Błyskawiczny 35 #3301 Napisano 13 Września 2018 Mnie ogólnie cieszy, że coraz więcej producentów zaczyna dłubać w bronzie (jakkolwiek by to zabrzmiało ), Będzie trochę tego na przyszły rok. Na razie jednak nie mam swojego typu a coś bym upolował w zamian tego Helmsmana. Spełnieniem marzeń była by reedycja CB orisa w 40mm kopercie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8418 #3302 Napisano 13 Września 2018 oj tam, wybór masz duży...szukaj, szperaj,......mnie obecnie bardzo korci CHW, dla mnie bardzo dobry projekt. ale inne plany , które muszę sfinansować nie pozwalają na wybryki tego typuogólnie z davosą nie miałem nigdy nic wspólnego, ale cena 5300-5500 sam nie wiem.... wolę chyba łykend w arłamowie tu najwięcej piszę, to się wam pochwalę choć to nie brązowy temat.zamówiłem mojej wadzie prawnej (małżonka) takie cacko z certiny. przymierzała na żywo....i efekt jest łał, naprawdę świetny damski zegarek. tylko jej nie pasowała cena i potraktowała to jako żart. może zrobi mi kaczkę na przyszły łykend 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Błyskawiczny 35 #3303 Napisano 13 Września 2018 Sam myślałem o takiej certinie dla swojej małżonki pasowała by idealnie do mojego Aquaracera . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Schioedtei 252 #3304 Napisano 13 Września 2018 (edytowane) oj tam, wybór masz duży...szukaj, szperaj,......mnie obecnie bardzo korci CHW, dla mnie bardzo dobry projekt. ale inne plany , które muszę sfinansować nie pozwalają na wybryki tego typuogólnie z davosą nie miałem nigdy nic wspólnego, ale cena 5300-5500 sam nie wiem.... wolę chyba łykend w arłamowie tu najwięcej piszę, to się wam pochwalę choć to nie brązowy temat.zamówiłem mojej wadzie prawnej (małżonka) takie cacko z certiny. przymierzała na żywo....i efekt jest łał, naprawdę świetny damski zegarek. tylko jej nie pasowała cena i potraktowała to jako żart. może zrobi mi kaczkę na przyszły łykend Jak na damkę jest mega! Mógłbyś podać ref? Edytowane 14 Września 2018 przez _Kwiatek_ 0 2gwatchblog.com facebook: 2gwatchblog.com instagram: 2gwatchblog Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Błyskawiczny 35 #3305 Napisano 13 Września 2018 Certina DS Action Lady REF: C0322511105109 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8418 #3306 Napisano 13 Września 2018 Nie zastanawiaj się, idź do galerii handlowej. Tam u jakiegoś jubilera będzie. Ale nie oglądaj przez szybę, weź do ręki i wyjdziesz z paragonem Wysłane z mojego 6055P przy użyciu TapatalkaWracając do tematu, zdjąłem durexy z Zelosa i założyłem pach dla niego Wysłane z mojego 6055P przy użyciu Tapatalka 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konax 387 #3307 Napisano 13 Września 2018 Kwas octowy/kredaCo robi kreda albo jak się ją stosuje? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7630 #3308 Napisano 13 Września 2018 ocet do słoika, zwilżasz nim zegarek, wrzucasz kredę, wieszasz zegarek nad płynem, zakręcasz słoik i czekasz. Dobę do trzech. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krupik 17 #3309 Napisano 13 Września 2018 (edytowane) ponieważ zegarek imho już ładny i teraz niech brązowieje naturalnie to dorabiam mu kolegę do zestawu codziennego edit: L2L tak na oko 48 ale nie mam pod ręką suwmiarki Edytowane 13 Września 2018 przez krupik 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Błyskawiczny 35 #3310 Napisano 13 Września 2018 Jaki masz L2L w tym Steinharcie? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8418 #3311 Napisano 14 Września 2018 Dziś na brązowo Wysłane z mojego 6055P przy użyciu Tapatalka 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #3312 Napisano 14 Września 2018 tu najwięcej piszę, to się wam pochwalę choć to nie brązowy temat.zamówiłem mojej wadzie prawnej (małżonka) takie cacko z certiny. przymierzała na żywo....i efekt jest łał, naprawdę świetny damski zegarek. tylko jej nie pasowała cena i potraktowała to jako żart. może zrobi mi kaczkę na przyszły łykend Piękna Certina, myślę, że zasłużyłeś nie tylko na kaczkę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8418 #3313 Napisano 14 Września 2018 Piękna Certina, myślę, że zasłużyłeś nie tylko na kaczkę Też tak myślę Wysłane z mojego 6055P przy użyciu Tapatalka 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alex LDZ 9 #3314 Napisano 14 Września 2018 (edytowane) ocet do słoika, zwilżasz nim zegarek, wrzucasz kredę, wieszasz zegarek nad płynem, zakręcasz słoik i czekasz. Dobę do trzech.Wszystko gra oprócz zwilżania zegara. Ja leję trochę kwasu octowego na dno słoika na watę. Kruszę na to kredę szkolną i wieszam w oparach. Szczelnie zamykam i czekam. Po 12 godzinach fajna zieleń już wchodzi. Im dłużej tym bardziej niebieska patyna. Można kwas zastąpić octem i czekać trochę dłużej. I pozdroofki od brąza Wysłano z czegoś Edit: wszystkie uszczelki dobrze zabezpieczone przed eksperymentami Edytowane 14 Września 2018 przez alex LDZ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maxim 49 #3315 Napisano 14 Września 2018 Sam myślałem o takiej certinie dla swojej małżonki pasowała by idealnie do mojego Aquaracera . moja kupiła po prostu Aquaracera i to pasuje bardziej idealnie 0 "...nóż przy szyi skruszy nawet najtwardszy imidż..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7630 #3316 Napisano 14 Września 2018 Alex,wygląda super, a za kilka dni, jak porobią się przetarcia na krawędziach będzie wyglądał jeszcze lepiej. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Błyskawiczny 35 #3317 Napisano 14 Września 2018 moja kupiła po prostu Aquaracera i to pasuje bardziej idealnie Oczywista oczywistość ale nie dam tyle za kwarca 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr K. 695 #3318 Napisano 14 Września 2018 Nowy pasek nawet kolory pasują. Sent from my Moto G (4) using Tapatalk 0 If your watch is not ticking I will make it tock Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8418 #3319 Napisano 14 Września 2018 indeksy kojarzą mi się z klawiaturą fortepianu 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Repsak 301 #3320 Napisano 15 Września 2018 Żabol z kolegą Ale ten Borealis jest świetnie wykonany. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #3321 Napisano 15 Września 2018 Nie mam obecnie brązu, ale potwierdzam, że Borealisy to porządnie wykonane zegarki :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sanik 81359 #3322 Napisano 15 Września 2018 Ale ten Borealis jest świetnie wykonany. Cyfry jakieś takie paneraiowe 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Repsak 301 #3323 Napisano 15 Września 2018 Bardzo pozytywna inspiracja 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8418 #3324 Napisano 15 Września 2018 graty,fajny borealis. znam te modele w brązie, ale jakoś nie było nam po drodze z tą marką 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krupik 17 #3325 Napisano 15 Września 2018 (edytowane) Borealis wygląda supertarcza kanapka to tylko kolejny plus a jak luma?świeci czy tylko jest w kanapce jak ta w Visie? edit: dzięki za foto poniżejnie jest źle Edytowane 15 Września 2018 przez krupik 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach