GTB 19428 #1351 Napisano 30 Listopada 2020 5 minut temu, arturzbsk napisał: Panowie, powiedzcie proszę, gdzie szukać oryginalnej bransolety do Promastera BN0151-17L ? Ciężki temat i tanio nie będzie , aktualnie to najtaniej chyba tutaj https://m.ebay.pl/itm/Original-C-ITIZEN-BN0151-17L-BN0150-61E-BN0150-28e-BN0151-09L-20mm-bracelet/263915051489?hash=item3d729019e1:g:luMAAOSw4C5cwFPk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vonziej 3497 #1352 Napisano 30 Listopada 2020 2 godziny temu, arturzbsk napisał: Panowie, powiedzcie proszę, gdzie szukać oryginalnej bransolety do Promastera BN0151-17L ? Chodzi o ten model: Nie kupuj jej, jest ble 😪 Jak miałem i sprzedawałem to nikt nie chciał, a teraz to każdy szuka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Noodles #1353 Napisano 30 Listopada 2020 2 godziny temu, arturzbsk napisał: Panowie, powiedzcie proszę, gdzie szukać oryginalnej bransolety do Promastera BN0151-17L ? Chodzi o ten model: Bransę do tego modelu cięzko dopasować, nie ma mikroregulacji ani półogniw 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arturzbsk 4017 #1354 Napisano 30 Listopada 2020 Faktycznie drogo. Półogniw nie ma, ale na zdjęciu widać, że ma mikroregulację. Chyba, że te dodatkowe przyciski są od czegoś innego. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vonziej 3497 #1355 Napisano 30 Listopada 2020 19 minut temu, arturzbsk napisał: Faktycznie drogo. Półogniw nie ma, ale na zdjęciu widać, że ma mikroregulację. Chyba, że te dodatkowe przyciski są od czegoś innego. Przedłużka dla nurków. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
clusca 4903 #1356 Napisano 30 Listopada 2020 No dobra, oficjalnie mogę potwierdzić, że przesyłka z WS wyruszyła w drogę i nie anulowali 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Noodles #1357 Napisano 30 Listopada 2020 Vonziej pisze. Jak będzie za mała to co, będziesz z wysuniętą chodził? Słabo to wtedy wygląda 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23158 #1358 Napisano 30 Listopada 2020 17 minut temu, clusca napisał: No dobra, oficjalnie mogę potwierdzić, że przesyłka z WS wyruszyła w drogę i nie anulowali U mnie to samo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beriam 17804 #1359 Napisano 30 Listopada 2020 15 minut temu, tomaliusz napisał: U mnie to samo Nie inaczej 👍 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vonziej 3497 #1360 Napisano 30 Listopada 2020 46 minut temu, Noodles napisał: Vonziej pisze. Jak będzie za mała to co, będziesz z wysuniętą chodził? Słabo to wtedy wygląda Ja nie narzekam, bo mi dobrze pasuje Niestety nie mam kiedy zastanawiać się nad innymi nadgarstkami czy tam dobrze pasuje 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vonziej 3497 #1361 Napisano 30 Listopada 2020 To już oficjalnie, to chyba to Wysłane z mojego LYA-L29 przy użyciu Tapatalka 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
clusca 4903 #1362 Napisano 30 Listopada 2020 (edytowane) Chyba mam z tym zegarkiem tak, jak z muzyką. Najpierw miałem mieszane uczucia, potem był etap akceptacji - w końcu go kliknąłem, a teraz jak patrzę na Twoje zdjęcia, to mi się naprawdę podoba Edytowane 30 Listopada 2020 przez clusca 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
p.r.p. 13123 #1363 Napisano 30 Listopada 2020 Bo to świetne citki są. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miszkolc 27972 #1364 Napisano 30 Listopada 2020 Podobno DHL jutro dostarczy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ncx 99 #1365 Napisano 30 Listopada 2020 DC Leake dostarczy w czwartek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beriam 17804 #1366 Napisano 30 Listopada 2020 Godzinę temu, Miszkolc napisał: Podobno DHL jutro dostarczy Idealnie Lubię sobie robić takie prezenty na urodziny już leciwe 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23158 #1367 Napisano 1 Grudnia 2020 9 godzin temu, Miszkolc napisał: Podobno DHL jutro dostarczy Nie jutro tylko dziś A co dziwne, cena dalej wisi dobra, czyli to nie pomyłka A nie sorry ... podrożał o 4 zeta na bransie 🤣 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
p.r.p. 13123 #1368 Napisano 1 Grudnia 2020 U mnie też dziś będzie. Choć raczej dopiero jutro na spokojnie będę mógł go obejrzeć, bo kibluję do póóóźna w pracy. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Noodles #1369 Napisano 1 Grudnia 2020 Ruch tutaj jak w knajpie w dniu wypłaty 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MieszkoMieszko 2781 #1370 Napisano 1 Grudnia 2020 Czekajcie czekajcie jeszcze ja tu wpadnę z nowym Citizenem niebawem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karloss 19045 #1371 Napisano 1 Grudnia 2020 A ja dziś ze swoim "dziadkiem" 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23158 #1372 Napisano 1 Grudnia 2020 Trafia! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eddi87 31277 #1373 Napisano 1 Grudnia 2020 Mikołaj troszkę wcześniej niz 6 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23158 #1374 Napisano 1 Grudnia 2020 1 godzinę temu, eddi87 napisał: Mikołaj troszkę wcześniej niz 6 Do Mikołaja jeszcze że trzy można kliknąć 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
clusca 4903 #1375 Napisano 1 Grudnia 2020 Kontynuacja moich odczuć związanych z przybyciem dzisiaj nowego nabytku - wszyscy chyba wiedzą o który chodzi, a jak nie, to niech sprawdzą, jakich zegarków od Citizena będzie teraz najwięcej na bazarku i OLX A tak zupełnie serio, to mowa oczywiście o BN0118 w wersji na bransolecie. Cóż, zegarek dotarł i po opisach kolegów spodziewałem się czegoś nadzwyczajnego, ale chyba się przeliczyłem. Jak Tomasz @tomaliusz wcześniej wspomniał o "plastiku", to wybuchła wrzawa i oburzone głosy zwolenników tytanowych zegarków gotowe werbalnie (głosy mogą chyba tylko werbalnie ) zlinczować "biedaczka". No to teraz ja biję się w pierś i przyznaję Tomkowi rację - jest plastik, i o ile zegarek jest "plastikowy" w dobrym tego słowa znaczeniu, tj. lekki, zwinny i powabny, to bransoleta jest jak z chińskiej podróby bransoletki Cartiera, zrobionej z tworzywa sztucznego i pomalowanej farbą w sprayu na kolor srebrny. Tylko czekać aż zacznie się wycierać kolor. Wiadomo, nie zacznie, ale nie robi to MZ dobrego wrażenia. sytuację ratuje jedynie zapięcie, które nie jest z przysłowiowej puszki po piwie. Może przesadzam z moją opinią, ale porównuję do jedynego zegarka z tytanu, z którym kiedykolwiek miałem styczność, tj. do MRG od Casio i powiem szczerze, że nastawiłem się na zupełnie co innego. Moje "expectations vs reality" opisuje dość dobrze poniższe zdjęcie: No dobra, może nie jest aż tak źle, ale to już jest bliskie prawdy: Przyszedł dziś do mnie również tani zegarek Casio za 90 PLN i to on jest pozytywnym zaskoczeniem dnia. Chyba muszę nieco zweryfikować swoje zdanie na temat tytanowych zegarków, albo po prostu nie wrzucać ich wszystkich do jednego worka. Nosiłem się z zamiarem kupna Casio Oceanusa w tytanie, ale teraz się boję, czy jest bliższy MRG, czy Citka. Patryk, pomożesz? Sorry Panowie, ale teraz to chyba ciężko będzie sprzedać te Citki na bazarku. Lepiej odsyłać, póki czas 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach