tomaliusz 23158 #676 Napisano 29 Maja 2020 Opowiadaj ???? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Noodles #677 Napisano 30 Maja 2020 7 godzin temu, MieszkoMieszko napisał: A co już odpisali? Nic nie odpisali. Mejla napisałem wczoraj wieczorem jak wróciłem z pracy, teraz przez weekend pewnie też będzie cisza. @tomaliusz dam znać jak rozwój wypadków. Oczekuję, że mi wyślą nowy egzemplarz nie zamierzam się bawić w robienie składaka i wymianę endlinków i zapięcia 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MieszkoMieszko 2781 #678 Napisano 30 Maja 2020 Pozdrawiam z apteki Wysłane z mojego motorola one action przy użyciu Tapatalka 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
clusca 4903 #679 Napisano 30 Maja 2020 Magistrowi żółwiowi się miesiąc spieszy (wygląda jakby to był 30 czerwca) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Noodles #680 Napisano 30 Maja 2020 No i jestem po pierwszej wymianie mejli. Napisałem do Strapcode w sprawie wadliwego zapięcia (główny problem) i takiego se spasowanie endlinkow (jak już pisać to wszystkie wady). Odpisali, że "bla bla bla możemy przysłać Panu nowe teleskopy może trochę pomogą". Tyle. Do kwestii zapięcia w ogóle się nie odnieśli. Napisałem kolejnego mejla, że jak mi nie wymienią zapięcia to zwracam towar bez względu na koszty wysyłki. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MieszkoMieszko 2781 #681 Napisano 30 Maja 2020 Czyli słabo trochę....Wysłane z mojego motorola one action przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Noodles #682 Napisano 30 Maja 2020 No trochę Januszami biznesu zalatuje. Ok, nie chcą całej bransy przesyłać to wysłaliby nowe zapięcie (koszt 19.99$ na ich stronie) i wszyscy zadowoleni. A oni wolą iść w zaparte i stracić klienta oraz otrzymać swój towar z powrotem. Żenada. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MieszkoMieszko 2781 #683 Napisano 30 Maja 2020 Czyli sukces powoduje spadek jakości.... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MieszkoMieszko 2781 #684 Napisano 30 Maja 2020 No to po pełnej dobie obcowania z moim nowym żółwiem o skórze płetwala błękitnego mogę już co nieco powiedzieć...Otóż tarcza jest super i podoba mi się równie co w PADI MASie. Kilka cech wspólnych z PADI min żłobienia czy ciemniejąca od góry do dołu tarcza oraz inny kolor bezela sprawiły że wrzuciłem go na branse od 775...Jeśli miałbym się czegoś przyczepić ( do mojej wersji "made in Japan") to mimo iż bezel idealnie przylega do koperty to przeskakuje z większa swobodą niż 775 już nie mówiąc o PADI który ma większą szczelinę pomiędzy bezelem a kopertą. Za to jest idealnie wycentrowany z chapterringiem i indeksami. Przy chwycie bezel sprawia wrażenie jakby był z innego mniej szlachetnego materiału ale domyślam się że to kwestia powłoki. Wskazówce minutowej brakuje minuty do idealnego centrowania z godzinową. Oryginalny żółwiowy kajdan jednak trochę grzechocze ale z tym zegarkiem to mu to nawet pasuje. :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Noodles #685 Napisano 31 Maja 2020 (edytowane) Mały updejt w sprawie bransy ze Strapcode: Wymienią mi zapięcie i teleskopy. Muszę zapłacić za kuriera jeżeli nie chcę czekać cholera wie ile. Zgodziłem się. Edytowane 31 Maja 2020 przez Noodles 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MieszkoMieszko 2781 #686 Napisano 31 Maja 2020 A ile taki kurier? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Noodles #687 Napisano 31 Maja 2020 Naliczą mnie 25$. Na to już machnąłem ręką chcę jak najszybciej zamknąć temat tej bransy. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MieszkoMieszko 2781 #688 Napisano 31 Maja 2020 Czyli stówkę jeszcze dołożysz do tego biznesu...Wysłane z mojego motorola one action przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Noodles #689 Napisano 31 Maja 2020 Niestety. Powiedzmy, że płacę stówkę za święty spokój 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maritimeeng #690 Napisano 31 Maja 2020 (edytowane) Przykro mi Noodles, że trafiłeś na bubę z kajdanem. U mnie w obydwóch na szczęście wszystko jest OK. Edytowane 31 Maja 2020 przez maritimeeng 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
clusca 4903 #691 Napisano 31 Maja 2020 @Noodles Płaciłeś PayPalem? Jeśli tak, to PP oferował niedawno (chyba jeszcze to obowiązuje) zwrot kosztów przesyłki, jeśli z jakiegoś powodu odsyłałeś towar do sprzedawcy za granicą. Maksymalna kwota zwrotu zdaje się do 150 PLN. Sam z tego korzystałem i nie było żadnych problemów. Odeślij im po prostu tą bransę i zamów nową 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Noodles #692 Napisano 31 Maja 2020 Godzinę temu, clusca napisał: @Noodles Płaciłeś PayPalem? Jeśli tak, to PP oferował niedawno (chyba jeszcze to obowiązuje) zwrot kosztów przesyłki, jeśli z jakiegoś powodu odsyłałeś towar do sprzedawcy za granicą. Maksymalna kwota zwrotu zdaje się do 150 PLN. Sam z tego korzystałem i nie było żadnych problemów. Odeślij im po prostu tą bransę i zamów nową Dzięki za radę. Jednak to nie tylko wysyłka wchodzi w grę, o zwrot podatku też trzeba by zawalczyć o ile to wgl możliwe. No i czasowo robi się z tego operacja. Dlatego wezmę nowe zapięcie i po prostu je wymienię. Będzie szybciej i mniej zachodu. Chyba... 1 godzinę temu, maritimeeng napisał: Przykro mi Noodles, że trafiłeś na bubę z kajdanem. U mnie w obydwóch na szczęście wszystko jest OK. Dzięki stary. Shit happens. Mam nadzieję, że nowe zapięcia będzie git. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość bazant #693 Napisano 31 Maja 2020 SRPE39K1, jest też wersja JDM SBDY063 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MieszkoMieszko 2781 #694 Napisano 31 Maja 2020 Kupiłbym go ale lupka knoci temat...Wysłane z mojego motorola one action przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maritimeeng #695 Napisano 31 Maja 2020 7 minut temu, MieszkoMieszko napisał: Kupiłbym go ale lupka knoci temat... Wysłane z mojego motorola one action przy użyciu Tapatalka Można odspawać... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #696 Napisano 1 Czerwca 2020 jak sobie pomyślę, że używanego żółwia można wyrwać w praktycznie takiej samej kasie co używanego SKX... 3 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MieszkoMieszko 2781 #697 Napisano 1 Czerwca 2020 Też tego nie rozumiem...Wysłane z mojego motorola one action przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Noodles #698 Napisano 1 Czerwca 2020 (edytowane) Mimo nie dzialającej bransy to se trzeba jakoś radzić Edytowane 2 Czerwca 2020 przez Noodles 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MieszkoMieszko 2781 #699 Napisano 1 Czerwca 2020 Hop siup zmiana skorup.Wysłane z mojego motorola one action przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maritimeeng #700 Napisano 4 Czerwca 2020 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach