Krzysiek_W 380 #4526 Napisano 25 Stycznia 2019 Krzysiek. Nie miałeś ostatnio takiego, tylko zielonego? wpadł pod kran i się odzielenił 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablozpueblo 70 #4527 Napisano 25 Stycznia 2019 Musisz mieć twardą wodę w kranie 0 Zegarki nie mają duszy... one ją kradną Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7628 #4528 Napisano 25 Stycznia 2019 Energia w nowych gaciach: [ Dodano: 2019-01-25, 20:57 ] [ Dodano: 2019-01-25, 20:57 ] [ Dodano: 2019-01-25, 20:58 ] 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konax 387 #4529 Napisano 25 Stycznia 2019 Czy to między uszami jest częścią koperty? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7628 #4530 Napisano 25 Stycznia 2019 nie, to takie pierścienie dla bajeru, można je pominąć. Ale dają +2 do lansu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
willek777 79 #4531 Napisano 25 Stycznia 2019 Thomas serio to tylko luźne krążki na teleskopie?. Zawiedziony trochę jestem! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3573 #4532 Napisano 25 Stycznia 2019 Czemu zawiedziony ? To wszystko super spasowane , wszystko tam się zgadza Można i tak Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7628 #4533 Napisano 25 Stycznia 2019 Wilek, tam nie ma teleskopu... Tam jest wynalazek diabła... (tak paskoroby twierdzą ) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GUAPO 10 #4534 Napisano 25 Stycznia 2019 (edytowane) A mnie sie te peirścienie podobają i stanowią jeden ze smaczków energi, ktorych ta ma całkiem sporo - mam taka jak Tomek, tylko bez fabrycznej wstepnej "zgnilizny", zreszta przyznam sie szczerze, ze od niego zgapioną - wszystko przez te fotki.... . Zegarek swietny i moim zdaniem chyba nie mający konkurencji wśród seryjnie produkowanych brązów w swojej kategorii cenowej, tj. do ok. 3500-4000 PLN w aspekcie relacji: kasa / efekt wow. Mój Zelos Hammerhead, o którym tu jakis czas temu wspominałem znalazł juz nowego właściciela i teraz z brazów została mi już tylko Energia, więc niewątpliwie cos trzeba będzie na to zaradzić . W związku z tym chciałem Was zapytac czy eterna kon tiki, a pamietam, że jeden z kolegów od nas ma takie cudo, normalnie patynuje, czy może ma jakąś powłoke, tak jak podobno tudor, która zapobiega naturalnemu utlenianiu? Podobno black bay bronze "trzyma" cały czas fabryczną barwę. Edytowane 25 Stycznia 2019 przez GUAPO 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaw 480 #4535 Napisano 25 Stycznia 2019 (edytowane) A mnie sie te peirścienie podobają i stanowią jeden ze smaczków energi, ktorych ta ma całkiem sporo - mam taka jak Tomek, tylko bez fabrycznej wstepnej "zgnilizny", zreszta przyznam sie szczerze, ze od niego zgapioną - wszystko przez te fotki.... . Zegarek swietny i moim zdaniem chyba nie mający konkurencji wśród seryjnie produkowanych brązów w swojej kategorii cenowej, tj. do ok. 3500-4000 PLN w aspekcie relacji: kasa / efekt wow. Mój Zelos Hammerhead, o którym tu jakis czas temu wspominałem znalazł juz nowego właściciela i teraz z brazów została mi już tylko Energia, więc niewątpliwie cos trzeba będzie na to zaradzić . W związku z tym chciałem Was zapytac czy eterna kon tiki, a pamietam, że jeden z kolegów od nas ma takie cudo, normalnie patynuje, czy może ma jakąś powłoke, tak jak podobno tudor, która zapobiega naturalnemu utlenianiu? Podobno black bay bronze "trzyma" cały czas fabryczną barwę.Energia fajna , miałem ale musiałem sprzedać bo teraz to już quwa bez ręki bym byl !!!Eterny nie miałem , ale się przymierzam:) BBB mam i patynuje , tyle ze wolniej. Inny skład chemiczny koperty i tyle P.s. Zelos został wśród swoich ? Jeśli można się tak wyrazić .... Edytowane 25 Stycznia 2019 przez Slaw 0 "....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sanik 81255 #4536 Napisano 26 Stycznia 2019 Nowa, limitowana wersja Montblanc 1858 Geosphere https://www.ablogtowatch.com/montblanc-1858-geosphere-green-bronze-watch/ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GUAPO 10 #4537 Napisano 26 Stycznia 2019 Slaw, dzieki za odp. W którejś recenzji (nie wiem czy nie fratello watches) ktos pisał, ze BBB ma specjalną powłoke zapobiegajaca wogóle patynowaniu. Ale to mnie uspokoiłeś. A zelos oczywiscie zostaje "wśród swoich". W tym między innymi celu zapytałem niesmiało o ewentualne zainteresowanie w naszym temacie, a nie pchałem go na bazarek. W poniedziałek hammerhead rusza w droge do nowego domu . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
S-3 244 #4538 Napisano 26 Stycznia 2019 Limitowany Dornbluth http://www.watchwallpapers.com/ddb.htm 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7628 #4539 Napisano 26 Stycznia 2019 A mnie sie te peirścienie podobają i stanowią jeden ze smaczków energi, ktorych ta ma całkiem sporo - mam taka jak Tomek, tylko bez fabrycznej wstepnej "zgnilizny", zreszta przyznam sie szczerze, ze od niego zgapioną - wszystko przez te fotki.... . Zegarek swietny i moim zdaniem chyba nie mający konkurencji wśród seryjnie produkowanych brązów w swojej kategorii cenowej, tj. do ok. 3500-4000 PLN w aspekcie relacji: kasa / efekt wow. W energii zakochałem się na pierwszy rzut oka. Jej słabą stroną są paski i porażką jest klamerka rose gold pvd. Ale paski od paskorobów i klamerki od klamerkorobów i mamy zegarek doskonały... Tu fota z fabrycznym paskiem, do szału doprowadzała mnie ta zwężka: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7628 #4540 Napisano 26 Stycznia 2019 Nowa, limitowana wersja Montblanc 1858 Geosphere https://www.ablogtowatch.com/montblanc-1858-geosphere-green-bronze-watch/ Jprdl! Sześć i pół koła papieru za damkę bez sekundnika... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 801 #4541 Napisano 26 Stycznia 2019 Jprdl! Sześć i pół koła papieru za damkę bez sekundnika... Takich czasów doczekaliśmy 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7628 #4542 Napisano 26 Stycznia 2019 Ile radości może dawać przebieranie zegarka... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Normad 19 #4543 Napisano 26 Stycznia 2019 Fajny zegarek , Klamra oraz Gacie Thomas 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Normad 19 #4544 Napisano 26 Stycznia 2019 (edytowane) Ja dzisiaj rowniez zmienilem nowe Gatki w zegarku Pasek od Maddog straps ze skory jakiegos wodnego morskiego weza Edytowane 28 Stycznia 2019 przez Normad 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sanik 81255 #4545 Napisano 26 Stycznia 2019 Jprdl! Sześć i pół koła papieru za damkę bez sekundnika... Ale dwa globusy się kręcą 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3573 #4546 Napisano 27 Stycznia 2019 Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Odin 554 #4547 Napisano 27 Stycznia 2019 (edytowane) Kurła, jeszcze nie mogę znaleźć szczęki...Zajebiaszczy!Kto robi takie tarcze? Edytowane 27 Stycznia 2019 przez Odin 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablozpueblo 70 #4548 Napisano 28 Stycznia 2019 Chcem taki 0 Zegarki nie mają duszy... one ją kradną Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mie49 19 #4549 Napisano 28 Stycznia 2019 Rewelacja !!!!!!Tarcza niesamowita. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Smycel 4769 #4550 Napisano 28 Stycznia 2019 O ile koperta mówiąc delikatnie nie w moim guście, o tyle ta tarcza jest świetna. 0 Instagram WIS Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach