abir 8494 #7851 Napisano 9 Kwietnia 2021 undone powinno paczkę szpinaku dorzucać w pudełku. :) 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brejq 18 #7852 Napisano 9 Kwietnia 2021 To wcale nie byłoby takie głupie, gdyby sprzedawali w tubie stylizowanej na puszkę szpinaku 😝 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
artooro 1231 #7853 Napisano 9 Kwietnia 2021 10 minut temu, brejq napisał(-a): To wcale nie byłoby takie głupie, gdyby sprzedawali w tubie stylizowanej na puszkę szpinaku 😝 Chcesz i masz, nawet cały zestaw 😁 UNDONExPopeye_FriendsBoxset1_800x (1).webp 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BAT123 2037 #7854 Napisano 9 Kwietnia 2021 Weekend 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8494 #7855 Napisano 10 Kwietnia 2021 jest łyk end 🥂🥃 8 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafalmosty 155649 #7856 Napisano 11 Kwietnia 2021 😉 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 72164 #7857 Napisano 11 Kwietnia 2021 4 godziny temu, rafalmosty napisał(-a): 😉 Chyba muszę Cię poprosić o prawo do wykorzystania kilku zdjęć. 1 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafalmosty 155649 #7858 Napisano 11 Kwietnia 2021 31 minut temu, Lincoln Six Echo napisał(-a): Chyba muszę Cię poprosić o prawo do wykorzystania kilku zdjęć. Dzięki za dobre słowo, ja problemu nie widzę😉 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7630 #7859 Napisano 13 Kwietnia 2021 Bry! 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8494 #7860 Napisano 13 Kwietnia 2021 jak koledzy proponują jasne tarcze to ciągniemy dalej 6 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MierzejR 81 #7861 Napisano 15 Kwietnia 2021 Bry Wiosna Kurna jej ... Wczoraj było tak 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wolfun 49 #7862 Napisano 16 Kwietnia 2021 Witam, Mój pierwszy w brązie, Heimdallr - oczywiście że znacie markę, ale ten jest mój Dla mnie bomba - wszystko zgodnie z oczekiwaniami - Rozmiar, Indeksy, Luma - super Jestem bardzo zadowolony. Przesyłka doszła w 2 tygodnie. Poniżej zdjęcia - i mam pytania: jak można szybko postarzyć ten mosiądz/brąz? pierwszy mój z takim mechanizmem - czy nakręcać do jakiegoś oporu, czy tylko "podkręcać"? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7630 #7863 Napisano 16 Kwietnia 2021 Super wybór, rekinki świetne są! Nie nakręcać, ustawić godzinę, tych kilka obrotów przy zakręcaniu koronki wystarczy i na rękę! Szybka patyna czarna - ugotować jajo na twardo, umieścić w worku z zegarkiem, zamknąć, rozgnieść jajo ( nie zegarek ), zostawić na kilkanaście godzin. Patyna zielona - łyżkę stołową soli do litrowego słoika, nalać ze 2 -3 łyżki amoniaku, powiesić zegarek , zakręcić słoik, trzymać kilka - kilkadziesiąt godzin w zależności od składu stopy różnie reagują. a u mnie póki co toolwatch: 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wolfun 49 #7864 Napisano 16 Kwietnia 2021 3 godziny temu, Thomas666 napisał(-a): Super wybór, rekinki świetne są! Nie nakręcać, ustawić godzinę, tych kilka obrotów przy zakręcaniu koronki wystarczy i na rękę! Szybka patyna czarna - ugotować jajo na twardo, umieścić w worku z zegarkiem, zamknąć, rozgnieść jajo ( nie zegarek ), zostawić na kilkanaście godzin. Patyna zielona - łyżkę stołową soli do litrowego słoika, nalać ze 2 -3 łyżki amoniaku, powiesić zegarek , zakręcić słoik, trzymać kilka - kilkadziesiąt godzin w zależności od składu stopy różnie reagują. a u mnie póki co toolwatch: Dzięki, z patynowych przepisów skorzystam. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7630 #7865 Napisano 16 Kwietnia 2021 To czekamy na fotorelację z efektów! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dzyndzl 135 #7866 Napisano 16 Kwietnia 2021 1 godzinę temu, wolfun napisał(-a): Dzięki, z patynowych przepisów skorzystam. Odpuść, parę dni starczy i sam gnić zacznie. Obłapywać dużo starczy 😋 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MierzejR 81 #7867 Napisano 17 Kwietnia 2021 12 godzin temu, wolfun napisał(-a): Witam, Mój pierwszy w brązie, Heimdallr - oczywiście że znacie markę, ale ten jest mój Dla mnie bomba - wszystko zgodnie z oczekiwaniami - Rozmiar, Indeksy, Luma - super Jestem bardzo zadowolony. Przesyłka doszła w 2 tygodnie. Poniżej zdjęcia - Gratulacje, ja się nad nim zastanawiałem ale nie mogłem się zdecydować który wariant i wtedy pojawiła się okazja na hammerheda 11 godzin temu, Thomas666 napisał(-a): Super wybór, rekinki świetne są! też je wolę od steeldive 6 godzin temu, dzyndzl napisał(-a): Obłapywać dużo starczy 😋 Dobrze że na kobiety nie działa w tym wypadku zbyt dużo patyny to nie dobrze 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wolfun 49 #7868 Napisano 17 Kwietnia 2021 Obłąpuję, miziam i tyrkam, również zegarek 😁 po powrocie do domu zacznę próby z patyną. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafalmosty 155649 #7869 Napisano 17 Kwietnia 2021 Miłego weekendu! 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8494 #7870 Napisano 19 Kwietnia 2021 takie coś przyjechało. pasek nato całkiem przyjemny, ale do takiego zegarka to pomyłka. trzeba wymienić na jakiś ludzki pasek. poza tym same plusy dodatnie 🙂 3 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MierzejR 81 #7871 Napisano 19 Kwietnia 2021 fajny bardzo - jaki to rozmiar? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BAT123 2037 #7872 Napisano 19 Kwietnia 2021 Fajny. A co to za bajer z prawego boku? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8494 #7873 Napisano 19 Kwietnia 2021 2 minuty temu, MierzejR napisał(-a): fajny bardzo - jaki to rozmiar? prawidłowe 45mm 2 minuty temu, BAT123 napisał(-a): Fajny. A co to za bajer z prawego boku? to podobno jest taki pomocnik w podróży/wojnie do zmiany pasków, itp. chyba mały wkrętak. jak na razie w pracy nie mogę tego odkręcić. w domu wezmę kombinerki rozkręcę i pokażę jak to wygląda 1 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BAT123 2037 #7874 Napisano 19 Kwietnia 2021 Tak wygląda że do wykręcenia jakiegoś pręta sprężynowego, z tego co piszą na stronie producenta, ale chyba nie do śrub paskowych. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
artooro 1231 #7875 Napisano 19 Kwietnia 2021 Do rozbrajania min podwodnych 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach