karloss 19388 #226 Napisano 17 Czerwca 2018 Zauważyliście jaki zegarek miał trener Meksyku podczas wygranej kilka minut temu ...? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bakus80 32 #227 Napisano 17 Czerwca 2018 Zauważyliście jaki zegarek miał trener Meksyku podczas wygranej kilka minut temu ...? NIE... tylko nie pisz ze naszego RANGEMANA ... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ziko739 44 #228 Napisano 18 Czerwca 2018 Zauważyliście jaki zegarek miał trener Meksyku podczas wygranej kilka minut temu ...? Oglądałem cały mecz ale na moje oko to mudmaster był 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ShoRtie 1611 #229 Napisano 18 Czerwca 2018 Zauważyliście jaki zegarek miał trener Meksyku podczas wygranej kilka minut temu ...? https://www.g-central.com/mexico-coach-juan-carlos-osorio-wears-g-shock-mudmaster/ 0 GW-9400 1ER,GW-9430,GW-9200 1ER, GD-400-4ER Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karloss 19388 #230 Napisano 18 Czerwca 2018 Za dużo okocimia, dubeltowo plata figle moim oczom 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość TytusDeZoo #231 Napisano 24 Czerwca 2018 witam,mam pytanie,może ktoś będzie się orientował...na kwicie przedłużającym gwarancje do 6 lat proszą o wpisanie numeru cytuję "ref''.Problem w tym że na dekielku GPR-a jest tych numerów całkiem sporo...i no właśnie,który z nich.Jeden to kod fabryki i data produkcji ale jest jeszcze jakiś CMIIT ID,FCC ID,IC,i kilka innych...będę wdzięczny za jakąkolwiek sugestie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomG80 9103 #232 Napisano 24 Czerwca 2018 witam,mam pytanie,może ktoś będzie się orientował...na kwicie przedłużającym gwarancje do 6 lat proszą o wpisanie numeru cytuję "ref''.Problem w tym że na dekielku GPR-a jest tych numerów całkiem sporo...i no właśnie,który z nich.Jeden to kod fabryki i data produkcji ale jest jeszcze jakiś CMIIT ID,FCC ID,IC,i kilka innych...będę wdzięczny za jakąkolwiek sugestie.Chodzi o numer referencyjny modelu, czyli w Twoim przypadku wpisujesz kod z pudełka: "GPR-B1000(...)", oczywiście w miejsce kropeczek wpisz resztę kodu oznaczającego wersję kolorystyczną. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość TytusDeZoo #233 Napisano 24 Czerwca 2018 Chodzi o numer referencyjny modelu, czyli w Twoim przypadku wpisujesz kod z pudełka: "GPR-B1000(...)", oczywiście w miejsce kropeczek wpisz resztę kodu oznaczającego wersję kolorystyczną.Dzięki wielkie... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość TytusDeZoo #234 Napisano 26 Czerwca 2018 ja dziś byłem w TT i przymierzyłem no i........ wrażenie pozytywne jak najbardziej wycofuję to co napisałem wczesniej, że patelnia do naleśników, ten zegarek trzeba zobaczyć na żywo i dopiero sie wypowiadać ma to cos w sobie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość TytusDeZoo #235 Napisano 26 Czerwca 2018 (edytowane) W pełni potwierdzam, jakoś tak jest że w przypadku tego brzydala żadne zdjęcie czy też filmik nie oddaje rzeczywistości.Od początku podobał mi się ale dopiero jak rozpakowałem i pomacalem kopara opadła.I wreszcie znamy odpowiedz na jedno z dwóch odwiecznych pytań filozoficznych-czy istnieje Bóg i czytelny wyświetlacz negatywowy. Edytowane 26 Czerwca 2018 przez TytusDeZoo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
share28 35 #236 Napisano 26 Czerwca 2018 W pełni potwierdzam, jakoś tak jest że w przypadku tego brzydala żadne zdjęcie czy też filmik nie oddaje rzeczywistości.Od początku podobał mi się ale dopiero jak rozpakowałem i pomacalem kopara opadła.I wreszcie znamy odpowiedz na jedno z dwóch odwiecznych pytań filozoficznych-czy istnieje Bóg i czytelny wyświetlacz negatywowy.niestety zaraz po zakupie w TT musiałem ku niezadowoleniu pana sprzedawcy swój model poddać. Dopatrzyłem się nierówności w obrębie osadzenia wyświetlacza i panelu słonecznego. Niby mała rzecz jednak za tę cenę chciałbym mieć egzemplarz idealny bez wad fabrycznych nawet w postaci niewielkich nierówności. Teraz czekam i się zastanawiam czy do tego modelu wrócić. Pobawiłem sie nim troche przed oddaniem i nie wiem czy jest mi cos takiego potrzebne. Choć iskierka miłości ciagle jeszcze płonie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
share28 35 #237 Napisano 26 Czerwca 2018 stało się zamówiłem kolejny egzemplarz tym razem udało mi sie wyrwać za 3100 cebulaków 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bakus80 32 #238 Napisano 26 Czerwca 2018 stało się zamówiłem kolejny egzemplarz tym razem udało mi sie wyrwać za 3100 cebulaków gratuluję. A gdzie taka dobra cena? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
share28 35 #239 Napisano 26 Czerwca 2018 w Time24.pl na dzień ojca była obnizka zamówiłem teraz czekam na przesyłkę mam nadzieję że ten model będzie bez skazy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Martin77 7 #240 Napisano 26 Czerwca 2018 Czy wiadomo kiedy zielone będą dostępne? W Time Trend powiedzieli że w październiku. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bakus80 32 #241 Napisano 26 Czerwca 2018 Czy wiadomo kiedy zielone będą dostępne? W Time Trend powiedzieli że w październiku.mi w TT powiedzieli że nie będzie zielonych:-( hmmmm Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość TytusDeZoo #242 Napisano 27 Czerwca 2018 Czy oprócz koloru paska i tej wewnętrznej warstwy tworzywa przy bezelu czymś obie wersje jeszcze się różnią? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Matej 448 #243 Napisano 27 Czerwca 2018 Czy oprócz koloru paska i tej wewnętrznej warstwy tworzywa przy bezelu czymś obie wersje jeszcze się różnią?Jeżeli mają takie samo oznaczenie, w sensie GPR-B1000, a nie np. Mtg-g / mtg-s to niczym innym się zapewne nie różnią Wysłane przy użyciu Tapatalka 0 http://www.youtube.com/c/MatejMatejGshock http://matejmatejgshock.90.plhttps://patronite.pl/MatejMatejGshock Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość TytusDeZoo #244 Napisano 28 Czerwca 2018 Czyli zwolennikom wersji zielonej wystarczy-jak już się pojawią-dokupic pasek, podmienić te podkładki przy mocowaniu i z głowy.Tyle że pasek,jako karbon tani pewnie nie będzie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bakus80 32 #245 Napisano 28 Czerwca 2018 Czyli zwolennikom wersji zielonej wystarczy-jak już się pojawią-dokupic pasek, podmienić te podkładki przy mocowaniu i z głowy.Tyle że pasek,jako karbon tani pewnie nie będzie. Ciekawe kiedy będą w sprzedaży te paski? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość TytusDeZoo #246 Napisano 28 Czerwca 2018 Ciekawe kiedy będą w sprzedaży te paski? Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkPewnie jak się rynek nasyci zegarami to pojawią się i części.Z tego co zaobserwowałem GPR jest słabo dostępny,ja kupiłem swój w TT ale na telefoniczne zamówienie.Na stronie jednego ze sklepów nawet napisali że owszem,można zamówić ale na.... sierpień.Albo to kwestia tego że jak to ktoś określił-casio się nie wyrabia-albo sklepy podchodzą zachowawczo z powodu ceny.Tak czy owak,po mojemu to chyba na paski trochę poczekamy. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
clusca 4903 #247 Napisano 28 Czerwca 2018 Czy oprócz koloru paska i tej wewnętrznej warstwy tworzywa przy bezelu czymś obie wersje jeszcze się różnią?No i jeszcze kolor napisu RANGEMAN i NAVI... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość TytusDeZoo #248 Napisano 28 Czerwca 2018 No i jeszcze kolor napisu RANGEMAN i NAVI...racja,tego nie dopatrzyłem. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
share28 35 #249 Napisano 28 Czerwca 2018 racja,tego nie dopatrzyłem.kiedy kupowałes swojeg o TT ? ja im swojego oddałem może trafił do Ciebie? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość TytusDeZoo #250 Napisano 28 Czerwca 2018 (edytowane) kiedy kupowałes swojeg o TT ? ja im swojego oddałem może trafił do Ciebie?Przesyłka dojechała 15 czerwca.A że tak jeszcze zapytam,dlaczego oddałeś,nie spełnił oczekiwań? Edytowane 28 Czerwca 2018 przez TytusDeZoo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach