Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Matej

Casio G-Shock, ProTrek, Edifice - Recenzje i filmiki "G-Shock battle" wg Matej

Rekomendowane odpowiedzi

Świetny materiał. Ten trzask po przejechaniu czołgiem przypomina, że jednak G-Shock nie jest taki niezniszczalny :D Mało Cię Matej czołg nie rozjechał, ale ujęcie świetne.

Dzięki bardzo :)

Niestety czołg nie mój i niestety ja tego nie kręciłem osobiście, ale ważne, że jest

Wysłane przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy "g-shock annihilation" to będzie stały punkt programu na Twoim kanale, czy to jednorazowy incydent? Jestem pewien, że forumowicze znaleźliby jeszcze mnóstwo sposobów na "zabicie czasu" ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy "g-shock annihilation" to będzie stały punkt programu na Twoim kanale, czy to jednorazowy incydent? Jestem pewien, że forumowicze znaleźliby jeszcze mnóstwo sposobów na "zabicie czasu" ;)

To był zegarek, który dostałem od zegarkicentrum.pl, jak będę bogaty to będę kupował coraz lepsze i droższe modele i tak je testował ;) zatem to incydentalny filmik ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To był zegarek, który dostałem od zegarkicentrum.pl, jak będę bogaty to będę kupował coraz lepsze i droższe modele i tak je testował ;) zatem to incydentalny filmik ;)

Aż się prosi o to samo z wynalazkiem pancernym typu Skmei. Pewnie by poległ w trzecim punkcie. Wielu by się przekonało że jednak tylko Casio.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aż się prosi o to samo z wynalazkiem pancernym typu Skmei. Pewnie by poległ w trzecim punkcie. Wielu by się przekonało że jednak tylko Casio.

Fajny pomysł, ale z drugiej strony po co reklamować Skmei- a jak jeszcze coś przetrwa ? Strach się bać ;) dzięki za wpis

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie bój nic.

Skmei zaczniesz od czajnika :D

Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów...  www.mojekrajobrazy.pl

Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć,

Dzisiaj zapraszam na filmik poświęcony zegarkom premium, które miałem okazję przez chwilę posiadać :)

GPW-2000 Pan Grzegorz, MTG-G1000 zegarkicentrum.pl, GPW-1000RD MTG-S1000 i filmik by Matej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzisiaj G-7900

Jest to starszy model, ale z ogromną przyjemnością się za niego "zabrałem" - już wcześniej miałem styczność z tym zegarkiem lecz osobiście posiadałem GW-7900 i byłem ogromnie ciekawy co zwykły 7900j w sobie kryje.

Casio G-Shock G-7900 by zegarkicentrum.pl , filmik by Matej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ujdzie...

PS. dla tego modelu to mocny komplement :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak to nie ma?

1411542411_3.jpg

Ja bym wolał tego ^

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeszcze da się znaleźć, ale to już końcówki.

Miałem ten model i uważam, że jest bardzo fajny. Przy GPW to maluszek, ale za to baaaardzo wygodny. Porównywalnie z kwadratem 5600 :)

A swoją drogą Roman w takiej kolorystyce i koniecznie z takimi kolorami paska (zapewne karbonowego) to byłoby naprawdę coś.

Można by się nawet pokusić o granatowe kółko na wyświetlaczu :rolleyes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeszcze da się znaleźć, ale to już końcówki.

Miałem ten model i uważam, że jest bardzo fajny. Przy GPW to maluszek, ale za to baaaardzo wygodny. Porównywalnie z kwadratem 5600 :)

A swoją drogą Roman w takiej kolorystyce i koniecznie z takimi kolorami paska (zapewne karbonowego) to byłoby naprawdę coś.

Można by się nawet pokusić o granatowe kółko na wyświetlaczu :rolleyes:

Właśnie tego się obawiałem, że z dostępnością będzie kiepsko.

Roman to byłoby super rozwiązanie - taki dwukolorowy pasek świetnie wygląda :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie tego się obawiałem, że z dostępnością będzie kiepsko.

Roman to byłoby super rozwiązanie - taki dwukolorowy pasek świetnie wygląda :)

G100 granatowy jest na watchshop za ok. 3stówki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sol dziękuje za pozdrowienia :D

Po takiej przebierance wygląda prawie jak Burton. Teraz znowu mnie będzie gryzło, czy nie kupić DCJ do przebieranki ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sol dziękuje za pozdrowienia :D

Po takiej przebierance wygląda prawie jak Burton. Teraz znowu mnie będzie gryzło, czy nie kupić DCJ do przebieranki ;)

Ja myślę o pasku Burton ;) pozdrawiam serdecznie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Trzeba było uchylić okno, toby się dopiero działo ;-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Trochę się dziwię, że Cię wpuścili z Romanem na pokład...

przecież to bombowy zegar!

Widać, nie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Podobna zawartość

• Przez mrlaq
      Posiadam zegarek Casio Edifice EQW-M1000D (5061). Coś się podziało, nie przestawił się z czasu zimowego na letni i teraz chodzi godzinę do tyłu. Próbowałem już podziałać z instrukcją i totalnie nic nie idzie zrobić albo co po prostu ja w tym jestem sierotą. Może jakaś dobra dusza byłaby w stanie pomóc.

• Przez k3lt
      Zegarek zadbany, nie katowany w terenie w super stanie jak widać na zdjęciach. Stan ogólnie oceniam na 9/10 mogą się znaleźć jakieś mikro przybrudzenia.
      Zakupiony w oficjalnym sklepie Casio na Allegro w grudniu 2025 r, dystrybucja Zibi - oczywiście na gwarancji.
      Gdyby ktoś chciał mogę wystawić z przesyłką na OLX dla ochrony kupujących.

Cena 300 zł. + koszty wysyłki (Automat lub Kurier DPD - 10 zł, Paczkomat - 20 zł)

Sprzedany.

• Przez trzydziesci9
      Cześć,

Chciałem dowiedzieć się czy istnieje jakiś odpowiednik modelu Casio F-91W, który posiadałby timer oraz stoper potrafiący zmierzyć dłuższy okres czasu, niż jedna godzina. Zależałoby mi również na lepszym podświetleniu.

Aktualnie jestem właścicielem F-91W, bardzo dobrze mi się go nosi. Jednak brakuje mi w nim wyżej wymienionych dodatków.

Największym atutem mojego F-91W jest rozmiar oraz waga. 

Bardzo zależy mi na tym, żeby propozycje nie przedstawiały modeli większych i znacznie cięższych.

Pozdrawiam.
    • Przez classyandsaasy
      Szukam / WTB 
      Casio Edifice EFV-100D-7AVUEF (biała tarcza). Model już niedostępny, stąd pytam tutaj.
      Najchętniej stan 8/10 lub lepszy, koperta i tarcza bez większych śladów użytkowania.

Jeśli masz i rozważasz sprzedaż - zapraszam do kontaktu, rozważę każdą ofertę .

Pozdrawiam,
      Kuba

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.