Jogi 10235 #6751 Napisano 8 Stycznia Godzinę temu, kornel91 napisał(-a): Zegarek ma bardzo dobre szkło tak jak Gts tarcza w zależności od słońca jest jaśniejsza a przy mniejszym słońcu wpada w ciemny niebieski. A bywa tak, że ten wzorek, ta struktura całkiem lub znacznie zanika i tarcza wydaje się bardziej płaska? 0 Żyć to znaczy ryzykować. W przeciwnym razie, jesteś wyłącznie bierną bryłą przypadkowo zebranych molekuł, niesioną prądem Wszechświata. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 84873 #6752 Napisano 9 Stycznia 8 godzin temu, Jogi napisał(-a): A bywa tak, że ten wzorek, ta struktura całkiem lub znacznie zanika i tarcza wydaje się bardziej płaska? Zbyt często go jeszcze nie nosiłem ale nie zanika ta struktura Ja tylko żałuję, że ta tarcza nie jest pomarańczowa bo od dawna chodzi mi po głowie pomarańczowy zegarek 0 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jogi 10235 #6753 Napisano 9 Stycznia 5 minut temu, kornel91 napisał(-a): Zbyt często go jeszcze nie nosiłem ale nie zanika ta struktura Ja tylko żałuję, że ta tarcza nie jest pomarańczowa bo od dawna chodzi mi po głowie pomarańczowy zegarek Dzięki za informacje. Za mną też, od dłuższego już czasu, chodzi znalezienie następcy pomarańczowego Monstera. Tylko jak już trafię na coś z tarczą w tym kolorze, to zawsze coś nie tak, albo z całymprojektem, albo z marką. 0 Żyć to znaczy ryzykować. W przeciwnym razie, jesteś wyłącznie bierną bryłą przypadkowo zebranych molekuł, niesioną prądem Wszechświata. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 84873 #6754 Napisano 9 Stycznia 4 minuty temu, Jogi napisał(-a): Dzięki za informacje. Za mną też, od dłuższego już czasu, chodzi znalezienie następcy pomarańczowego Monstera. Tylko jak już trafię na coś z tarczą w tym kolorze, to zawsze coś nie tak, albo z całymprojektem, albo z marką. No właśnie mi najbardziej chyba z pomarańczy pasuje Orient 300 0 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cordi7 7921 #6755 Napisano 9 Stycznia 10 godzin temu, kornel91 napisał(-a): No właśnie myślę, że taka trojwymiarowa jest bardzo ciekawa. Tarcz normalnych jakiś piaskowanych lub słoneczko jest bardzo dużo takiej nie ma i dla mnie to przewaga 😀 Ja nic nie mam do tarcz ze struktura - ale ta i w wersjach kolorystycznych oferowanych przez Citka w wariancie GMT kompletnie mi nie lezy Zreszta - rozumiem, moga dac takie opcje ale przy czyms standardowym i bardziej stonowanym rowniez dostepnym; moglby tez byc cienszy 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 64177 #6756 Napisano 9 Stycznia Forumowicze idzie dostać do takiego bransoletę albo ogniwa 🤔🤔🤔 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 84873 #6757 Napisano 10 Stycznia 10 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirosuaw 27867 #6758 Napisano 10 Stycznia Czekam na bransoletę jubilee z Island Watch i wtedy będzie ogień 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cordi7 7921 #6759 Napisano 10 Stycznia (edytowane) W dniu 9.01.2025 o 07:44, kornel91 napisał(-a): No właśnie mi najbardziej chyba z pomarańczy pasuje Orient 300 Scurfa? Swietna jakosc i niezle ceny, zwlaszcza za kwarce. https://www.scurfawatches.com/product/diver-one-d1-500-gloss-orange/ https://www.scurfawatches.com/product/diver-one-d1-500-titanium-orange/ https://www.scurfawatches.com/product/treasure-seeker-orange-dial/ Edytowane 10 Stycznia przez cordi7 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 84873 #6760 Napisano 10 Stycznia 2 minuty temu, cordi7 napisał(-a): Scurfa? Swietna jakosc i niezle ceny, zwlaszcza za kwarce. https://www.scurfawatches.com/product/diver-one-d1-500-gloss-orange/ https://www.scurfawatches.com/product/diver-one-d1-500-titanium-orange/ https://www.scurfawatches.com/product/treasure-seeker-orange-dial/ Ta ze zdjęcia najfajniejsza 0 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cordi7 7921 #6761 Napisano 10 Stycznia Poprawilem linki i wrzucilem filmiki, Treasure Seeker z tarcza w strukturze plastra miodu jest miod 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
revolta4 14532 #6762 Napisano 10 Stycznia Zdjęcia i filmy studyjne robią wrażenie ale zwykle już nie 😎 Marcin orient 300 czy w pomarańczy czy w czerni jest zaj……. Jak masz sporą łapę to lepszy od monstera ( i tu się naraziłem 😃) 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Perpetuum Mobile 66285 #6763 Napisano 10 Stycznia Scurfa chyba ciężko kupić. Co jakiś czas coś rzucą a tak to ciągle „out of stock”. Kiedyś miałem chętkę na tytanowego Diver One, ale ze względu na dostępność (a właściwie jej brak) mi przeszło. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cordi7 7921 #6764 Napisano 10 Stycznia Trzeba się zapisać na newsletter i czekać - przychodzi info kiedy co będzie dostępne. Trochę jak Timefactors. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 84873 #6765 Napisano 10 Stycznia (edytowane) 7 godzin temu, revolta4 napisał(-a): Zdjęcia i filmy studyjne robią wrażenie ale zwykle już nie 😎 Marcin orient 300 czy w pomarańczy czy w czerni jest zaj……. Jak masz sporą łapę to lepszy od monstera ( i tu się naraziłem 😃) Łapa Jacek spadła jak i waga ale Orienta mierzyłem u bym dźwignął😀 Edytowane 10 Stycznia przez kornel91 1 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
revolta4 14532 #6766 Napisano 10 Stycznia 1 godzinę temu, kornel91 napisał(-a): Łapa Jacek spadła jak i waga ale Orienta mierzyłem u bym dźwignął😀 Jasne że tak 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Perpetuum Mobile 66285 #6767 Napisano 10 Stycznia Trzeba się zapisać na newsletter i czekać - przychodzi info kiedy co będzie dostępne. Trochę jak Timefactors. No właśnie jestem zapisany. Stąd wiem jak rzadko i jak mało się ich pojawia i jak szybko się rozchodzą. Nie zależy mi na tym zegarku, tylko taki ciekawski byłem, ale dostępność jest zniechęcająca. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cordi7 7921 #6768 Napisano 11 Stycznia Nowy ultra cienki Citek Eco Drive, mniej niż 5 mm https://www.citizenwatch.com/us/en/product/AR3120-08L.html 7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 84873 #6769 Napisano 12 Stycznia 9 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Perpetuum Mobile 66285 #6770 Napisano 12 Stycznia 14 godzin temu, cordi7 napisał(-a): Nowy ultra cienki Citek Eco Drive, mniej niż 5 mm https://www.citizenwatch.com/us/en/product/AR3120-08L.html Fajny. Coś w moich klimatach i do tego chyba w dobrej cenie. I nawet szafirowe szkiełko trafiło do tego eleganta. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cordi7 7921 #6771 Napisano 12 Stycznia Godzinę temu, Perpetuum Mobile napisał(-a): Fajny. Coś w moich klimatach i do tego chyba w dobrej cenie. I nawet szafirowe szkiełko trafiło do tego eleganta. I 50m WR. Bardzo fajna opcja - w dobrej cenie. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 64177 #6772 Napisano 14 Stycznia Taka sytuacja 🤔🤔🤔 7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SLAWEK 01 70517 #6773 Napisano 15 Stycznia 11 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirosuaw 27867 #6774 Napisano 15 Stycznia Na nowej bransolecie. Tani zegareczek, a cieszy 13 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
p.r.p. 13123 #6775 Napisano 17 Stycznia (edytowane) +zaległe Edytowane 17 Stycznia przez p.r.p. 9 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach