abir 8958 #7576 Napisano 11 Lutego 2021 A to widzisz. Z tego co mówisz to brąz robi robotę 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
traczu 7425 #7577 Napisano 11 Lutego 2021 Bardzo fajny ten ML.Z innej beczki, ma albo miał ktoś żółwie w brązie od San Martin? Albo coś innego od nich z tego materiału? Mocno rozważam zakup i jestem ciekawy jak z jakością. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8958 #7578 Napisano 11 Lutego 2021 Takie coś mam od nich. Za te pieniądze to pierwyj sort. Nie mam zastrzeżeń. Bardzo dobrze się nosi. Oczywiście, tak jak w seiko czy omedze mogą być nieścisłości w centrowaniu bezela. Ale dla mnie to jest rzecz pomijalna 1 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
traczu 7425 #7579 Napisano 11 Lutego 2021 Takie coś mam od nich. Za te pieniądze to pierwyj sort. Nie mam zastrzeżeń. Bardzo dobrze się nosi. Oczywiście, tak jak w seiko czy omedze mogą być nieścisłości w centrowaniu bezela. Ale dla mnie to jest rzecz pomijalnaFajne trio. Suba bym kupił, ale już niestety niedostępny, za długo się wahałem jak były dostępne ostatnie egzemplarze. Ten z prawej też super. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8958 #7580 Napisano 11 Lutego 2021 na tego ala PAM mam kolejkę, gdybym tylko się zdecydował myślę, że bronze żółw od nich też będzie fajny 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dzyndzl 135 #7581 Napisano 11 Lutego 2021 3 godziny temu, traczu napisał(-a): Bardzo fajny ten ML. Z innej beczki, ma albo miał ktoś żółwie w brązie od San Martin? Albo coś innego od nich z tego materiału? Mocno rozważam zakup i jestem ciekawy jak z jakością. Mam Willarda, za ten pieniądz pierwsza klasa, baboli nie stwierdzono. @abir co to za klamerka pośrodku? Sympatyczna całkiem, jak na swój rozmiar. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8958 #7582 Napisano 11 Lutego 2021 2 minuty temu, dzyndzl napisał(-a): Mam Willarda, za ten pieniądz pierwsza klasa, baboli nie stwierdzono. @abir co to za klamerka pośrodku? Sympatyczna całkiem, jak na swój rozmiar. ten willard w brązie? daj fotki, chwal się rozmiar tej środkowej klamerki to 20mm - malutka, tych po bokach to 24 mm ta z prawej to oryginał od maranez. od lewej i środkowa to klamerki od litwina z ebay. tanio nie jest - ale mam od niego wiele klamerek i lepszych nie znajduję na rynku. nawet nie szukam. świetnie wyprofilowane i wykonane. polecam 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dzyndzl 135 #7583 Napisano 11 Lutego 2021 (edytowane) Właśnie 20mm. do Willarda potrzebuję, bo ta od nich cherlawa jakaś, do pilota byłaby ok, ale tutaj widzę coś "tłustszego". Fota kapciem, a i zdjęciorób ze mnie kiepski Edytowane 11 Lutego 2021 przez dzyndzl 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8958 #7584 Napisano 11 Lutego 2021 kurde kusisz. jest apetyczny i podoba mi się gratuluję te klamry od litwina kosztują około 55 - 60$ 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dzyndzl 135 #7585 Napisano 11 Lutego 2021 A poratujesz linkiem? Nie mogę znaleźć nic w ten deseń na jebaju 🤦♂️ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BAT123 2054 #7586 Napisano 11 Lutego 2021 Litwin w ostatnim czasie nieobecny na ebay. Wpisz arunas bronze buckle i ma też swoj sklep 14 minut temu, dzyndzl napisał(-a): A poratujesz linkiem? Nie mogę znaleźć nic w ten deseń na jebaju 🤦♂️ 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8958 #7587 Napisano 11 Lutego 2021 coś chyba się obraził na ebay bo wycofał wszystkie swoje klamry. konto jeszcze jest ale ma też swoją stronę internetową https://aruno-straps.com/bronze-buckles/ 1 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dzyndzl 135 #7588 Napisano 11 Lutego 2021 Ok, na tej stronie już byłem wcześniej Dzięki Panowie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7630 #7589 Napisano 11 Lutego 2021 Ja mam jednego San Martina i też jestem zadowolony. Limitacja 1/1 - sam dobierałem tarczę,wskazówki, materiał koperty (fosforobrąz) i dekla (tytan) 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MierzejR 81 #7590 Napisano 12 Lutego 2021 17 godzin temu, traczu napisał(-a): Na razie nigdzie się nie wybiera, ale zobaczymy na jak długo Jak by jednak ci się "znudził", albo na horyzoncie pojawi ci się jakiś zakup must have to daj znać - byłbym chętny 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 75366 #7591 Napisano 13 Lutego 2021 3 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #7592 Napisano 14 Lutego 2021 Sent from my iPhone using Tapatalk 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8958 #7593 Napisano 14 Lutego 2021 W dniu 21.01.2021 o 20:14, BAT123 napisał(-a): W TC9 takie nowości. Maja pojawić się w tym miesiącu ruszyło jakby kogoś interesowało 1 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kfraniu 88 #7594 Napisano 15 Lutego 2021 Z racji ze wciąż czytam i czytam, rzadko się odzywam, a zdjęć prawie nie umieszczam, pora się poprawić i pokazać obecna kolekcje... wiele zmian zaszło na przestrzeni trzech lat fascynacji brązem, kolejne na celowniku ale te tutaj dobrze oddają upodobanie (w większości) do nurków 11 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BAT123 2054 #7595 Napisano 15 Lutego 2021 (edytowane) Bardzo fajna kolekcja. Edytowane 15 Lutego 2021 przez BAT123 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8958 #7596 Napisano 15 Lutego 2021 No niezłe cacko 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7630 #7597 Napisano 15 Lutego 2021 Seiko jest w brązie?! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kfraniu 88 #7598 Napisano 15 Lutego 2021 Seiko jest w brązie, ale to takie inne seiko 😉 kupione z wielkiej brytani na ebay, składak : koperta z brązu zapewne od chińskich brązu, szafir, tarcza i wskazówki od seiko marinemaster, mechanizm automatyczny seiko nh35. Mam kolekcje seiko Tuna, stad tego modelu szukałem by mieć komplet. 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7630 #7599 Napisano 16 Lutego 2021 No i sprawa się wyjaśniła👍 Bo już myślałem, że coś przeoczyłem. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7630 #7600 Napisano 16 Lutego 2021 Bry! Tak przy kawce... 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach