piotralski 519 #6101 Napisano 31 Stycznia 2020 abir, z takim zegarem każdy byłby miły 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 84806 #6102 Napisano 31 Stycznia 2020 Mi się podoba ten Abyss 3 tylko na minus do poprzedniej wersji że zamiast obrotowej skali jest zawrót Helowy 0 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8417 #6103 Napisano 31 Stycznia 2020 Mi się podoba ten Abyss 3 tylko na minus do poprzedniej wersji że zamiast obrotowej skali jest zawrót HelowyJak się podoba to bierz póki ceny niższe. Potem tylko pochwal się 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 71602 #6104 Napisano 31 Stycznia 2020 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8417 #6105 Napisano 31 Stycznia 2020 Z tego nowego sortu chyba biała wersja jest ciekawsza. Wg mniePoza tym jest to tak fajny zegar w brązie, że każdy będzie ok. 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ravraj 136 #6106 Napisano 31 Stycznia 2020 Gdyby była brąz wersja z dwiema koronkami i turbiną.... uhhJuz brak wewnętrznego obrotowego bym przełknął. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7630 #6107 Napisano 1 Lutego 2020 Bry! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Schioedtei 252 #6108 Napisano 1 Lutego 2020 Aquatico wrócił na skórzany pasek 0 2gwatchblog.com facebook: 2gwatchblog.com instagram: 2gwatchblog Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
deviles 62 #6109 Napisano 2 Lutego 2020 No i tak ma być - brąz+skóra 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 71602 #6110 Napisano 2 Lutego 2020 Z tego nowego sortu chyba biała wersja jest ciekawsza. Wg mniePoza tym jest to tak fajny zegar w brązie, że każdy będzie ok. Ten? 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8417 #6111 Napisano 2 Lutego 2020 jes ser, ten 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8417 #6112 Napisano 3 Lutego 2020 I po łyk endzie A kot ma cały czas relax 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7630 #6113 Napisano 3 Lutego 2020 Kurde, ja się właśnie nad nim zastanawiam... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8417 #6114 Napisano 3 Lutego 2020 (edytowane) Kurde, ja się właśnie nad nim zastanawiam...Ty pewnie myślisz o męskim rozmiarze 47mm, bo ja mam wersję młodzieżową 44mmale sprzedaj nawet swego kota z cennym biodrem i bierz póki jeszcze jest chiński niu jer i promo. warto, świetny zegar.tylko teraz logistyka w Chinach stanęła całkowicie Edytowane 3 Lutego 2020 przez abir 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8417 #6115 Napisano 3 Lutego 2020 Aquatico wrócił na skórzany pasek ...i to jest bardzo dobra koncepcja 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8417 #6116 Napisano 3 Lutego 2020 powiem wam, że zakochałem się w helsonie stingray 43mm (jest też dla Tomka 47mm) i skindiver w brązie. tylko cholery kosztują trochę kasy. jak mnie w tym roku nic innego nie zbałamuci (np. ten aquatico) to któregoś zgarnę. pochwalę się tylko, że obecnie czekam na przesyłkę z wirusolandu. skusiłem się na panerai w brązie dla rozsądnych kiedy przyjdzie nie wiem... 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7630 #6117 Napisano 3 Lutego 2020 powiem wam, że zakochałem się w helsonie stingray 43mm (jest też dla Tomka 47mm) i skindiver w brązie. tylko cholery kosztują trochę kasy. jak mnie w tym roku nic innego nie zbałamuci (np. ten aquatico) to któregoś zgarnę. pochwalę się tylko, że obecnie czekam na przesyłkę z wirusolandu. skusiłem się na panerai w brązie dla rozsądnych kiedy przyjdzie nie wiem... Nie podoba mi się, taki... Zwykły...? No i cena z doopy Ty pewnie myślisz o męskim rozmiarze 47mm, bo ja mam wersję młodzieżową 44mmale sprzedaj nawet swego kota z cennym biodrem i bierz póki jeszcze jest chiński niu jer i promo. warto, świetny zegar.tylko teraz logistyka w Chinach stanęła całkowicie Dokładnie o tym myślałem, namówiłeś mnie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
willek777 79 #6118 Napisano 4 Lutego 2020 Abir z wrwatches? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8417 #6119 Napisano 4 Lutego 2020 Abir z wrwatches?Tak, chyba mają najlepszą cenę ... No i cena z doopy...No właśnie ta cena... Na ich zdjęciach wszystko jest zwykłe. Fajny jest 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8417 #6120 Napisano 5 Lutego 2020 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7630 #6121 Napisano 5 Lutego 2020 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konax 387 #6122 Napisano 6 Lutego 2020 powiem wam, że zakochałem się w helsonie stingray 43mm (jest też dla Tomka 47mm) i skindiver w brązie. tylko cholery kosztują trochę kasy. jak mnie w tym roku nic innego nie zbałamuci (np. ten aquatico) to któregoś zgarnę. pochwalę się tylko, że obecnie czekam na przesyłkę z wirusolandu. skusiłem się na panerai w brązie dla rozsądnych kiedy przyjdzie nie wiem...Czekam na foty pama, też mnie kusi ale jak zawsze mam na oku coś innego i próbuję być twardym i nie ulegać Na ali jest zegar identyczny do skindivera, też z brązu, za $225. Jedyna różnica w wyglądzie to ciut inna koronka i nie ma przewierconych uszu, no i na nh35 a nie ecie. Szukaj pod nazwą steeldive. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8417 #6123 Napisano 6 Lutego 2020 (edytowane) Czekam na foty pama, też mnie kusi ale jak zawsze mam na oku coś innego i próbuję być twardym i nie ulegać Na ali jest zegar identyczny do skindivera, też z brązu, za $225. Jedyna różnica w wyglądzie to ciut inna koronka i nie ma przewierconych uszu, no i na nh35 a nie ecie. Szukaj pod nazwą steeldive.Dzięki za namiary. Też mam kolejkę zachcianek. Wszystkie muszą ustawić się w pewnej kolejności. Jeśli chodzi o san Martin ala pam to mam info od WR watches, że mają przedłużony nowy rok i wirusa. Wracają do pracy dopiero 10 luty, a mieli tydzień wcześniej. Dopiero wtedy zajmą się wysyłką, ale nie mają pewności czy międzynarodowa logistyka będzie działać sprawnie. Więc nikt nie wie kiedy nastąpi rzeczywista wysyłkaAle jak przyjdzie to się zaprezentuję Edytowane 6 Lutego 2020 przez DawPi Nie cytujemy zdjęć. 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7630 #6124 Napisano 6 Lutego 2020 Kurde, wszystkie Steeldive to jakieś maluchy 42 mm, a niektóre to wręcz damki (39) i żeby nie na pusto: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8417 #6125 Napisano 6 Lutego 2020 Ładny zestaw 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach