nononame 505 #126 Napisano 11 Kwietnia 2017 ładnie, nie wiem czemu, ale mam słabość do niebieskiej lumy Wysłane z mojego Nexus 5 przy użyciu TapatalkaA ja do brunetek o śniadej cerze, czarnych oczach i miseczkach dużeB/C ;-) Taki off topic ;-) Często wieczorami wolę citka niż seikacza ze względu na tę subtelną lumę ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11696 #127 Napisano 16 Maja 2017 Nie ma to jak poopalać się na molo 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 73071 #128 Napisano 16 Maja 2017 Dziwne, ale jakoś wcześniej nie zauważyłem tego wątku. Tym niemniej, odkrywszy go, nie omieszkam narzucić się z paroma fotkami mojego Citizenowego jedynaka. Szukałem jakiegoś EDC, który byłby tanim substytutem pewnego szwajcarskiego zegarka, którego zakup spowodowałby u mnie w tej chwili zbyt duże wyrzuty sumienia wobec reszty familii. No i zdecydowałem się na ten śmiesznie niemal tani zegarek. W cenie niższej grubo od większości męskich butów marki Gino Rossi , dostajemy automatic, szafir - nie jest źle. Jedyne, co mnie nie przekonuje, to bransoleta. Może mi podpowiecie jakiś fajny pasek do niego? 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7156 #129 Napisano 16 Maja 2017 Skóra ciemny granat z jakąś fakturą? 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 73071 #130 Napisano 16 Maja 2017 Myślałem o pasku skórzanym. Nie jestem pewien, czy można dostać jakieś ciekawe w kolorze grotu na wskazówce sekundowej. 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7156 #131 Napisano 16 Maja 2017 Napisz do kolegów, którzy robią paski.Myślę, że to kwestia barwnika i kilku prób 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sebaa_75 43 #132 Napisano 16 Maja 2017 Hello, Dziwne, ale jakoś wcześniej nie zauważyłem tego wątku. Tym niemniej, odkrywszy go, nie omieszkam narzucić się z paroma fotkami mojego Citizenowego jedynaka. Szukałem jakiegoś EDC, który byłby tanim substytutem pewnego szwajcarskiego zegarka, którego zakup spowodowałby u mnie w tej chwili zbyt duże wyrzuty sumienia wobec reszty familii. No i zdecydowałem się na ten śmiesznie niemal tani zegarek. W cenie niższej grubo od większości męskich butów marki Gino Rossi , dostajemy automatic, szafir - nie jest źle. Jedyne, co mnie nie przekonuje, to bransoleta. Może mi podpowiecie jakiś fajny pasek do niego? Bardzo fajny, co to za model konkretnie? A ma jakąś wodoszczelność? Do codziennego użytkowania bransoleta IMO najlepsza, co z nią nie tak? Ja ostatnio też zacząłem się przyzwyczajać do pasków i średnio mi to idzie. Zapomniałem się i zamoczyłem go całego, na szczęście to parciak, więc specjalnie nic mu chyba się nie stanie i strata niewielka, ale przy skórzanym różnie by mogło być. Pozdrawiam 0 "Życie jest pasmem straconych okazji""Dzień w którym kupię karabin nadchodzi" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Luke2100 4 #133 Napisano 16 Maja 2017 (edytowane) Myślałem o pasku skórzanym. Nie jestem pewien, czy można dostać jakieś ciekawe w kolorze grotu na wskazówce sekundowej. Cos takiego? https://pasekdozegarka.com.pl/pasek-do-zegarka-diloy-3931522-p-4522.html albo https://pasekdozegarka.com.pl/pasek-67338022-granatowy-p-753.html https://pasekdozegarka.com.pl/pasek-tekla-tk112grb22-ciemny-granat-gladki-p-4572.html Bardzo fajny, co to za model konkretnie? A ma jakąś wodoszczelność? Do codziennego użytkowania bransoleta IMO najlepsza, co z nią nie tak? To NJ0070-53E. Bardzo fajny, bransoleta wg mnie jest przyzwoita (jak za ta cene - 125$ na dutyfreeisland), wodoszczelnosc 10bar. Edytowane 16 Maja 2017 przez Luke2100 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 73071 #134 Napisano 16 Maja 2017 Bransoleta nie jest źle zrobiona, ale mnie się po prostu średnio podoba. Wolę trochę inne. Dzięki za sugestie odnośnie paska. 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sebaa_75 43 #135 Napisano 16 Maja 2017 To NJ0070-53E. Bardzo fajny, bransoleta wg mnie jest przyzwoita (jak za ta cene - 125$ na dutyfreeisland), wodoszczelnosc 10bar. Przy tej cenie bardzo przyjemne parametry na EDC. A jak z dokładnością? Szkoda, że nie ma dnia przy datowniku, ale i tak świetny, powodzenia w szukaniu wygodnego paska 0 "Życie jest pasmem straconych okazji""Dzień w którym kupię karabin nadchodzi" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23197 #136 Napisano 20 Maja 2017 GTS z Kolegą 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7156 #137 Napisano 20 Maja 2017 Po cho.lerę Ci taki kolega, skoro GTS go leje po całości? 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23197 #138 Napisano 20 Maja 2017 Po cho.lerę Ci taki kolega, skoro GTS go leje po całości? Szkło z podwójnym AR, tarcza i indeksy robią robotę, to prawda ale jeśli chodzi o sam fanfactor, przyjemność i wygodę to jednak Sumo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7156 #139 Napisano 20 Maja 2017 No, chyba, że po to by "nie zniszczyć GTS-a" 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11696 #140 Napisano 20 Maja 2017 Eee Tomek przebijam Cię u mnie GTS z dwoma kolegami. ktoś daje więcej? 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3228 #141 Napisano 20 Maja 2017 .... ktoś daje więcej? Ja co prawda nie mam GTSa, bo nie podoba mi się ta osłona koronki ale mój Citek ma takie towarzystwo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23197 #142 Napisano 21 Maja 2017 Ej ej, to już się kwalifikuję do działu Twoja kolekcja 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11696 #143 Napisano 2 Czerwca 2017 Moje EDC 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 73071 #144 Napisano 3 Czerwca 2017 http://www.ablogtowatch.com/citizen-tourbillon-y01-watch-first-tourbillon/ 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7156 #145 Napisano 3 Czerwca 2017 Bardzo ładny projekt. Tarcza super, wskazówki bombowe, tylko ta dziura psuje efekt.Rozumiem, że się chcieli pochwalić, ale tył na mnie robi większe wrażenie.Szkoda 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 73071 #146 Napisano 3 Czerwca 2017 Pewnie napiszę coś głupiego , ale... nie wiem, czy dobrze widzę na tych wszystkich fotkach i nie dostrzegam sygnatury na koronce...? Jeśli jej tam rzeczywiście nie ma, to jaki jest, kurwuła de la mezą , powód takiego rozwiązania w zegarku za 90 tys. dolarów..? 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3228 #147 Napisano 3 Czerwca 2017 Całkiem fajny Citek. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sergius 1436 #148 Napisano 4 Czerwca 2017 A to moj dzisiejszy. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kranz 0 #149 Napisano 11 Czerwca 2017 dzien dobry, nabyłem niedawno model CC9020-54E i zastanawiam się jak zmienić czas 'domowy'. Czas lokalny ustawiłem za pomocą GPSa natomiast domowy jest o 2 godziny do tyłu - natomiast chciałem aby pokazywał czas w wybranej przeze mnie strefie czasowej (NYC np.). Nie znalazłem tego w instrukcji ani w google. Czy ktoś może wie? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8607 #150 Napisano 11 Czerwca 2017 Nowy zakup. To już mój trzeci Citizen. Co mogę powiedzieć to, że na żywo wygląda lepiej niż na zdjęciach. Wszystkie GPSy działają świetnie. Muszę tylko sprawdzić czy czas pokazywany przez tego satelite wave jest taki sam jak radio controled Casio. Wysłane z mojego 6055P przy użyciu Tapatalka 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach