traczu 6692 #7751 Napisano 22 Marca 2021 Nowy pasek 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MierzejR 81 #7752 Napisano 23 Marca 2021 Bry Thomass drugie pudełko też zacne. W tym Morganie bardzo mi się bezel podoba i fajna patynka. A do mnie wreszcie dojechał w czwartek po długich wojażach, przepakowaniu za wielką wodą i leżakowaniu w Częstochowie i już wiem co wszyscy w nim widzą. Napawałem się cały weekend więc fota dopiero dzisiaj. Fajnie temu Helbergowi na tym pasku traczu. 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7628 #7753 Napisano 23 Marca 2021 Graty Zelosa, fajna wersja! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8204 #7754 Napisano 23 Marca 2021 W dniu 22.03.2021 o 11:05, artooro napisał(-a): A do mnie wpadł maluszek z fajną patynką bardzo mi się ten obris podoba. tylko chyba byłby trochę mały jak na moje upodobanie. taki fajny bezel byłby gdyby miał 43-44mm w ostatnim czasie na olx były 2 sztuki. szybko zniknęły. nie dziwię się bo to atrakcyjny zegarek. może ty zgarnąłeś jeden z nich? 19 godzin temu, traczu napisał(-a): Nowy pasek parciak mu bardzo pasuje Godzinę temu, MierzejR napisał(-a): Bry Thomass drugie pudełko też zacne. W tym Morganie bardzo mi się bezel podoba i fajna patynka. A do mnie wreszcie dojechał w czwartek po długich wojażach, przepakowaniu za wielką wodą i leżakowaniu w Częstochowie i już wiem co wszyscy w nim widzą. Napawałem się cały weekend więc fota dopiero dzisiaj. Fajnie temu Helbergowi na tym pasku traczu. pierwszy wypust HH jest najciekawszy. gratulacje wyboru. mój oliwkowy poszedł w świat, ale tylko dla wyższego celu.gdybym miał pozbyć się i rzetrwonić kasę to byłaby szkoda. niech się dobrze nosi :) apropo czekania na przesyłkę. poszedłem po taniości i idzie do mnie z singapur towar pocztą ekonomiczną. wg tracking samolot jest w powietrzu już 5 dni 😂 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
renqien 3328 #7755 Napisano 23 Marca 2021 14 minut temu, abir napisał(-a): poszedłem po taniości i idzie do mnie z singapur towar pocztą ekonomiczną. wg tracking samolot jest w powietrzu już 5 dni 😂 Jak pocztą ekonomiczną, to nie samolot tylko gołąb... 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MierzejR 81 #7756 Napisano 23 Marca 2021 Dzięki - faktycznie młotek jest bardzo wygodnym zegarkiem - w zasadzie go nie czuć na ręku, w ogóle nie czuć tych wymiarów. I przy Rawai wydaje się wręcz filigranowy 1 godzinę temu, abir napisał(-a): poszedłem po taniości i idzie do mnie z singapur towar pocztą ekonomiczną. wg tracking samolot jest w powietrzu już 5 dni 😂 w/g trackingu mój był z samolotu wyładowywany przez 3 dni, no ale to było w cieniu jasnej góry. Ciekaw jestem co tym razem do ciebie idzie - masz zawsze fajne wybory. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
artooro 1231 #7757 Napisano 23 Marca 2021 @abir mój przyjechał zza wielkiej wody 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8204 #7758 Napisano 23 Marca 2021 [mention=92558]abir[/mention] mój przyjechał zza wielkiej wody Aaaa, to światowa sztuka Wysłane z mojego SNE-LX1 przy użyciu Tapatalka w/g trackingu mój był z samolotu wyładowywany przez 3 dni, no ale to było w cieniu jasnej góry. Ciekaw jestem co tym razem do ciebie idzie - masz zawsze fajne wybory. Jedzie do mnie taki mało popularny microbrand na M. Resztę tajemnicy zostawię sobie na opening W zegarku zakochałem się już dawno temu. Powstrzymywała mnie tylko cena i opłaty z tym związane. No i inne obciążające budżet zakupy w stali. Ale trzeba sobie sprawiać przyjemność, a cena to tylko stan umysłu. Prawdopodobnie będzie to jedyny zegarek w kraju. Przynajmniej nie znalazłem nigdzie. Bo chciałem się nawet wypytać o różne rzeczy. Liczę że już za kilka dni paczka odnajdzie się gdzieś na celnym PP i ruszy do mnie..Wysłane z mojego SNE-LX1 przy użyciu Tapatalka 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MierzejR 81 #7759 Napisano 24 Marca 2021 12 godzin temu, abir napisał(-a): Jedzie do mnie taki mało popularny microbrand na M. Resztę tajemnicy zostawię sobie na opening to temat podgrzany - to teraz czekamy z niecierpliwością 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
artooro 1231 #7760 Napisano 26 Marca 2021 W dniu 23.03.2021 o 21:11, abir napisał(-a): Aaaa, to światowa sztuka Wysłane z mojego SNE-LX1 przy użyciu Tapatalka Jedzie do mnie taki mało popularny microbrand na M. Resztę tajemnicy zostawię sobie na opening W zegarku zakochałem się już dawno temu. Powstrzymywała mnie tylko cena i opłaty z tym związane. No i inne obciążające budżet zakupy w stali. Ale trzeba sobie sprawiać przyjemność, a cena to tylko stan umysłu. Prawdopodobnie będzie to jedyny zegarek w kraju. Przynajmniej nie znalazłem nigdzie. Bo chciałem się nawet wypytać o różne rzeczy. Liczę że już za kilka dni paczka odnajdzie się gdzieś na celnym PP i ruszy do mnie.. Wysłane z mojego SNE-LX1 przy użyciu Tapatalka No dawaj! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8204 #7761 Napisano 27 Marca 2021 No dawaj!Jeszcze nie mam. Ale jest już w Polsce. Teraz transport z WER Warszawa do WER Pruszcz Gd trwa ponad 3 dni Nasza poczta ma wigor i rozmach Wysłane z mojego SNE-LX1 przy użyciu Tapatalka 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7628 #7762 Napisano 27 Marca 2021 W 2018 roku koralik do bransoletki damskiej (pies - mnich) szedł z W-wy do Pruszcza 2 tygodnie. Ale to była zima i jak to mnich, pewnie na piechotę wędrował...😂 A póki co wiosna... 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Odin 554 #7763 Napisano 27 Marca 2021 Jak pies, to pewnie Dominikanin 🤭 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7628 #7764 Napisano 27 Marca 2021 Tak mi wyglądał, ale ja tam się nie znam😏 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Odin 554 #7765 Napisano 27 Marca 2021 W temacie wiosny 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 70536 #7766 Napisano 27 Marca 2021 2 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BAT123 2033 #7767 Napisano 27 Marca 2021 Też wiosennie na zielono 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8204 #7768 Napisano 27 Marca 2021 Same piękności. Wysłane z mojego SNE-LX1 przy użyciu Tapatalka 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ciech 1322 #7769 Napisano 27 Marca 2021 100% brązu w brązie 8 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Odin 554 #7770 Napisano 27 Marca 2021 Tak się zastanawiam, czy ten zielony na języku jest trwały, czy to zwykła patyna złażąca od patrzenia? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
artooro 1231 #7771 Napisano 27 Marca 2021 I u mnie dziś zielono 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ciech 1322 #7772 Napisano 27 Marca 2021 14 minut temu, Odin napisał(-a): Tak się zastanawiam, czy ten zielony na języku jest trwały, czy to zwykła patyna złażąca od patrzenia? To patyna ... ale chyba nie jest zwykła, nie zauważyłem żeby od patrzenia coś się z nią działo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konax 387 #7773 Napisano 27 Marca 2021 Też dziś zielony, chyba wybrałem podświadomie 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MierzejR 81 #7774 Napisano 28 Marca 2021 18 godzin temu, Ciech napisał(-a): 100% brązu w brązie Świetne te klamry. Chcem. jest szansa czy jakieś obłędnie długie terminy masz? Z wiosennym pozdrowieniem, u mnie wprawdzie nie zielony ale turkus Zdjęcie robione ziemniakiem 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ciech 1322 #7775 Napisano 28 Marca 2021 @MierzejR miło mi że Ci się podobają moje klamry mimo widocznych ubytków i znacznych śladów upływu czasu Gdybyś chciał coś więcej o nich wiedzieć zapraszam na PW. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach