Sol 7154 #1326 Napisano 12 Sierpnia 2021 Zapraszam na recenzję Seiko King Turtle SRPF77 Dark Manta Ray, czyli diabły tkwią w szczegółach. - Testy i recenzje - Klub Miłośników Zegarów i Zegarków (zegarkiclub.pl) 2 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RagnarPL 10728 #1327 Napisano 12 Sierpnia 2021 Zapraszam na recenzję Seiko King Turtle SRPF77 Dark Manta Ray, czyli diabły tkwią w szczegółach. - Testy i recenzje - Klub Miłośników Zegarów i Zegarków (zegarkiclub.pl) Świetna i rzeczowa recenzja. Dobrze się czytało Gdybym już nie miał żółwia to ta recenzja zachęciłaby mnie do zakupu. Wysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Noodles #1328 Napisano 12 Sierpnia 2021 (edytowane) 56 minut temu, Sol napisał(-a): Zapraszam na recenzję Seiko King Turtle SRPF77 Dark Manta Ray, czyli diabły tkwią w szczegółach. - Testy i recenzje - Klub Miłośników Zegarów i Zegarków (zegarkiclub.pl) Dobra, rzeczowa recka gratuluję zakupu niech się King po królewsku nosi! Edytowane 12 Sierpnia 2021 przez Noodles 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #1329 Napisano 14 Sierpnia 2021 Dzięki Minęły ponad dwa tygodnie a Dark Manta dalej na ręce. Cho.lernie uniwersalny zegarek. Na tym pasku jest niesamowicie wygodny, użyteczny w każdych warunkach i do tego naprawdę fajnie wygląda. Nie pomaga też chód z odchyłką 0s/dzień. Na początku, przez tydzień robił może +4s, ale teraz się uspokoił. Jako ciekawostka: przerobiłem już sporo automatów, ale tylko trzy zegarki potrafiły chodzić tak punktualnie. Wszystkie trzy to żółwie! Dwa z nich robiły za dnia +3, ale niwelowały ją w nocy leżąc na boku, koronką do góry. Dark Manta obecnie i za dnia i nocą nie ma odchyłek. COSC? 2 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8289 #1330 Napisano 18 Sierpnia 2021 Gratuluję dobrego zakupu. Dzięki za recenzję. Ciekawa.W nawiązaniu do 0sek/doba jest jeszcze wiele innych zegarków co potrafi takie cuda Wysłane z mojego M2007J17G przy użyciu Tapatalka 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Breitling 13048 6386 #1331 Napisano 22 Sierpnia 2021 dopisuje się do listy 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SLAWEK 01 69194 #1332 Napisano 22 Sierpnia 2021 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11518 #1333 Napisano 25 Sierpnia 2021 dopisuje się do listy Bardzo ładny żółwik 1 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slimturtle 6859 #1334 Napisano 26 Sierpnia 2021 Żółw musztarda yellowWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slimturtle 6859 #1335 Napisano 27 Sierpnia 2021 Jeszcze takie combo dobrze się komponuje 775Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Noodles #1336 Napisano 27 Sierpnia 2021 17 godzin temu, Slimturtle napisał(-a): Żółw musztarda yellow Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Czo to za nato? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slimturtle 6859 #1337 Napisano 27 Sierpnia 2021 Czo to za nato?czeap nato strap, ribbed nato strapWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ncx 99 #1338 Napisano 28 Sierpnia 2021 🙂 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
siomon 9832 #1339 Napisano 28 Sierpnia 2021 ZieloniakWysłane z mojego M2002J9G przy użyciu Tapatalka 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slimturtle 6859 #1340 Napisano 29 Sierpnia 2021 nawet nie wiedziałem że taki ,,Zieloniak” istniejWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marak 8111 #1341 Napisano 29 Sierpnia 2021 1 godzinę temu, Slimturtle napisał(-a): nawet nie wiedziałem że taki ,,Zieloniak” istniej Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk i jeszcze taki:-) https://zegarkiclub.pl/forum/topic/316-jaki-zegarek-masz-dziś-na-ręku/?do=findComment&comment=2829451 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RagnarPL 10728 #1342 Napisano 4 Września 2021 Wysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drkadrys 1475 #1343 Napisano 5 Września 2021 (edytowane) Z przymiarki. Tak na szybko. Bardzo fajny zegarek. Super miękki pasek, dobrze się układa i dobrze gra z kopertą i kolorem tarczy. Tarcza mega!!! 👌indeksy ze srebrnymi obwolutkami na tle morskiego koloru tarczy, jej faktury fajnie połyskują (przypominają mi promienie słońca odbijające się w wodzie). Nawet lupka mi nie przeszkadza i chyba w tym przypadku pasuje. Koperta standardowa jak dla żółwi nie widać i nie czuć jej grubości. Bezel do przyjęcia. Dobrze, że jego ząbkowane ranty nie świecą jak w zabawkach odpustowych. Jedyny duży minus tego zegarka to centrowanie 🤨 Edytowane 5 Września 2021 przez drkadrys 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #1344 Napisano 5 Września 2021 W moim nie jest z centrowaniem źle 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slimturtle 6859 #1345 Napisano 6 Września 2021 Żółwik Manta ray i zielony king turtle to są chyba dla mnie najlepsze współczesne żółwie.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #1346 Napisano 7 Września 2021 Wszystkie żółwie są najlepsze! 3 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KobyS0 8321 #1347 Napisano 7 Września 2021 10 godzin temu, Sol napisał(-a): Wszystkie żółwie są najlepsze! a pewnie, mam wiele zegarków ale do zółwika wracam często 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xzb 692 #1348 Napisano 7 Września 2021 Nowy nabytek, mój pierwszy żółw. Zastąpi jako wakacyjny zegarek niebieskiego biedaMasa. Lepiej leży na nadgarstku, ten egzemplarz też lepiej centruje, kultura pracy mechanizmu jest gorsza, no ale to 4r wiec to zrozumiałe. Ta lupka to sam nie wiem... pewnie się przyzwyczaję. A - no i trochę gorzej świeci, ale tylko trochę Co prawda bardziej podoba mi się Dark Manta i nawet wolałbym ten jej gumowy pasek, niż obecną bransoletę, ale Manta Ray jest trochę "wakacyjniejsza". 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #1349 Napisano 8 Września 2021 Gratuluję! Jako wakacyjniak sprawdzi się na pewno 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
yeti800 1 #1350 Napisano 10 Września 2021 Taki zestaw🙂 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach