Thomas666 7628 #7551 Napisano 3 Lutego 2021 IMO za bardzo kolorowa, takie disco polo wyszło. Mnie ta podoba się bardziej: 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
artooro 1231 #7552 Napisano 3 Lutego 2021 8 godzin temu, Thomas666 napisał: IMO za bardzo kolorowa, takie disco polo wyszło. Mnie ta podoba się bardziej: Fakt, do brązu tarcza średnio pasuje ale w czarnej kopercie lub jakis damascus była świetna 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8209 #7553 Napisano 3 Lutego 2021 W temacie ciekawostek z bronze 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8209 #7554 Napisano 4 Lutego 2021 Jeszcze z innej "stajni" takie cóś 2 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
artooro 1231 #7555 Napisano 4 Lutego 2021 Godzinę temu, abir napisał: Jeszcze z innej "stajni" takie cóś Wisi na Ebay od jakiegoś czasu u gościa z San Martina, niestety tylko rendery były, pytałem o zdjecia real ale odpisał, że jest dopiero w fazie projektu Zacnie wyglada ten bezel z a'la brajtek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8209 #7556 Napisano 4 Lutego 2021 Rzeczywiście ciekawie. Tylko sam cyferblat mógłby być bardziej interesującyAle może będą różne wersje 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7628 #7557 Napisano 4 Lutego 2021 Jakby męski rozmiar był, tobym takiego brajtka przytulił 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
artooro 1231 #7558 Napisano 4 Lutego 2021 Z opisu ebay ma być 43mm i 50mm długość - dość uniwersalny rozmiar 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7628 #7559 Napisano 4 Lutego 2021 Qurna, nie cierpię uniwersalnych rozmiarów... 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
willek777 79 #7560 Napisano 5 Lutego 2021 (edytowane) Napisal mi ze dla chetnych zrobi pod wymiar zegarka. Trzeba tylko private message ma fb mu napisać. Edytowane 5 Lutego 2021 przez willek777 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 70662 #7561 Napisano 5 Lutego 2021 W trochę mniej zimowym świetle... Foty: Nin Lam. 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7628 #7562 Napisano 5 Lutego 2021 Zima jest, to musi być zimno: . Wilek, ja nie udzielam się na fejsie... A możesz zapytać o taką sztukę w rozmiarze circ'a 50 mm b/k? 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8209 #7563 Napisano 6 Lutego 2021 te vostoki są mega piękne. inne modele w brązie też. gdyby zrobili coś dla przedszkolaków to brałbym w ciemno jest u mnie gość ze sklepem co handluje nimi. kilka razy sobie przymierzałem, ale rozmiar to jest bardziej na moją kostkę niż nadgarstek. szkoda ale są pierwsza klasa 2 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konax 387 #7564 Napisano 7 Lutego 2021 Tomek, Tobie to jak ulał pasowałby ten 50mm Aragon albo Agat Zlatoust. Ja dziś z damką polerowany patynuje zupełnie inaczej niż szczotkowany/piaskowany 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7628 #7565 Napisano 7 Lutego 2021 Aragon odpada, za PVD. Koło Zlatousta chodzę, ale póki co cena mnie odstrasza... Maryśka świetnie Ci patynuje, lubię takie kolorowe przebarwienia. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
traczu 6704 #7566 Napisano 10 Lutego 2021 Efekt ponownego zauroczenia brązem, zdobycze z dwóch ostatnich tygodni. I ciągle się rozglądam za czymś jeszcze 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8209 #7567 Napisano 10 Lutego 2021 Oo miałem takiego Borka. Z tarczą niebieską. Bardzo fajny efekt 3d całej tarczy z nakładanymi cyferkami. Miło go wspominam 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
traczu 6704 #7568 Napisano 10 Lutego 2021 Oo miałem takiego Borka. Z tarczą niebieską. Bardzo fajny efekt 3d całej tarczy z nakładanymi cyferkami. Miło go wspominam Baaaaardzo mi podszedł do czasu przyjazdu Zelosa cały tydzień na nadgarstku. Rozmiar, kształt koperty, naprawdę wszystko mi w nim pasuje. Nawet luma wytrzymuje całą noc. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
renqien 3329 #7569 Napisano 10 Lutego 2021 Zelos ma tak kuszącą zieloną obwódkę, że aż prosi się o zazielenienie koperty 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
artooro 1231 #7570 Napisano 11 Lutego 2021 7 godzin temu, traczu napisał(-a): Efekt ponownego zauroczenia brązem, zdobycze z dwóch ostatnich tygodni. I ciągle się rozglądam za czymś jeszcze Mojego Zelos-a juz w trzecich tekach widzę 😁 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MierzejR 81 #7571 Napisano 11 Lutego 2021 Ten Borek jest na mojej krótkiej liście 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
traczu 6704 #7572 Napisano 11 Lutego 2021 Mojego Zelos-a juz w trzecich tekach widzę Na razie nigdzie się nie wybiera, ale zobaczymy na jak długo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lort 3078 #7573 Napisano 11 Lutego 2021 tutaj też zapytam ponieważ to wątek dedykowany. miał ktoś styczność z modelem Aikon w brązie od Maurice Lacroix? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8209 #7574 Napisano 11 Lutego 2021 Też o nim myślałem. Na żywo widziałem wersję w stali. I czar prysł. To jest chyba ten typ co świetnie wygląda na zdjęciach.Odpuściłem temat. 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lort 3078 #7575 Napisano 11 Lutego 2021 43 minuty temu, abir napisał(-a): Też o nim myślałem. Na żywo widziałem wersję w stali. I czar prysł. To jest chyba ten typ co świetnie wygląda na zdjęciach. Odpuściłem temat. stal widziałem i to jednak nie to samo. na plus: kolor i wzór tarczy, brak daty i dodane cyfry arabskie, ktoe wizualnie wypełniają miejsce na tarczy. dodatkowo bransoleta mnie nie interesuje więc jest dobry pasek i zapięcie motylkowe (stal i brąz) koperta cała z brązu włączając bezel. czyli nie ma niepotrzebnego łączenia np. z ceramiką 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach