątku o Majtach, w zasadzie same pozytywy. Jednak wszedł mi w oko ten w wersji yellow, szczerze to takiego nigdzie na żywo nie widziałem, wydaje się fajną alternatywą na lato w dodatku z tym paskiem. Ciekawy. 

Screenshot_20220225-133615_Samsung Internet.jpg

Edytowane przez SLAWEK 01

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
21 minut temu, SLAWEK 01 napisał(-a):

Jasne, zawsze można na Was liczyć i na Wasza pomoc😂

Na Allegro jest za 829.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi