rk7000 3324 #9326 Napisano 28 Lipca 2022 Dzień dobry 🙂 8 Licytacje dla Krzysia https://zegarkiclub.pl/forum/topic/137599-licytacja-dla-krzysia/?do=findComment&comment=3403902 Pozdrawiam Roman Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7628 #9327 Napisano 29 Lipca 2022 Bry! 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8279 #9328 Napisano 29 Lipca 2022 6 godzin temu, Thomas666 napisał(-a): Bry! świetna tarcza jest w Twoim nethunsie Rawai w domu. fedex jak nigdy, bez potknięć dostarczył przesyłkę. szczał w sedno tarczy z tą "kardynalską" tarczą, dobrze to wygląda 18 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ravraj 136 #9329 Napisano 29 Lipca 2022 To zamiast w pierścień na powitanie to w zegar należy Cię całować? Mnie Bangla 44 w zielonym kamieniu powinna w poniedziałek wjechać. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8279 #9330 Napisano 29 Lipca 2022 To zamiast w pierścień na powitanie to w zegar należy Cię całować? Mnie Bangla 44 w zielonym kamieniu powinna w poniedziałek wjechać. Dobry wybór Wysłane z mojego M2007J17G przy użyciu Tapatalka 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7628 #9331 Napisano 29 Lipca 2022 4 godziny temu, abir napisał(-a): świetna tarcza jest w Twoim nethunsie Rawai w domu. fedex jak nigdy, bez potknięć dostarczył przesyłkę. szczał w sedno tarczy z tą "kardynalską" tarczą, dobrze to wygląda Dzięki. Rawai świetne. Na strusia go! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8279 #9332 Napisano 30 Lipca 2022 14 godzin temu, Thomas666 napisał(-a): Dzięki. Rawai świetne. Na strusia go! brakuje mi już strusia 24mm. trzeba się udać do producenta 😉 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7628 #9333 Napisano 30 Lipca 2022 No i właśnie to zasugerowałem. Takiego z czerwonym😎 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3573 #9334 Napisano 31 Lipca 2022 Sent from my iPhone using Tapatalk 11 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7628 #9335 Napisano 31 Lipca 2022 Ale wypas! Te zdjęcia jednaj nie oddają głębokości graweru na tarczy i klamerce. One na żywo dopiero pokazują swoją zajebistość, a jak jeszcze dostaną promyczek słońca, to...🥰 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3573 #9336 Napisano 31 Lipca 2022 Tak , grawer głęboki. W zdjęcia ja nie potrafię a i wklejając obniżają jakość Sent from my iPhone using Tapatalk 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7628 #9337 Napisano 31 Lipca 2022 To prawda, trzeba sobie kliknąć i powiększyć, i wtedy dopiero widać jaka ta tarcza i klamerka są fajne😍 Kurde, jak ja Ci zazdroszczę tego lasera... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Perpetuum Mobile 65733 #9338 Napisano 1 Sierpnia 2022 12 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Balansujący Na Osi 1098 #9339 Napisano 1 Sierpnia 2022 Ładnie opalona koperta A pasek palce lizać. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ravraj 136 #9340 Napisano 2 Sierpnia 2022 Bangla 44 wjechał. Cud sie wydarzył i nie naliczono żadnych opłat celnych #dobra zmiana 9 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8279 #9341 Napisano 2 Sierpnia 2022 Gratki. Nie ma co pisać, wszyscy go lubią.Chyba ciebie zmartwie. Jeśli FedEx zapukał do twoich drzwi to za 3 lub 4 tygodnie dostaniesz od nich kompletną fakturę z opłatami i haraczem dla FedEx u Wysłane z mojego M2007J17G przy użyciu Tapatalka 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ravraj 136 #9342 Napisano 2 Sierpnia 2022 Obyś się mylił tymczasem pierwsze wrażenia…. mogli by odkręcanie śrubek komuś bardziej zdolnemu zlecić. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BAT123 2037 #9343 Napisano 3 Sierpnia 2022 7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8279 #9344 Napisano 3 Sierpnia 2022 może nie czas na ruskie akcenty, ale co tam. to tylko zegarek 9 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafalmosty 154555 #9345 Napisano 4 Sierpnia 2022 Dobrego dnia! 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mikas 8414 #9346 Napisano 4 Sierpnia 2022 Obyś się mylił tymczasem pierwsze wrażenia…. mogli by odkręcanie śrubek komuś bardziej zdolnemu zlecić. Abir ma rację. Ja ok miesiąc temu też się cieszyłem z braku opłat w fedexie iiiiii wczoraj przyszła fakturka na prawie 4 stówki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafalmosty 154555 #9347 Napisano 5 Sierpnia 2022 😉 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8279 #9348 Napisano 5 Sierpnia 2022 Abir ma rację. Ja ok miesiąc temu też się cieszyłem z braku opłat w fedexie iiiiii wczoraj przyszła fakturka na prawie 4 stówki DHL jest bardziej nowoczesny. Dostajesz link do płatności. Płacisz internetowo i już.FedEx wykłada za ciebie kasę do urzędu celnego. Potem przysyła papierową fakturę. Dodatkowo za pośrednictwo kasuję około 70 plnWysłane z mojego M2007J17G przy użyciu Tapatalka 1 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
artooro 1231 #9349 Napisano 5 Sierpnia 2022 Do was przynajmniej zegarki docierają - mój poczta polska oclić nie chce, ponieważ nie znajduje się w "słowniku pozytywnym towarów H6" i muszę sam sobie oclić lub wynająć agencję celną wcześniej takich numerów nie robili a zegarki, które przechodziły były w podobnej cenie Chyba sobie odpuszczę i niech wraca z powrotem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Plan 9 126 #9350 Napisano 5 Sierpnia 2022 (edytowane) 45 minut temu, artooro napisał(-a): Do was przynajmniej zegarki docierają - mój poczta polska oclić nie chce, ponieważ nie znajduje się w "słowniku pozytywnym towarów H6" i muszę sam sobie oclić lub wynająć agencję celną wcześniej takich numerów nie robili a zegarki, które przechodziły były w podobnej cenie Chyba sobie odpuszczę i niech wraca z powrotem Skoro nie są w słowniku pozytywnym, to prześlij do właściwego UC (kiedyś dostawało się numer sprawy na który trzeba było się powołać) odwołanie, że jest to zegarek naręczny kod (tutaj kod z ISZTAR), o wartości XXX PLN (kurs wymiany to kurs średni NBP z dnia poprzedniego), załączasz kopię potwierdzenia zapłaty za zegarek. W moim przypadku można to było załatwiać mailowo nawet. Edit. Źle doczytałem. Edytowane 5 Sierpnia 2022 przez Plan 9 0 - Czas? Czas jest najprostszą rzeczą. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach