abir 8204 #8951 Napisano 5 Kwietnia 2022 koledzy, czy napotkaliście się kiedyś na dystrybutora memphis belle u nas w kraju/Niemcy? wiem, że jest producent, ale rozglądam się tu i tam. jakby ktoś miał wiedzę o sklepie z tymi zegarkami to poproszę o info kusi mnie ten sikor. kasy nie mam, ale rozglądać się mogę i gnić kruliczka 🙃 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AK&AK 45947 #8952 Napisano 5 Kwietnia 2022 11 Małżeństwo i zegarki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8204 #8953 Napisano 6 Kwietnia 2022 miłego 😊 12 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
artooro 1231 #8954 Napisano 6 Kwietnia 2022 Robocze edc 9 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7628 #8955 Napisano 6 Kwietnia 2022 Rafał, jest coraz fajniejszy, a daj go na chwilę na zielony pasek, coś tam chyba masz od Gripena? Artur Świetny ten Obris, jaki toto ma rozmiar? A u mnie dziś "unique piece" 8 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
artooro 1231 #8956 Napisano 6 Kwietnia 2022 2 godziny temu, Thomas666 napisał(-a): Rafał, jest coraz fajniejszy, a daj go na chwilę na zielony pasek, coś tam chyba masz od Gripena? Artur Świetny ten Obris, jaki toto ma rozmiar? A u mnie dziś "unique piece" Malutki, koperta 40mm, bezel 41 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7628 #8957 Napisano 6 Kwietnia 2022 Oj, jak dobrze, bo niebezpiecznie mi się podoba. Na szczęście jest poniżej zakresu moich zainteresowań. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8204 #8958 Napisano 7 Kwietnia 2022 22 godziny temu, artooro napisał(-a): Robocze edc bardzo ciekawy zegarek, tylko czemu zrobili te 41mm. mimo to podoba się 😊 21 godzin temu, Thomas666 napisał(-a): Rafał, jest coraz fajniejszy, a daj go na chwilę na zielony pasek, coś tam chyba masz od Gripena? A u mnie dziś "unique piece" dużo cukru widzę, jakaś destylacja, zacierek ?😵 on ma 26mm w uszach. nie mam wielu takich pasków. ale w przyszłym tygodniu się pobawię z tym zielonym co mam. na takie druciane teleskopy 24mm krzywdy nie będzie chyba. coś pokażę 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Perpetuum Mobile 65705 #8959 Napisano 7 Kwietnia 2022 8 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 70529 #8960 Napisano 7 Kwietnia 2022 6 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kfraniu 88 #8961 Napisano 7 Kwietnia 2022 1 godzinę temu, Lincoln Six Echo napisał(-a): Bedzie u Ciebie dostepny?? Widzialem informacje w newsletterze, ale teraz lokalnie, czemu by nie przejac go 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 70529 #8962 Napisano 7 Kwietnia 2022 26 minut temu, kfraniu napisał(-a): Bedzie u Ciebie dostepny?? Widzialem informacje w newsletterze, ale teraz lokalnie, czemu by nie przejac go Jest. 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
artooro 1231 #8963 Napisano 9 Kwietnia 2022 Trochę mało brązu ale też cieszy 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8204 #8964 Napisano 9 Kwietnia 2022 Jak cieszy to znaczy że dobry zakup Makara octopus ver IWysłane z mojego M2007J17G przy użyciu Tapatalka 7 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7628 #8965 Napisano 9 Kwietnia 2022 Gratulacje! Drogo było? Fajna jest, bo pierwsza to img porażka była. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8204 #8966 Napisano 9 Kwietnia 2022 Sam zegarek w dobrej cenie. Ale urząd celny musi wziąć swoją działkę. Przewoźnik swoje opłaty. Ze wszystkimi opłatami wyszło jakieś 430-450$.Ni tanio ni drogo. Ich po prostu nie ma na rynku. A zawsze octopus mi się podobał. Pójdzie w sok z cytryny i wszystko od nowa będzie się tworzyć.Wysłane z mojego M2007J17G przy użyciu TapatalkaNr 00/50, taka ciekawostka Wysłane z mojego M2007J17G przy użyciu Tapatalka 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr K. 695 #8967 Napisano 9 Kwietnia 2022 dzisiaj cos takiego (52 mm ) 5 If your watch is not ticking I will make it tock Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7628 #8968 Napisano 10 Kwietnia 2022 Bry! 7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8204 #8969 Napisano 10 Kwietnia 2022 bry, dużo brązu na ostatnich zdjęciach - ten też nie ułomek 😀 8 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
porcelanowy 938 #8970 Napisano 10 Kwietnia 2022 Powitoł Łooooo Panie I jak w odbiorze? Zastanawiałem się nad stalową wersją, ale dopiero brązowa utknęła w duszy zadrą 0 porcelanowy: Nóż to Narzędzie => ntn.knives.pl Z pamiętnika strapmakera amatora Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
traczu 6686 #8971 Napisano 10 Kwietnia 2022 1 godzinę temu, abir napisał(-a): bry, dużo brązu na ostatnich zdjęciach - ten też nie ułomek 😀 Fajny, kawał odważnika. Jak wrażenia związane z poziomem wykonania w porównania do innego chińczyka,San Martina? I jak się prezentuje luma? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8204 #8972 Napisano 10 Kwietnia 2022 Godzinę temu, porcelanowy napisał(-a): Powitoł Łooooo Panie I jak w odbiorze? Zastanawiałem się nad stalową wersją, ale dopiero brązowa utknęła w duszy zadrą 22 minuty temu, traczu napisał(-a): Fajny, kawał odważnika. Jak wrażenia związane z poziomem wykonania w porównania do innego chińczyka,San Martina? I jak się prezentuje luma? bardzo pozytywny w odbiorze, bardzo dobrze leży na ręku. wykonany świetnie, spokojnie mógłby mieć logo San Martin. koperta ładnie szczotkowana, krawędzie delikatnie polerowane. luma świeci przyjemnie turkusowo. mogę polecić tym, którzy nie boją się większych zegarków. 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Odin 554 #8973 Napisano 10 Kwietnia 2022 Możesz zademonstrować działanie blokady koronki? W pierwszej wersji stalowego ten element zwyczajnie odpadał. Jak jest w brązie? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8204 #8974 Napisano 10 Kwietnia 2022 Ten cyngiel pomarańczowy wciska się z oporem, luzów nie ma. Nic nie wskazuje na porażkę, przynajmniej w tej chwili. Na szczęście nie będę go używał, mam nadzieję że sam z siebie nie odpadnie.Nie wiem jak inne modele SD, ale ten robi bardzo dobre wrażenie Wysłane z mojego M2007J17G przy użyciu Tapatalka 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Odin 554 #8975 Napisano 10 Kwietnia 2022 Ten pomarańczowy jest od blokady bezela. Chodzi o ten dynks, który osłania / blokuje koronkę. Czy po odkręceniu koronki dynks jest luzem? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach