Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

sthool

Adin, dwa, tri!

Rekomendowane odpowiedzi

Gratulacje dla zwycięzcy oraz dla wszystkich uczestników :) zabawa była przednia i trzeba już myśleć o następnym turnieju :D

Podziękowania także dla żiri :)

Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękuję za dobrą zabawę i za wszystkie głosy które na mnie oddaliście. Zegarki w całym turnieju pokazywaliście panowie fantastyczne i poziom był bardzo ale to bardzo wysoki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki za fajną zabawę, nie spodziewałem się, że dotrę do finału i już to jest dla mnie zwycięstwem, dziękuję również osobom, które oddały na mnie głosy :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gratulacje!

Kurcze w tak pięknych okolicznościach i z tej okazji to kupiłbym sobie jeszcze dziś jakiś fajny radziecki zegarek :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki za fajną zabawę, nie spodziewałem się, że dotrę do finału i już to jest dla mnie zwycięstwem, dziękuję również osobom, które oddały na mnie głosy :)

Przemku Ty się nie spodziewałeś a co ja mam powiedzieć

1 start takie towarzystwo zegarki z piekła rodem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przemku Ty się nie spodziewałeś a co ja mam powiedzieć

1 start takie towarzystwo zegarki z piekła rodem

Moj też pierwszy start :)

Oprócz drugiej kategori w pierwszej rundzie to tak naprawdę pozostałe kategorie to była walka ostra z samym sobą   :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Było mi niezmiernie miło z Wami konkursować

Nie spodziewałem się, że tak daleko moja skromna osoba będzie mogła uczestniczyć

Dziękuje za zaufanie w głosach oddanych na mnie oraz za głosy oddanych na konkurentów

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gratuluję Zwycięzcy oraz wszystkim pozostałym finalistom :).

Napiszę to jeszcze raz: To była wspaniała zabawa i mam nadzieję, że jeszcze ją powtórzymy :).

Dziękuję organizatorom, za to że Wam się chciało! Brawa dla Was :).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Muszę przyznać, że poziom był bardzo wyrównany - gratuluję i dziękuję za wspólną zabawę!!!

Miłego dnia!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie

Wielkie gratulacje przede wszystkim dla wszystkich uczestników :)  Bez Was ten konkurs nie miałby sensu.

Wielkie podziękowania dla Marka za organizację i koordynowanie konkursu. Super że wziąłeś to na swoje barki :D i za to że mogłem po raz pierwszy patrzeć na konkurs z innej perspektywy  ;) 

A teraz.....

Wielkie gratulacje dla ......Romana za zdobycie pierwszego miejsca w V chyba edycji naszego konkursu  :)  :)  :)   Zegarki pokazałeś przednie i jak się okazało dobrego dokonywałeś wyboru.

Gratulacje również dla zdobywców II i III miejsca:  Tomka i Krzysztofa. Wasze zegarki również powodowały że miałem czasami spore problemy z ocenianiem.

Przemek - Wielki Gratulacje również dla Ciebie. Podobno czwarte miejsce to ..........   ale ja myslę że też jesteś zwycięzcą . :)

Gratulacje również dla finalistów i zwycięzców Finału pocieszenia : kol. Grzegorza, Piotra i kol.......... EdwardNygma (  wiesz że nie znam Twojego imienia :wub:  ).   Finał pocieszenia a wzbudzał emocje jakby to był Finał duży.

Raz jeszcze gratulacje dla Wszystkich.  Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękuję organizatorom i jury. Kolejny konkurs i kolejna świetna organizacja. Zegarki konkursowe z roku na rok ładniejsze.

Lepiej umrzeć na zawał w pełnym słońcu, niż z powodu braku tlenu wciemnej d*pie, w którą się ochoczo wchodziło...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość D@dik

Gratuluję wszystkim na pudle i uczestnikom w ogóle, bo mieli ducha, by w szranki stanąć i pochwalić się swoimi zasobami! 

Poziom z sezonu na sezon robi się widzę coraz bardziej wymagający, ale to tylko mobilizuje!

Sam znowu zacząłem skupować radzieckie  :P  a już miałem postanowienie, że więcej niż walizka pomieści nie kupuje  :D

Niestety nie śledziłem bardzo na bieżąco końca zmagań, ze względów zdrowotnych... ale w następnej edycji tak łatwo już nie wymięknę  :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chłopaki, nie śledziłem intensywnie końcówki turnieju, ratowałem leniwych studentów. 

Gratuluję Roman, to nie jest niespodzianka, że wygranko jest Twoje. :) Pokazaliście ciekawe zegarki, zwykle bardzo ładne. Chcę dodać, że bardzo podobał mi się efekt pierwszej prezentacji. Kilka historii, szczególnie w2k2 i Enkila były na prawdę super. 

Link do mojej kolekcji: https://www.instagram.com/god.kirov/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękuję za wszystkie miłe słowa :)

Dziś kurier przyniósł nagrodę :) Cudo - Zaria 2015

post-47356-0-40785700-1517408371_thumb.jpg

Pozwoliłem sobie wymienić ramke ze szklem ale jestem więcej niż pewny że to ta tutaj opisana :)

http://zegarkiclub.pl/forum/topic/152096-zaria-2015-wskrzeszenie/?hl=zaria

Będzie to fajna pozycja w moim zbiorku i świetna pamiątka :)

Dziękuję bardzo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Rafał75

Pamiątka bezcenna. Gratuluję.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy to jest ten rzadki mechanizm zarii automat 30 kamieni w dość małej ilości sztuk bo dopiero teraz zaskoczyłem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wczoraj otrzymałem nagrodę za zajęcie najbardziej prestiżowego - czwartego miejsca w turnieju zegarków Radzieckich; w związku z tym, chciałbym podziękować raz jeszcze organizatorom turnieju oraz fundatorom nagród - bardzo dziękuję za świetną zabawę. Oto moja nagroda zostanie ze mną na pamiątkę tej zabawy.

post-68064-0-18742400-1518250648_thumb.jpg

Dodatkowo, na zakończenie, fotografia moich zegarków z pierwszej i ostatniej rundy :)

post-68064-0-60736300-1518251144_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No właśnie. Wczoraj otrzymałem nagrodę i będąc szczerym zamurowało mnie :o Nagroda za trzecie miejsce wydaje mi się zbyt hojna... Zastanawiałem się czy mogę ja przyjąć bo w końcu turniej to była tylko zabawa w której z przyjemnością uczestniczyłem, a tu taka niespodzianka! Zaskoczenie pełne i pamiątka niezapomniana. Dziękuję ogromnie z nutką zażenowania :) Będzie niewątpliwie gościł dość często na moim nadgarstku i przypominał turniej i wszystkich przyjaciół z forum :rolleyes:

Oto i nagroda :wub:

post-49869-0-53607100-1518255850_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.