Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Slaw

Brąz i miedź .... :)

Rekomendowane odpowiedzi

ale kurcze lubię go bardzo. mimo swej wysokości jest tak wygodny, że prawie jak bambino :D

nie trulibyśmy Ci tak d*py, gdyby nie to, że jest wyprzedany, nie planują wznowienia produkcji i na rynku wtórnym też się prawie nie pojawia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jestem cierpliwy , poczekam. A może chciałbyś zamienić sie na któregoś z moich ? I tak planuje wyprzedać polowe albo i więcej

Sent from my iPhone using Tapatalk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mistrzowie bronzu, ponieważ już znalazłem coś co chce kupić (oris brashear), zbieram fundusze. W międzyczasie jeszcze google podrzuciło mi takie to to, co wygląda na całkiem przyjemnie, jednak nie znajduję informacji jakie to modele. podpowiecie co to za sztuki? Pam czy "zamiennik"? ;)

brass_mmgg_set2_07_flihxzrolbj.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zamiennik od Gruppo Gamma i raczej ktoś składał, ewentualnie jakaś limitka, albo bardzo dawny wypust. Tylko z drugiej ręki, ale dawno nigdzie takich nie widziałem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mi te glicynki już długo na banerach się wyświetlają

Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Combat słaby jak dla mnie, ale Airman całkiem, całkiem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Za tą cene , słabości niewiedzę mechanizm 260 $ ja tam płakać nie będę zakupiony

Airman mam w stali i wiem czego można się po nim spodziewać przede wszystkim wygody mam 46mm a ten 44mm więc powinien być świetny

Sent from my iPhone using Tapatalk

Edytowane przez piotrek39

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ostatnie wypociny 45mm nakrętka kiedyś z tego była.

Robiony na ręcznych maszynach.f749a52b1330304f477a7f5b28e9abcd.jpg

Sent from my Nokia 3210 using Tapatalk

If your watch is not ticking I will make it tock

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Miłego łyk endu

d0ce448cffdeb705420755ca0a5fa029.jpg

Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

trochę lepsze zdjęcie.

nie wiem czemu robi się zdjęcia zegarkom z nożami, ale jak tak to ja sobie też zrobiłem ^_^

co prawda mój nożyk jest.....no mało atrakcyjny, ale dobrze ścina grzyby :D

/klikać/

post-92558-0-69611700-1544891912_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie brzydki. Tylko nie widzi mi się ta cieńka krawędź koperty przy łączeniu ze szkiełkiem. Podobnie ma tc9 lunarscope. Nie wyglądało to dobrze u nich. Przez to szkło mocno narażone na urazy nawet od niby nie groźnych uderzeń.

Ale ogólny look na plus

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co myślicie o taki San Martin? Podobieństwo w nazwie przypadkowe ;) sixty five ...

post-3565-0-58322500-1544897236_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widziałem go kiedyś chyba na ebay. Nie powiem nic o jakości tej marki. Nic nie mam.

Orisowy lekko

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widziałem go kiedyś chyba na ebay. Nie powiem nic o jakości tej marki. Nic nie mam.

Orisowy lekko

Widziałem go kiedyś chyba na ebay. Nie powiem nic o jakości tej marki. Nic nie mam.Orisowy lekko

Dokładnie:

post-3565-0-57700900-1544899176_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

San Martin to bardzo przyzwoicie wykonane zegarki. Mam jeden i jestem zadowolony, ten też mi się bardzo podoba, ale jak zwykle damka... :unsure:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

San Martin to bardzo przyzwoicie wykonane zegarki. Mam jeden i jestem zadowolony, ten też mi się bardzo podoba, ale jak zwykle damka... :unsure:

Może jakieś wieżowe będą w słusznych rozmiarach :)

"....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może jakieś wieżowe będą w słusznych rozmiarach :)

Oby z brązu, wtedy biorę w ciemno <_<

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi