Perpetuum Mobile 65735 #10326 Napisano 21 Kwietnia 2024 14 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 127757 #10327 Napisano 21 Kwietnia 2024 W dniu 20.04.2024 o 09:44, Thomas666 napisał(-a): To Hruodland? Jak oceniasz wykonanie? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7628 #10328 Napisano 21 Kwietnia 2024 (edytowane) Genialny, wykonany wzorowo, 101% zadowolenia, polecam. To jest Thorn ze sklepu Heimdallr na Ali. Edytowane 21 Kwietnia 2024 przez Thomas666 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3573 #10329 Napisano 23 Kwietnia 2024 Sent from my iPhone using Tapatalk 9 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafalmosty 154573 #10330 Napisano 24 Kwietnia 2024 13 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 84564 #10331 Napisano 24 Kwietnia 2024 13 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Perpetuum Mobile 65735 #10332 Napisano 24 Kwietnia 2024 @kornel91 Złote PVD to nie tutaj 🤣 Wróć jak już trochę spatynuje 😉 A tak poważnie, to i tutaj pogratuluję. To naprawdę fajny zegarek. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 84564 #10333 Napisano 24 Kwietnia 2024 1 minutę temu, Perpetuum Mobile napisał(-a): @kornel91 Złote PVD to nie tutaj 🤣 Wróć jak już trochę spatynuje 😉 A tak poważnie, to i tutaj pogratuluję. To naprawdę fajny zegarek. Musiałbym wrócić gdzieś w lipcu 😀 czasami wrzucę i tutaj jeszcze raz dziękuję chociaż już pisaliśmy, że czekam na preorder 😀i się doczekałem. 0 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AK&AK 46081 #10334 Napisano 24 Kwietnia 2024 4 godziny temu, kornel91 napisał(-a): Piękny! Gratulacje! Marcin, co do brąziaków to Twój nowy Krzysiek i Glicyny, które masz ty i Robert są "the best". Jak mi kiedyś nadgarstek urośnie to z chęcią kupię. @Perpetuum Mobile oglądam ostatnie kilka stron i Twój zestaw brąziaków jest świetny! Krzysiek, Glicynka, Zelos - super. Stowa też ekstra, tylko szkoda, że to brąziak bez opcji patynowania. Robert, gratulacje. 0 Małżeństwo i zegarki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 84564 #10335 Napisano 24 Kwietnia 2024 Godzinę temu, AK&AK napisał(-a): Piękny! Gratulacje! Marcin, co do brąziaków to Twój nowy Krzysiek i Glicyny, które masz ty i Robert są "the best". Jak mi kiedyś nadgarstek urośnie to z chęcią kupię. @Perpetuum Mobile oglądam ostatnie kilka stron i Twój zestaw brąziaków jest świetny! Krzysiek, Glicynka, Zelos - super. Stowa też ekstra, tylko szkoda, że to brąziak bez opcji patynowania. Robert, gratulacje. Dziękuję bardzo za miłe słowo. Robert ma ogólnie świetne zegarki już mu mówiłem 😀 Zresztą każdy ma coś fajnego. Może masz mniejszy nadgarstek ale kolekcję świetną a tego Krzyśka trzeba przymierzyć bo on mimo 42 mm bardzo dobrze się układa. 1 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Perpetuum Mobile 65735 #10336 Napisano 24 Kwietnia 2024 1 godzinę temu, AK&AK napisał(-a): @Perpetuum Mobile oglądam ostatnie kilka stron i Twój zestaw brąziaków jest świetny! Krzysiek, Glicynka, Zelos - super. Stowa też ekstra, tylko szkoda, że to brąziak bez opcji patynowania. Robert, gratulacje. Dzięki. Tak się jakoś uzbierało. 14 minut temu, kornel91 napisał(-a): Robert ma ogólnie świetne zegarki już mu mówiłem 😀 Zresztą każdy ma coś fajnego. Może masz mniejszy nadgarstek ale kolekcję świetną a tego Krzyśka trzeba przymierzyć bo on mimo 42 mm bardzo dobrze się układa. Też dzięki 😌 @AK&AK, @kornel91 Tak nam się chyba troszkę takie towarzystwo wzajemnej adoracji zrobiło, bo ja też bardzo lubię sobie zerknąć na Wasze kolekcje i bardzo mi się one podobają. Chyba mamy podobne gusta i pewnie każdy by pozostałym coś z ich kolekcji uszczknął. Ja z pewnością. A jak jesteśmy przy brąziakach, to sporo ciekawych rzeczy można tu w wątku zobaczyć, ale najfajniejsze, najciekawsze i najbardziej oryginalne egzemplarze to i tak zawsze prezentuje tutaj @abir No i @piotrek39, który, (jeżeli dobrze nadążam za wątkiem) to prezentuje własną twórczość, a to już zupełnie inny poziom. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 84564 #10337 Napisano 24 Kwietnia 2024 O tak zgadzam się kolega Rafał ma świetne microbrandy ale żeby jeszcze trochę posłodzić to @rafalmosty też ma świetne brąziaki i często wrzuca 😀 2 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafalmosty 154573 #10338 Napisano 25 Kwietnia 2024 Przestańcie, bo aż mnie zemdliło, jak tu wszedłem🤢🤢🤢 same ochy, echy… trzeba to zatrzymać, bo aż strach pomyśleć, do czego jesteście zdolni😉 Ps: fajne wrzucacie tu zegary i rzadko którego nie widziałbym w swoim pudełku😎 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8288 #10339 Napisano 25 Kwietnia 2024 Godzinę temu, rafalmosty napisał(-a): Przestańcie, bo aż mnie zemdliło, jak tu wszedłem🤢🤢🤢 same ochy, echy… trzeba to zatrzymać, bo aż strach pomyśleć, do czego jesteście zdolni😉 .... widać wyspał się, dobrze gada 👍 poza tym dziękuję. muszę przyznać że chyba kliku sztuk musiałbym się pozbyć., zrobiło się ciut za dużo🥴 w temacie wątku 9 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafalmosty 154573 #10340 Napisano 25 Kwietnia 2024 Dobrego dnia! 12 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 84564 #10341 Napisano 25 Kwietnia 2024 1 godzinę temu, abir napisał(-a): widać wyspał się, dobrze gada 👍 poza tym dziękuję. muszę przyznać że chyba kliku sztuk musiałbym się pozbyć., zrobiło się ciut za dużo🥴 w temacie wątku No i jak nie pochwalić jak na tym pasku jest mega 😀 Godzinę temu, rafalmosty napisał(-a): Dobrego dnia! Żeby cię Rafał znowu nie zemdiło ale specjalnie brąziaka założyłeś 😀 2 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7628 #10342 Napisano 25 Kwietnia 2024 Bry! 9 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 84564 #10343 Napisano 25 Kwietnia 2024 Jeszcze nie patynuje ale znowu sobie wrzucę 😀 11 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7628 #10344 Napisano 26 Kwietnia 2024 7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
traczu 6721 #10345 Napisano 26 Kwietnia 2024 Oris przy tym pięknym piątku 12 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Scaut 7708 #10346 Napisano 27 Kwietnia 2024 Z cyklu nikt nie pytał, ale każdy chciał zobaczyć różnicę… 😉 9 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Londek 49555 #10347 Napisano 27 Kwietnia 2024 Żeby tylko Ham jakąś przyzwoitą lumę dawał do swoich czasomierzy, a tak to pozostaje cieszyć się tylko namiastką owej. 8 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Perpetuum Mobile 65735 #10348 Napisano 28 Kwietnia 2024 10 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8288 #10349 Napisano 28 Kwietnia 2024 jeszcze 2 dni i przez 3 dni będzie piątek😎🥃 9 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Perpetuum Mobile 65735 #10350 Napisano 28 Kwietnia 2024 Postanowiłem pobawić się w czyszczenie patyny .Zelos przed:i po:Teraz może sobie spokojnie patynować od początku.Trochę się obawiałem, że przy czyszczeniu luma na bezelu ucierpi, ale najwyraźniej niepotrzebnie. 12 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach