traczu 6710 #9776 Napisano 30 Marca 2023 Jeszcze jedna fotkę wrzucę, chyba zostanie na dłużej, naprawdę fajnie wykonany i dobrze leży na moim niezaduzym nadgarstku 7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8265 #9777 Napisano 30 Marca 2023 ładny, ładny, nienachalny 👍 a ja od kilku dni na biało 8 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
traczu 6710 #9778 Napisano 30 Marca 2023 ładny, ładny, nienachalny a ja od kilku dni na biało Twój Maranez też super, bardzo mi się bodoba kontrast jasnej tarczy z brązem. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8265 #9779 Napisano 30 Marca 2023 Twój Maranez też super, bardzo mi się bodoba kontrast jasnej tarczy z brązem.To prawda jedno z ciekawszych połączeń też je bardzo lubięWysłane z mojego M2007J17G przy użyciu Tapatalka 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Perpetuum Mobile 65733 #9780 Napisano 1 Kwietnia 2023 Cierpliwie czekamy na patynkę 🥱 9 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Triptical 7668 #9781 Napisano 1 Kwietnia 2023 Godzinę temu, Perpetuum Mobile napisał(-a): Cierpliwie czekamy na patynkę 🥱 W tej Glicynie jest chyba jakis minimalnie inny stop, bo patynuje bardzo ostrożnie. Mój od września zeszłego roku wyglada jak poniżej 6 Time matters Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Scaut 7708 #9782 Napisano 1 Kwietnia 2023 W dniu 30.03.2023 o 09:50, abir napisał(-a): ładny, ładny, nienachalny 👍 a ja od kilku dni na biało Fajny. Jakie to ma wymiary? Jaki wr? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8265 #9783 Napisano 1 Kwietnia 2023 4 minuty temu, Scaut napisał(-a): Fajny. Jakie to ma wymiary? Jaki wr? fajny, fajny 43mm L2L 53mm uszy 24mm 300M 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Scaut 7708 #9784 Napisano 1 Kwietnia 2023 3 minuty temu, abir napisał(-a): fajny, fajny 43mm L2L 53mm uszy 24mm 300M Dzięki. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafalmosty 154535 #9785 Napisano 1 Kwietnia 2023 W dniu 30.03.2023 o 09:50, abir napisał(-a): ładny, ładny, nienachalny 👍 a ja od kilku dni na biało Rafał, jak od kilku dni ten sam zegar, to chyba dopadło Cię jakieś wiosenne przesilenie😉 pewnie już Ci się znudził i pora szukać nowego domu😉🥃🥃 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość BetulaObscura #9786 Napisano 1 Kwietnia 2023 5 godzin temu, Triptical napisał(-a): W tej Glicynie jest chyba jakis minimalnie inny stop, bo patynuje bardzo ostrożnie. Mój od września zeszłego roku wyglada jak poniżej Jak często nosisz ten zegarek? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Triptical 7668 #9787 Napisano 1 Kwietnia 2023 1 minutę temu, BetulaObscura napisał(-a): Jak często nosisz ten zegarek? Bardzo cieżko byłoby mi odpowiedzieć dokładnie na to pytanie. Mam naście zegarków w ciągłej rotacji i staram się nie zaniedbywać żadnego. 0 Time matters Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8265 #9788 Napisano 2 Kwietnia 2023 Rafał, jak od kilku dni ten sam zegar, to chyba dopadło Cię jakieś wiosenne przesilenie pewnie już Ci się znudził i pora szukać nowego domunie, nie znudził się. Tylko w ciągu tygodnia bywa że nie mam czasu pomyśleć o zmianie zegarka. Zdecydować jaki mam założyć .Jak wieczorem już mam czas to wychodzi że jest późno i zegarek nie zdąży się nakręcić żeby dociągnąć do rana. I tak odpuszczam do następnego dnia. A łyk..end z boldrem. Na poniedziałek będzie jakaś zmiana Wysłane z mojego M2007J17G przy użyciu Tapatalka 7 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość BetulaObscura #9789 Napisano 2 Kwietnia 2023 11 godzin temu, Triptical napisał(-a): Bardzo cieżko byłoby mi odpowiedzieć dokładnie na to pytanie. Mam naście zegarków w ciągłej rotacji i staram się nie zaniedbywać żadnego. Zazwyczaj dopiero po kilku miesiącach ciągłego noszenia zaczyna wykształcać się patyna, a po roku jest ona już ładnie widoczna. W lecie ten proces jest szybszy. Jeżeli nosisz zegarek raz na tydzień, to cały proces trwa kilkanaście/kilkadziesiąt razy dłużej... tj. kilka lat. Piszę tutaj o naturalnej patynie. Przyspieszana patyna wygląda sztucznie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Autor1984 11056 #9790 Napisano 2 Kwietnia 2023 Szanowni Koledzy; duplikuję informację, która najprawdopodobniej trafia w przestrzeń bez żadnego odzewu. APEL ! Jeśli dalej będziecie czekać aż Wam się wszystko poda na tacy pod nos i wszystko się wyświetli na czerwono i zielono, to któregoś pięknego dnia obudzicie się w rzeczywistości bez swojego forum ! Ciągle proszenie i zabieganie o jakiekolwiek wpłaty zaczyna być żenujące. Czy tak trudno jest zajrzeć do tego wątku ? Czy to jest taki kłopot ? Odnoszę wrażenie, że bardzo wielu użytkownikom forum wydaje się, że jego utrzymanie nic nie kosztuje, a reklamodawcy pchają się do nas drzwiami i oknami i proszą żeby im podać nr rachunku do wpłat. Tak nie jest !!! Rzeczywistość jest taka, że potencjalni reklamodawcy żądają od nas informacji dotyczących ilości odsłon strony w ciągu miesiąca i danych o grupie czy grupach unikalnych użytkowników. Dopiero na podstawie takich danych, jeśli są dla nich satysfakcjonujące podejmują decyzje o reklamowaniu się na forum. Drodzy koledzy, to co dzieje się teraz jest zupełnie czym innym od tego sprzed 15 czy 18 lat ! My, dawni 30 czy 40 latkowie, dzisiaj mamy już po 50 czy 60+ lat !!! Zmieniliśmy się nie czując tego. Nie czujemy też zmian otoczenia chociaż one nastąpiły. Wciąż wydaje nam się że reklamodawcy chętnie dają pieniądze żeby się pokazać na naszym forum. Od dawna niestety tak nie jest ! Weźcie proszę to wszystko pod uwagę. Zachęcam do wspierania forum: Razem użytkujemy - razem utrzymujemy ! To już kwiecień i pierwsza faktura do zapłacenia (950,79 zł). Nasze wpłaty w kwietniu 2023r. : 100,00 zł (stan na 02-04-2023r.) Potrzebujemy jeszcze co najmniej 3.700,00 zł Proszę o wpłaty Stowarzyszenie KMZiZ 00-427 Warszawa ul. Dmochowskiego 4/2 Santander Bank Polska S.A. Nr rachunku: 61 1090 1870 0000 0001 1236 5368 z dopiskiem: na KMZiZ co miesiąc Sytuacja jest poważna. 0 "Człowiek tyle jest wart, ile warte są sprawy, którymi się zajmuje." Marek Aureliusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafalmosty 154535 #9791 Napisano 2 Kwietnia 2023 😉 7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 84557 #9792 Napisano 3 Kwietnia 2023 8 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafalmosty 154535 #9793 Napisano 4 Kwietnia 2023 Fajna jest ta Eterna😎 13 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
artooro 1231 #9794 Napisano 5 Kwietnia 2023 (edytowane) Avax ładnie patynuje Edytowane 5 Kwietnia 2023 przez artooro 7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Triptical 7668 #9795 Napisano 6 Kwietnia 2023 10 Time matters Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AK&AK 46061 #9796 Napisano 7 Kwietnia 2023 10 Małżeństwo i zegarki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Perpetuum Mobile 65733 #9797 Napisano 7 Kwietnia 2023 10 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafalmosty 154535 #9798 Napisano 8 Kwietnia 2023 Wesołych Świąt!🐣🐣🐣🐥🐥🐥 9 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8265 #9799 Napisano 8 Kwietnia 2023 Wesołych Alleluja i do przodu Wysłane z mojego M2007J17G przy użyciu Tapatalka 8 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dzyndzl 135 #9800 Napisano 8 Kwietnia 2023 Mokrego jaja 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach