piotrek39 3574 #7926 Napisano 10 Maja 2021 Edit Zostałem wkręcony jak ta koronka w tym Tudor Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
clusca 4903 #7927 Napisano 11 Maja 2021 Tudeł nie Tudeł, ale koronka nie powinna się chyba tak zachowywać, więc korzystając z wcześniejszej sugestii wysłałem maila do Aquatico z opisem całej sytuacji. Poprosili o zdjęcia (nie wiem, co im zdjęcia pokażą), zobaczymy jak się rozwinie sytuacja. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8501 #7928 Napisano 11 Maja 2021 ja w niektórych brązach mam taką sytuację, że koronka przy wkręcaniu robi to "szorstko", z wyraźnym oporem. czasem muszę kilka razy przekręcić koronkę, mocniej ją docisnąć aby gwint załapał. nie traktuję tego jako wadę, lecz cechę zegarka. żaden nie puszcza mi wody do środka, czy coś w tym stylu. nie zwracam na to już większej uwagi z Twoim problemem nie spotkałem się 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
traczu 6824 #7929 Napisano 11 Maja 2021 Uzależnienie postępuje 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MierzejR 81 #7930 Napisano 11 Maja 2021 gratulacje U mnie też nowy zakup 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
renqien 3439 #7931 Napisano 11 Maja 2021 (edytowane) Taka ciekawostka https://www.ebay.pl/itm/234002483026?hash=item367ba28752:g:d20AAOSwa7NgmDb4 zegarek na kluczyk: Edytowane 11 Maja 2021 przez renqien 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
traczu 6824 #7932 Napisano 11 Maja 2021 Dziękuję ten twój też fajny, myślałem kiedys o nim, tylko w innym kolorze 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MierzejR 81 #7933 Napisano 11 Maja 2021 2 minuty temu, traczu napisał(-a): Dziękuję ten twój też fajny, myślałem kiedys o nim, tylko w innym kolorze Dzięki - fajny ale mógłby być nieco większy to w sumie jego największa wada 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8501 #7934 Napisano 11 Maja 2021 po remoncie exel mi się nie zgadza całkowicie 😡 zakupy zegarkowe raczej w przyszłym roku 🤑 7 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #7935 Napisano 11 Maja 2021 po remoncie exel mi się nie zgadza całkowicie zakupy zegarkowe raczej w przyszłym roku za***isty jest Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8501 #7936 Napisano 11 Maja 2021 36 minut temu, piotrek39 napisał(-a): za***isty jest Sent from my iPhone using Tapatalk ciułając do aqua miałem go przez chwilę na sprzedaż. dobrze, że został. masz słuszną rację 👍 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7630 #7937 Napisano 11 Maja 2021 Został, bo u mnie akurat bieda była...🥵 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #7938 Napisano 11 Maja 2021 Został, bo u mnie akurat bieda była...Haha , i nie dał z 50% zniżki dla emerytów miałem dziada w ręce właśnie tego , trza było pożyczać Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8501 #7939 Napisano 11 Maja 2021 To prawda, Piotrek ogarniał mi zakup i pełną logistykę. Wysłane z mojego M2007J17G przy użyciu Tapatalka Został, bo u mnie akurat bieda była...Miałem farta Wysłane z mojego M2007J17G przy użyciu Tapatalka 1 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7630 #7940 Napisano 11 Maja 2021 Piotrek to ogarniał zakup i logistykę połowy zegarków z tego tematu😉 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #7941 Napisano 11 Maja 2021 Piotrek to ogarniał zakup i logistykę połowy zegarków z tego tematuJa myśle , że prędzej połowy Twoich Cały czas jestem na urlopie , odpoczywam od brązów ale powoli znów płomień się rozpala dam se jeszcze miesiąc i zacznę brudzić się nimi Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
clusca 4903 #7942 Napisano 12 Maja 2021 W dniu 10.05.2021 o 23:35, clusca napisał(-a): Mam jednak jeden mały problem. Koronka od czasu do czasu nie odskakuje. Tak jakby uszczelka blokowała jej całkowite wysunięcie. Jestem w stanie odciągnąć ją do pozycji ustawiania daty oraz do pozycji ustawiania godziny, ale samo kręcenie jest jakby utrudnione, odbywa się z lekkim oporem. Podczas ustawiania czasu jednak w pewnym momencie odskakuje i jest wszystko OK. Spotkał się ktoś z takim zachowaniem koronki? Nie wiem, czy reklamować, czy TTTM No i napisałem do Aquatico, poprosili o zdjęcia - nie wiem po co, ale wysłałem wraz z filmem obrazującym problem. Odpisali żartem: "We can offer you a free crown. Can you change it by yourself?" Odpisałem, że wolałbym jednak wysłać zegarek do nich na wymianę lub ewentualnie wymianę koronki, jeśli już nie mają tego modelu na stanie. Czekam na rozwój sytuacji 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8501 #7943 Napisano 13 Maja 2021 Ja bym wziął koronkę, dał zegarmistrzowi i za parę złoty wymieni.Nie ryzykowalbym wielodniowej tułaczki zegarka po świecie. Może wrócić naprawiony jednocześnie na nowo uszkodzony w transporcie.Jeśli ty masz płacić za przesyłkę to wysyłka zegarka do nich całkowicie się nie kalkuluje.Wysłane z mojego M2007J17G przy użyciu Tapatalka 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
clusca 4903 #7944 Napisano 13 Maja 2021 Za wysyłkę zapłaci PayPal, a ja nie po to kupowałem nowy zegarek, żeby w nim od razu grzebać Poza tym nie jestem pewien, czy to rzeczywiście tylko koronka jest do wymiany. Może to być wina gwintu na tubusie koronki, uszczelek i kto wie co jeszcze. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
traczu 6824 #7945 Napisano 14 Maja 2021 I kolejny zawitał 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8501 #7946 Napisano 14 Maja 2021 Kolekcja szybko rośnie Wysłane z mojego M2007J17G przy użyciu Tapatalka 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
traczu 6824 #7947 Napisano 14 Maja 2021 Kolekcja szybko rośnie Wysłane z mojego M2007J17G przy użyciu TapatalkaNie da się ukryć Helberg od Ciebie chyba ciągle na topie, ale ten Nethuns też mi bardzo podszedł. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MierzejR 81 #7948 Napisano 15 Maja 2021 10 godzin temu, traczu napisał(-a): I kolejny zawitał dobry wybór - gratuluję 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daroko 369 #7949 Napisano 15 Maja 2021 Zelos Swordfish Teal 42mm.Wysłane z mojego Redmi Note 8T przy użyciu Tapatalka 7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
traczu 6824 #7950 Napisano 17 Maja 2021 Orientuje się ktoś czy da się wyrwać jakiś rabat na seriouswatches? Albo gdzieś indziej gdzie dostanę Nethunsa Sub Abyss? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach