Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Matej

Casio G-Shock, ProTrek, Edifice - Recenzje i filmiki "G-Shock battle" wg Matej

Rekomendowane odpowiedzi

W takim razie zastanawiająca jest rozbieżność po praniu.

Widać to tylko przez chwilę, ale da się zauważyć.

Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów...  www.mojekrajobrazy.pl

Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W takim razie zastanawiająca jest rozbieżność po praniu.

Widać to tylko przez chwilę, ale da się zauważyć.

Patrz, nie zwróciłem na to uwagi

Może też nie do końca udało mi się zrobić synchronizację... jakoś nie przywiązałem do tego uwagi.

Wysłane przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Musisz powtórzyć test! :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A może tym praniem potwierdziłeś teorie Einsteina ;). Fajnie wygląda romek w białym ubranku.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A może tym praniem potwierdziłeś teorie Einsteina ;). Fajnie wygląda romek w białym ubranku.

Względność czasu....

Ech szkoda, że w szkołach do których uczęszczałem fizyka - jej program a może nauczyciele.... nie potrafili w ciekawy sposób przedstawić tej dziedziny nauki... dlatego większość z tych zagadnień jest obecnie dla mnie bytem transcendentnym ;)

Dziękuję za wpis

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zegarek mi się nie podoba, ale dziękuję za dobrą robotę - jak zwykle :)

Plus za okrojony krokomierz. Nie jest to sportowe narzędzie, a raczej dodatek do zegarka, ale i tak pewnie zmobilizuje jakąś część ludzi do większego ruchu.

I tyle plusów ode mnie.

Czy źle szukam, czy on nie ma solara? :o

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki za kolejną fajną recenzję. Co do samego zegarka, jeżeli nie ma solara to faktycznie szkoda.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przyłączam się do podziękowań - Ten GG, jak pisałem wcześniej, cholernie mi się podoba - chyba nawet bardziej niż GWG-1000 - jednak trochę ostudziłeś mój zapał tym "krótszym" paskiem, powoli wracam do formy i obawiam się że może być tutaj problemik... choć z drugiej strony nie jest to zegarek do tyrania, tylko co najwyżej na grzyby do lasu... więc może da radę "na ciasno"  :)

:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zegarek mi się nie podoba, ale dziękuję za dobrą robotę - jak zwykle :)

Plus za okrojony krokomierz. Nie jest to sportowe narzędzie, a raczej dodatek do zegarka, ale i tak pewnie zmobilizuje jakąś część ludzi do większego ruchu.

I tyle plusów ode mnie.

Czy źle szukam, czy on nie ma solara? :o

Dziękuję Sol - tak zegarek nie posiada solara. 

Dzięki za kolejną fajną recenzję. Co do samego zegarka, jeżeli nie ma solara to faktycznie szkoda.

To ja pięknie dziękuję za poświęcony czas :)

Przyłączam się do podziękowań - Ten GG, jak pisałem wcześniej, cholernie mi się podoba - chyba nawet bardziej niż GWG-1000 - jednak trochę ostudziłeś mój zapał tym "krótszym" paskiem, powoli wracam do formy i obawiam się że może być tutaj problemik... choć z drugiej strony nie jest to zegarek do tyrania, tylko co najwyżej na grzyby do lasu... więc może da radę "na ciasno"  :)

Dzięki Daito za wpis ;) powiem Ci, że naprawdę coś jest w tym zegarku, poważnie. A ten pasek to nagram jeden filmik gdzie będę chciał to pokazać i jeszcze porównać do GWG-1000 - mam nadzieję, że po raz kolejny Kyo mnie poratuje hehe.

Pragnę poinformować, że zostały 3 odcinki recenzji, 1 filmik parowanie i usuwanie parowania urządzeń, moja opinia o zegarku - plusy i minusy oraz jeszcze mam do nagrania jak działa ten Indicator w terenie (to jeszcze przede mną ;) 

Dziękuję koledzy !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bez solara = porażka

Szczerze mówiąc dziwię się, że Casio coś takiego wypuszcza :blink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bez solara = porażka

Szczerze mówiąc dziwię się, że Casio coś takiego wypuszcza :blink:

Poczekaj kilka miechów - pewnie wejdzie i z solarem tylko jak wiara wykupi tą wersję... ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Poczekaj kilka miechów - pewnie wejdzie i z solarem tylko jak wiara wykupi tą wersję... ;)

Otóż to ;) ktoś pomyślał w końcu hehe bo do tej pory było inaczej ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zapraszam na część drugą - GG-B100 i filmik by Matej

Powiedz mi czy jest sens kupować ten zegarek jeśłi nie ma się zamiaru parować go ze smartfonem?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Powiedz mi czy jest sens kupować ten zegarek jeśłi nie ma się zamiaru parować go ze smartfonem?

@Daito przepraszam, nie widziałem wcześniej Twojego wpisu.

Jak już wiesz, moim zdaniem tak ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki za dalszy ciąg recenzji. Jak zawsze super robota. Co do zegarka, ma dużo różnych funkcji. Sporo tego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki za dalszy ciąg recenzji. Jak zawsze super robota. Co do zegarka, ma dużo różnych funkcji. Sporo tego.

Dziękuję bardzo :-)

Obiecuję, że jeszcze chwila i nie będę już męczył tym modelem :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Matej - no a co z ogólnymi Twoimi spostrzeżeniami i oceną zegarka? 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Podobna zawartość

• Przez mrlaq
      Posiadam zegarek Casio Edifice EQW-M1000D (5061). Coś się podziało, nie przestawił się z czasu zimowego na letni i teraz chodzi godzinę do tyłu. Próbowałem już podziałać z instrukcją i totalnie nic nie idzie zrobić albo co po prostu ja w tym jestem sierotą. Może jakaś dobra dusza byłaby w stanie pomóc.

• Przez k3lt
      Zegarek zadbany, nie katowany w terenie w super stanie jak widać na zdjęciach. Stan ogólnie oceniam na 9/10 mogą się znaleźć jakieś mikro przybrudzenia.
      Zakupiony w oficjalnym sklepie Casio na Allegro w grudniu 2025 r, dystrybucja Zibi - oczywiście na gwarancji.
      Gdyby ktoś chciał mogę wystawić z przesyłką na OLX dla ochrony kupujących.

Cena 300 zł. + koszty wysyłki (Automat lub Kurier DPD - 10 zł, Paczkomat - 20 zł)

Sprzedany.

• Przez trzydziesci9
      Cześć,

Chciałem dowiedzieć się czy istnieje jakiś odpowiednik modelu Casio F-91W, który posiadałby timer oraz stoper potrafiący zmierzyć dłuższy okres czasu, niż jedna godzina. Zależałoby mi również na lepszym podświetleniu.

Aktualnie jestem właścicielem F-91W, bardzo dobrze mi się go nosi. Jednak brakuje mi w nim wyżej wymienionych dodatków.

Największym atutem mojego F-91W jest rozmiar oraz waga. 

Bardzo zależy mi na tym, żeby propozycje nie przedstawiały modeli większych i znacznie cięższych.

Pozdrawiam.
    • Przez classyandsaasy
      Szukam / WTB 
      Casio Edifice EFV-100D-7AVUEF (biała tarcza). Model już niedostępny, stąd pytam tutaj.
      Najchętniej stan 8/10 lub lepszy, koperta i tarcza bez większych śladów użytkowania.

Jeśli masz i rozważasz sprzedaż - zapraszam do kontaktu, rozważę każdą ofertę .

Pozdrawiam,
      Kuba

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.