Slaw 480 #1 Napisano 13 Kwietnia 2017 (edytowane) Kiedyś nawet bym nie pomyślał o posiadaniu zegarka z koperta wykonana z tak "fanaberyjnych " materiałów .... Do czasu zakupu pierwszej sztuki Za co je kocham ? Za zmienność Wszystkich którzy myślą podobnie jak ja , zapraszam do tematu! Pokazywać , chwalić sie , komentować ! Edytowane 13 Kwietnia 2017 przez Slaw 1 "....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
albiNOS 01 897 #2 Napisano 16 Kwietnia 2017 Znalazłem kilka słów na temat Role... eee Tudora.http://www.watchtime.pl/aktualnosci/tudor-heritage-black-bay-bronze-baselworld-2016/ 0 Kocham Zegarki i nie dlatego, że pokazują która jest godzina. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kkwpk 1251 #3 Napisano 16 Kwietnia 2017 Mosiądz 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ciech 1323 #4 Napisano 17 Kwietnia 2017 Już nie mój mosiężny Maranez Laylan.... ale zdjęcia zostały 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr K. 695 #5 Napisano 19 Kwietnia 2017 Ja wplacilem na ten.https://www.kickstarter.com/projects/133598944/tc-9-navy-watch-solid-bronze-automatic-watch 0 If your watch is not ticking I will make it tock Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaw 480 #6 Napisano 20 Kwietnia 2017 (edytowane) Ja wplacilem na ten.https://www.kickstarter.com/projects/133598944/tc-9-navy-watch-solid-bronze-automatic-watchBedziesz pan zadowolony ! Ja z mojego jestem Edytowane 20 Kwietnia 2017 przez Slaw 0 "....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
blaszka123 0 #7 Napisano 21 Kwietnia 2017 No ten Twój to jest naprawde bardzo fajny. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ejoker 300 #8 Napisano 21 Kwietnia 2017 Taka żabka 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaw 480 #9 Napisano 21 Kwietnia 2017 Swietny zegar. Kiedyś bardzo na niego polowałem 0 "....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pawel2499 147 #10 Napisano 21 Kwietnia 2017 Miałem kiedyś Lumteca M53 z brązu, ale był trochę przy duży na mój nadgarstek niestety,to jednak gdybym znalazł coś w rozmiarze do 40mm w brązie lub mosiądzu to bym wrócił 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ejoker 300 #11 Napisano 21 Kwietnia 2017 Swietny zegarDzięki, teraz też tak uważam Chociaż potrzebowałem czasu żeby się do niego przekonać, dosyć długo w pudełku przeleżał, był też pomysł żeby sprzedać, ale na tą chwilę zdecydowanie zostaje... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaw 480 #12 Napisano 21 Kwietnia 2017 Egzemplarz z boazeria 1 "....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marrko 21 #13 Napisano 23 Kwietnia 2017 Do mnie taki brąz dojechał 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaw 480 #14 Napisano 23 Kwietnia 2017 Ładny To ten z zatoki ? 0 "....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marrko 21 #15 Napisano 23 Kwietnia 2017 Ventus Mori, z ich strony brałem. Świetne paski w zestawie, naprawdę wykonane super, szczególnie ta skóra Horwen Shel czy jakoś 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaw 480 #16 Napisano 23 Kwietnia 2017 Ventus Mori, z ich strony brałem. Świetne paski w zestawie, naprawdę wykonane super, szczególnie ta skóra Horwen Shel czy jakoś Tez nad nim kiedyś myślałem.Wyglada oryginalnie. Jak luma ? Daje radę ? 0 "....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marrko 21 #17 Napisano 23 Kwietnia 2017 Dość mocno świeci, moja wersja na zielono, były jeszcze z niebieską. Bezel mocniej niż tarcza. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaw 480 #18 Napisano 23 Kwietnia 2017 Strzel jakaś fotkę 0 "....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Spatz #19 Napisano 23 Kwietnia 2017 Fajne macie te zardzewiuchy Super! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaw 480 #20 Napisano 23 Kwietnia 2017 Fajne macie te zardzewiuchy Super!Dzięki 1 "....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kokop 13 #21 Napisano 24 Kwietnia 2017 (edytowane) Bardzo fajny temat Zobaczyłem i pozazdrościłem. Ponieważ nic z czystego brązu, miedzi czy mosiądzu nie posiadałem jednak przy wczorajszym bazarowym szperaniu znalazłem kopertę mosiężną. Bardzo jasny stop i w sumie nie wiem jak on się nazywa. Może to brąz ? Nie wiem po prostu. Nie wiem też jakiej firmy. Być może to była jakaś reklamówka butów czy kiełbasy Ale postanowiłem zrobić z niej taki zegarek Made in Kokop. Nie pierwszy to raz zresztą a w tym przypadku sprawa prosta bo koperta była A resztę wyprodukowałem sobie pomału dzisiaj początek produkcji cyferblatu postanowiłem że będzie czarno-czerwona itd-itd ze dwie godziny się cackałem aż ulepiłem Mechanizmu nie ma co pokazywać bo kwarc z braku laku. Wstawię mu jednak tak czuję jakiś zgrabny mechanizm jeżeli znajdę trochę czasu na dłubanie. Ed. wcześniej po nocy odnowiłem trochę inny zegarek z wczorajszego łupu bazarowego i wlepiłem do ruskich Miałem powody, no ale mod mnie naprostował i kazał wynosić się z nim do szwajcarów. I teraz psia kość drugi raz posta bedę musiał robić Edytowane 24 Kwietnia 2017 przez kokop 1 Ciesz się że nie szczekasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaw 480 #22 Napisano 24 Kwietnia 2017 No bomba panie !Ta czarna tarcza z czerwonymi indeksami rewelacja ! Swietny pomysł miałeś Wyglada tak ....demonicznie , ale w pozytywnym słowa znaczeniu 0 "....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr K. 695 #23 Napisano 25 Kwietnia 2017 (edytowane) tu narazie tylko tarcza z mosiadzu wlasnej produkcjiczekam na caly egarek ma dotrzec w Lipcu Edytowane 25 Kwietnia 2017 przez Piotr K. 1 If your watch is not ticking I will make it tock Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaw 480 #24 Napisano 25 Kwietnia 2017 17800178_10155249363746473_6192551230240728795_n.jpgtu narazie tylko tarcza z mosiadzu wlasnej produkcjiczekam na caly egarek ma dotrzec w Lipcu Szczere uznanie kolego . Całkowicie ręcznie robiona ? Podoba mi sie efekt zaczernienia na obwodzie. Ciekawie to wyglada 0 "....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7628 #25 Napisano 25 Kwietnia 2017 Taki wczoraj dotarł: 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach