Sol 7154 #326 Napisano 8 Lutego 2020 Bardzo mu pasuje. Bransoleta oczywiście mu pasuje, ale psuła mi zakodowany w głowie obraz mojego żółwia w militarnym stylu.Założyłem i pierwsza myśl była taka, że zaraz zdejmę. Ale wiem, że trzeba dać trochę czasu by oko się obyło z nowością i... noszę trzeci dzień Przekozacki sweterek Ciepły golf, bo nie lubię zimna.Jak chcesz, to Ci kiedyś pożyczę 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maritimeeng #327 Napisano 10 Lutego 2020 Wypisuję się z klubu żółwiowego. Sprzedałem po pijaku zegarek mojemu najlepszemu koleżce.Ale nie na długo Już kliknięty inny żółwiś i przyleci z Kraju Kwiata Czereśni czy jakoś tak... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
clusca 4903 #328 Napisano 10 Lutego 2020 Z Kraju Kwitnącego Wiśnia Mój żółw po kilkutygodniowym leżakowaniu zaczął chodzić, jakby mu ktoś mechanizm wymienił na półkę wyżej, ale chyba już mu przeszło 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BAT123 2037 #329 Napisano 10 Lutego 2020 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Macmac 4386 #330 Napisano 19 Lutego 2020 To ja się wpisuję z SRP773 .. ten niebieski jest ekstra! 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #331 Napisano 19 Lutego 2020 To ja się wpisuję z SRP773 .. ten niebieski jest ekstra! Gratuluję! Bezel centruje? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Macmac 4386 #332 Napisano 19 Lutego 2020 Taki w miarę prosty, jak mi w nim X nie przeszkadza, to lekko kopnięty bezel tym bardziej 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #333 Napisano 19 Lutego 2020 Taki w miarę prosty, jak mi w nim X nie przeszkadza, to lekko kopnięty bezel tym bardziej Spoko Miałem kiedyś tą samą referencję. Fajnie się prezentował na skórzanym pasku. Lekki defekt bezela też mi snu z powiek nie spędzał, w szczególności jak pomyśle o tym, ile mnie ten zegarek kosztował 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Macmac 4386 #334 Napisano 19 Lutego 2020 Ten z drugiej ręki, ale na gwarancji i za trochę więcej niż połowa ceny sklepowej, tak że szkoda było nie podnieść . Zwłaszcza, że kiedyś miałem już żółwia srpa21 i pozostał mi lekki żal po sprzedaży. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maritimeeng #335 Napisano 19 Lutego 2020 Wlasnie 773 sprzedałem Leci też niebieski ale trochę inny 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Macmac 4386 #336 Napisano 22 Lutego 2020 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maritimeeng #337 Napisano 2 Marca 2020 No i od dzisiaj powrót do klubu, po krótkiej przerwie... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dudak 1923 #338 Napisano 5 Marca 2020 Po roku przerwy nawinął się znowu żółwik. Czy zostanie? Wysłane przy użyciu Tapatalka 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maritimeeng #339 Napisano 5 Marca 2020 Po roku przerwy nawinął się znowu żółwik. Czy zostanie? Wysłane przy użyciu Tapatalka Fajnie się komponuje z różowym sweterkiem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
łowca 339 #340 Napisano 11 Marca 2020 Hm. zastanawiam się nad żółwiem, ale czarny z czarną tarczą coś drogi trochę w stosunku do klasycznego 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onliverpool 10 #341 Napisano 12 Marca 2020 Miłem źółwika swietny zegar lecz sporych rozmiarów niestety moja witka za chuda i sie go pozbyłem. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkrzypPolny 11 #342 Napisano 22 Marca 2020 Zgłaszam się z moim modem na bazie SRPD45 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maritimeeng #343 Napisano 22 Marca 2020 Zgłaszam się z moim modem na bazie SRPD45Fajny modzik Wskazówki a’la GS. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkrzypPolny 11 #344 Napisano 22 Marca 2020 Fajny modzik Wskazówki a’la GS. Dzięki! Początkowo siedziała tam tarcza od Dawn Grey'a czyli SRPD01, ale zamieniłem bebechy z moim innym zegarkiem: http://zegarkiclub.pl/forum/topic/184994-seiko-green-moss-skx/ i teraz jest jak widać. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maritimeeng #345 Napisano 22 Marca 2020 Dzięki! Początkowo siedziała tam tarcza od Dawn Grey'a czyli SRPD01, ale zamieniłem bebechy z moim innym zegarkiem: http://zegarkiclub.pl/forum/topic/184994-seiko-green-moss-skx/ i teraz jest jak widać. Szkło też zmieniałeś? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkrzypPolny 11 #346 Napisano 22 Marca 2020 Szkło też zmieniałeś? Zegarek tak naprawdę zbudowany od podstaw. Szkło szafirowe z fioletowym antyrefleksem, mechanizm NH36 (czyli to samo co 4R36), sygnowana koronka, bezel w stylu MM300, stalowy insert, dekiel z szafirowym szkłem. No i tarcza od SRPD45. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lawnowerman 927 #347 Napisano 12 Kwietnia 2020 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Noodles #348 Napisano 17 Kwietnia 2020 Panowie nosi ktoś żółwika na 16cm nadgarstku? Daje radę takie combo czy witka zbyt chuda na żółwia? Dajcie foty jak ktoś z Was ma taki nadgar i nosi żółwia! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #349 Napisano 17 Kwietnia 2020 (edytowane) Panowie nosi ktoś żółwika na 16cm nadgarstku? Daje radę takie combo czy witka zbyt chuda na żółwia? Dajcie foty jak ktoś z Was ma taki nadgar i nosi żółwia! Daje radę http://zegarkiclub.pl/forum/topic/179203-seiko-srpd21k1-czyli-%C5%BC%C3%B3%C5%82w-na-sterydach/?hl=%2Bseiko+%2B%C5%BC%C3%B3%C5%82w I jeszcze post #273 w tym temacie. I post #276 Edytowane 17 Kwietnia 2020 przez fidelio 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Noodles #350 Napisano 17 Kwietnia 2020 No właśnie wydaje się za duży... ja juz mam jeden wielgachny zegarek z jednej strony chce mi się zółwia a z drugiej nie chcę kolejnej landary jak żyć? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach