traczu 6708 #8226 Napisano 19 Sierpnia 2021 Apetyt rośnie widzę. Dobry wybór, świetny zegar. Wysłane z mojego M2007J17G przy użyciu TapatalkaRośnie, to prawda ostatnio większość zakupów w brązie właśnie. Też mi się bardzo podoba, myślę że ta duża bryła brązu będzie fajnie łapać patynę. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Triptical 7668 #8227 Napisano 19 Sierpnia 2021 Witam serdecznie panowie.Chyba przyszła pora na brąz.Zelos Rafała jest świetny, ten biały Maranez także, no i oczywiście Grupowo Gamma co przyjechał z Australii.Jakby ktoś chciałby się pozbyć jakiegoś takiego brąziaka, to proszę o sygnał.Time matters 0 Time matters Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MierzejR 81 #8228 Napisano 20 Sierpnia 2021 14 godzin temu, marcink88 napisał(-a): Panowie, bardzo luźne pytanie, czy polecicie zegarek w brązie do około 1500zł? Jak najbardziej - można w tej cenie znaleźć cos atrakcyjnego, ale z reguły z drugiej ręki lub z kickstartera. Lub tak jak napisał Abir. 14 godzin temu, traczu napisał(-a): I kolejny do kolekcji Gratulacje. Fajna kolekcja ci się zrobiła. Pokaż zbiorową fotkę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7628 #8229 Napisano 20 Sierpnia 2021 10 godzin temu, Triptical napisał(-a): Jakby ktoś chciałby się pozbyć jakiegoś takiego brąziaka, to proszę o sygnał. Popatrz na bazarku, KFraniu mocno się wyprzedaje, coś tam można od niego przygarnąć... I żeby nie na pusto kolejna limitka 1/1 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kfraniu 88 #8230 Napisano 20 Sierpnia 2021 Dla poszukujacego... z ostatnich wyprzedazy zostal mi jeszcze ten braz Na razie pozostale spokojnie czekaja w pudelku i mam nadzieje ze wyprzedaz je ominie 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7628 #8231 Napisano 20 Sierpnia 2021 No... Ten jest przech*j... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 70695 #8232 Napisano 20 Sierpnia 2021 1 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
traczu 6708 #8233 Napisano 20 Sierpnia 2021 Gratulacje. Fajna kolekcja ci się zrobiła. Pokaż zbiorową fotkę Proszę bardzo. Na zdjęciu brakuje tylko niebieskiego Boldr Odyssey. Planuje coś posprzedawac, bo jednak 8 sztuk brązów to trochę za dużo i nie ma kiedy nosić docelowo myślę że chciałbym zostać przy 5-6. 10 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MierzejR 81 #8234 Napisano 20 Sierpnia 2021 1 minutę temu, traczu napisał(-a): docelowo myślę że chciałbym zostać przy 5-6. Też miałem taki plan - ale jest 7 i nie bardzo chcę z czegoś rezygnować Piękna gromadka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pienia81 44 #8235 Napisano 20 Sierpnia 2021 1 godzinę temu, traczu napisał(-a): Proszę bardzo. Na zdjęciu brakuje tylko niebieskiego Boldr Odyssey. Planuje coś posprzedawac, bo jednak 8 sztuk brązów to trochę za dużo i nie ma kiedy nosić docelowo myślę że chciałbym zostać przy 5-6. Ten peacemaker w środku 😍 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Triptical 7668 #8236 Napisano 20 Sierpnia 2021 Proszę bardzo. Na zdjęciu brakuje tylko niebieskiego Boldr Odyssey. Planuje coś posprzedawac, bo jednak 8 sztuk brązów to trochę za dużo i nie ma kiedy nosić docelowo myślę że chciałbym zostać przy 5-6.[/url]Ten Halson (czy jakoś tak) 3 od prawej, gruppo gamma lub ten czarny Borek byłyby w kręgu moich zainteresowań. Time matters 0 Time matters Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8235 #8237 Napisano 20 Sierpnia 2021 Dziś ostre testowanie organizmu Wysłane z mojego M2007J17G przy użyciu Tapatalka 6 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8235 #8238 Napisano 20 Sierpnia 2021 Czlowieka nie ma w domu, a kurierzy pracują Wysłane z mojego M2007J17G przy użyciu Tapatalka 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
traczu 6708 #8239 Napisano 20 Sierpnia 2021 Ten Halson (czy jakoś tak) 3 od prawej, gruppo gamma lub ten czarny Borek byłyby w kręgu moich zainteresowań. Time mattersAkurat Gruppo Gamma i Helberg to moje ulubione brązy, wiec tych napewno nie sprzedaję.W sprawie Borealisa napiszę do Ciebie na priv 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7628 #8240 Napisano 20 Sierpnia 2021 7 godzin temu, traczu napisał(-a): Planuje coś posprzedawac, bo jednak 8 sztuk brązów to trochę za dużo i nie ma kiedy nosić Przestań się mazać, ja mam ponad 20 i jeszcze bym kilka przygarnął... 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
traczu 6708 #8241 Napisano 20 Sierpnia 2021 Też mam w sumie ponad 20, ale nie tylko brązem człowiek żyje 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7628 #8242 Napisano 20 Sierpnia 2021 Nie, no o reszcie to nawet nie wspominam, w tym temacie liczy się jedynie brąz😎 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Litus 1485 #8243 Napisano 20 Sierpnia 2021 Śmiem zauważyć, że San Martin pomimo zarzutów na niektórych wątkach o homaryzm / pod....ę prezentuje się niezgorzej od współzdjęciowej konkurencji 🙂 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
renqien 3329 #8244 Napisano 20 Sierpnia 2021 No no, muszę przyznać, że Pepik całkiem fajnie umie w ten typ zegarków. Podkradłem mu ze strony kilka zdjęć, reszta https://www.xiivi.com Namiar znaleziony na https://zegarkiclub.pl/forum/topic/198527-xiivi/ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
traczu 6708 #8245 Napisano 20 Sierpnia 2021 Śmiem zauważyć, że San Martin pomimo zarzutów na niektórych wątkach o homaryzm / pod....ę prezentuje się niezgorzej od współzdjęciowej konkurencji Prawda, San Martin to świetny stosunek jakości do ceny. Naprawdę nie ma się do czego przyczepić patrząc przez pryzmat kosztu poniżej 1tys. Nie jest to napewno ideał, ale każdemu mógłbym ze spokojnym sumieniem polecić jako pierwszy zegarek z brązu na próbę czy załapie bakcyla. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Litus 1485 #8246 Napisano 20 Sierpnia 2021 Tak trzymać! Jeśli będziesz wystawiać, poproszę o priv 😉 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
renqien 3329 #8247 Napisano 20 Sierpnia 2021 11 minut temu, Litus napisał(-a): Jest też wątek: Tak tak, na końcu wpisu wstawiłem link. Po prostu tutaj wrzuciłem zdjęcia brąziaków, bo naprawdę fajne. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Litus 1485 #8248 Napisano 20 Sierpnia 2021 Fakt, "umie w zegarki" 🙂 Sorry, nie zauważyłem linku. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Scaut 7708 #8249 Napisano 21 Sierpnia 2021 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8235 #8250 Napisano 21 Sierpnia 2021 zawsze jak chciałem go kliknąć to inny zegarek wygrywał z tym prostakiem i schodził do poczekalni. ale co się odwlecze to ..... jest większa radość prosty w formie jak widły w gnoju - ale nie można go nie polubić, od zaraz 9 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach