Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Matej

Casio G-Shock, ProTrek, Edifice - Recenzje i filmiki "G-Shock battle" wg Matej

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć :)

Zapraszam na małą bitwę - zegarki i filmik by Matej

Zostawię sobie na później ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zapraszam na małą bitwę - zegarki i filmik by Matej

Zostawię sobie na później ;)

Dzięki - mam nadzieję, że się spodoba :)

Pozdrawiam serdecznie

Zapraszam na opis funkcji w zegarku GD-120 w ciekawej wersji kolorystycznej, typu moro ;)

GD120CM by zegarkicentrum.pl, filmik by Matej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ten konkretny filmik miał zostać opublikowany znacznie później (inne, nagrane dużo wcześniej miały być pierwsze) jednak pytania na maila i grupach fb zachęciły mnie do szybszej jego publikacji.

GW-M5610 i filmik by Matej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pamiętacie mój filmik o problemie kalibracji w GW-9400?

GW-M5610 pomógł mi rozwiązać problem braku "antenki" w Rangeman'ie - nie musimy już gdybać ;)

zegarek i filmik by Matej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Brawo Matej!

Chociaż nie wiem jak to robisz, że kalibrujesz bez daty, bo nigdy tak nie miałem ;)

Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów...  www.mojekrajobrazy.pl

Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć 1f642.png:)
Dzisiaj porównanie nietypowe - Rangeman vs GA-100.
Wiem, wiem - jak można porównywać tak różne modele?
Pomyślałem, że fajnie zobaczyć "czy różnią się wielkością" to po pierwsze, po drugie... to jakby nie było jedne z najlepiej sprzedających się modeli

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pierwszy sprzedaje się, bo jest świetny, a drugi, bo da się na nim odczytać godzinę.

W przeciwieństwie do GA-110 :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pierwszy sprzedaje się, bo jest świetny, a drugi, bo da się na nim odczytać godzinę.

W przeciwieństwie do GA-110 :D

Hahaha, dobrze to określiłeś drogi Kolego

Wysłane przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeszcze w "starym roku" zapraszam na unboxing kosteczki GW-M5610

Recenzja już była, kilka ciekawostek również, teraz pora na to, co powinno być udostępnione jako pierwsze ;)

Jednakże bardzo częste zapytania i prośby spowodowały, że tym razem publikacje "posypały" się w trochę innej kolejności.

Zegarek i filmik by Matej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ostania publikacja w tym roku.

Mam nadzieję, że w przyszłym roku będę mógł udostępnić jeszcze kilkanaście recenzji - cały czas pracuję również nad dostępnością zegarków z serii ProTrek oraz Edifice - trzymajcie kciuki.

Dziękuję pięknie za to, że odwiedzacie mój temat - szczególne podziękowania dla kolegi @Sol 'a za liczne komentarze ;)

Życzę wszystkim samych dobroci w Nowym nadchodzącym roku, samych sukcesów i super zegarków :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Muszę przyznać, że kolor wyświetlacza jest naprawdę świetny. Chyba żadna inna wersja takiego nie ma co?

Na szczęście Roman ma tyle ciuchów do wyboru, że są kolory odpowiednie na lato i te pod długi rękaw.

Jak ktoś chce nosić w tym drugim wypadku, to czerń, czy granat są obowiązkowe.

PS. Tobie Matej życzę byś nie stracił zapału (i modeli), bo odwalasz naprawdę porządną robotę :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Muszę przyznać, że kolor wyświetlacza jest naprawdę świetny. Chyba żadna inna wersja takiego nie ma co?

Wersja Romka nie, ale podobny efekt jest w GWF-T1030E, co prawda nie widziałem tych dwóch zegarków obok siebie, ale wydaje mi się że kolor wyświetlacza jest bardzo zbliżony.

Matej jak zwykle świetna robota :) nie przestawaj ;)

:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ooo, moje dwa ulubione modele :D

Hehe, czekałem kto będzie pierwszy ;)

Dzisiaj dojechały do mnie takie zegarki, trochę czasu tylko muszę wygospodarować i do dzieła ;)

Dziękuję Waldek za odwiedziny tematu c3caddd6f9f3dce2c8696fddadcf991e.jpg6d77643d0e1686bdf457f3d00f3f0b8d.jpg6a453297a7bf263abdc279aca163d4c5.jpg6473fb73e82f4ddbf59f8d13dc539d56.jpg

Wysłane przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sam jestem ciekaw Twojej recenzji nowego GST, bo podoba mi się i gdybym nie miał MT-G to na 100% bym go kupił.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Podobna zawartość

• Przez mrlaq
      Posiadam zegarek Casio Edifice EQW-M1000D (5061). Coś się podziało, nie przestawił się z czasu zimowego na letni i teraz chodzi godzinę do tyłu. Próbowałem już podziałać z instrukcją i totalnie nic nie idzie zrobić albo co po prostu ja w tym jestem sierotą. Może jakaś dobra dusza byłaby w stanie pomóc.

• Przez k3lt
      Zegarek zadbany, nie katowany w terenie w super stanie jak widać na zdjęciach. Stan ogólnie oceniam na 9/10 mogą się znaleźć jakieś mikro przybrudzenia.
      Zakupiony w oficjalnym sklepie Casio na Allegro w grudniu 2025 r, dystrybucja Zibi - oczywiście na gwarancji.
      Gdyby ktoś chciał mogę wystawić z przesyłką na OLX dla ochrony kupujących.

Cena 300 zł. + koszty wysyłki (Automat lub Kurier DPD - 10 zł, Paczkomat - 20 zł)

Sprzedany.

• Przez trzydziesci9
      Cześć,

Chciałem dowiedzieć się czy istnieje jakiś odpowiednik modelu Casio F-91W, który posiadałby timer oraz stoper potrafiący zmierzyć dłuższy okres czasu, niż jedna godzina. Zależałoby mi również na lepszym podświetleniu.

Aktualnie jestem właścicielem F-91W, bardzo dobrze mi się go nosi. Jednak brakuje mi w nim wyżej wymienionych dodatków.

Największym atutem mojego F-91W jest rozmiar oraz waga. 

Bardzo zależy mi na tym, żeby propozycje nie przedstawiały modeli większych i znacznie cięższych.

Pozdrawiam.
    • Przez classyandsaasy
      Szukam / WTB 
      Casio Edifice EFV-100D-7AVUEF (biała tarcza). Model już niedostępny, stąd pytam tutaj.
      Najchętniej stan 8/10 lub lepszy, koperta i tarcza bez większych śladów użytkowania.

Jeśli masz i rozważasz sprzedaż - zapraszam do kontaktu, rozważę każdą ofertę .

Pozdrawiam,
      Kuba

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.