Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
murcins

G-shock Rangeman GPR-B1000

Rekomendowane odpowiedzi

Życzę smacznego wszystkim „G” maniakom

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Prowokator  ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam wszystkich mam pytanie, w jaki sposób ładujecie  za pomocą ładowarki indukcyjnej dołączonej do kompletu swojego GPR B-1000 chodzi mi o to do czego podłączacie drugi koniec USB czy np laptopa czy można do powerbanka czy można do gniazdka w scianie, jeśli do gniazdka to w jaki sposób? z góry dzieki za odpowiedź

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Życzę smacznego wszystkim „G” maniakom

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

nie za wczesnie na picie ;)

Witam wszystkich mam pytanie, w jaki sposób ładujecie  za pomocą ładowarki indukcyjnej dołączonej do kompletu swojego GPR B-1000 chodzi mi o to do czego podłączacie drugi koniec USB czy np laptopa czy można do powerbanka czy można do gniazdka w scianie, jeśli do gniazdka to w jaki sposób? z góry dzieki za odpowiedź

jak ksiądz uważa każdy sposób dobry  ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam a w jaki sposób naładować gpr b-1000 z gniazdka elektrycznego czy można zastosować ładowarkę np od telefonu komórkowego macie jakiś pomysł?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam a w jaki sposób naładować gpr b-1000 z gniazdka elektrycznego czy można zastosować ładowarkę np od telefonu komórkowego macie jakiś pomysł?

Tak, można dowolnym źródłem napięcia 5V, czyli ładowarka od telefonu, gniazdo w komputerze/samochodzie itp.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak, można dowolnym źródłem napięcia 5V, czyli ładowarka od telefonu, gniazdo w komputerze/samochodzie itp.

Dziękuję za odpowiedź czyli nie przeszkadzac że będę tak jakby dwie ładowarki podłączone bo przecież przy zegarku będzie ładowarka indukcyjna a po drugiej stronie ładowarka od telefonu wpięta w gniazdko w ścianie,pytam bo nie jestem biegły w elektryce a nie chciałbym spalić zegarka, pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam jeszcze jedno pytanie czy miał ktoś problem z wyświetlaniem mapy 3d w aplikacji g shock connected? A mianowicie przy próbie podglądu mapy w 3d wyskakuje ładowanie mapy i nic więcej tak jakby zawiesza się aplikacja dodam że mam HTC u 11 life.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Najprostszy sposób - odinstaluj aplikację po czym zainstaluj ponownie. Nawet Casio o tym gdzieś pisało.

Problemy ma głównie IPhone i Huawei.

Edytowane przez Parówkowy skrytożerca

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Próbowałem już wiele razy tak robić i nic nie pomagało taki sam rezultat zatrzymuje się na ładowaniu mapy i nic więcej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wspominałem o tym w recenzji - mój Huawei też miał czasami ten problem i odinstalowanie, ponowna instalacja, parowanie itd nie pomagało. Podobnie było z LG K10. Natomiast nie było nigdy żadnego problemu z Samsungiem.

Wysłane przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki za zainteresowanie podejrzewam że może to wina HTC ale pokombinuje jeszcze

przesiądź sie na ios ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam wszystkich...od dzisiaj i ja stałem sie posiadaczem gshocka rangeman...wcześniej użytkowałem pro trek ale ten rangeman to inna bajka...banan z twarzy nie schodzi...jedyny minus to brak polskiej instrukcji...może ktoś poratować w tym zakresie na email [email protected] ...jesli odpłatnie to tez sie dogadamy...pozdrawiam wszystkich... jeśli dobrze rozumiem, to gdy nie korzystam z gps to wystarczy zegarek trzymać w świetle i to wystarczające do jego działania? - czy trzeba go czasem indukcyjnie podładować...?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jeśli dobrze rozumiem, to gdy nie korzystam z gps to wystarczy zegarek trzymać w świetle i to wystarczające do jego działania? - czy trzeba go czasem indukcyjnie podładować...?

Zgadza sie, jezeli nie meczysz go GPSem to solar w zupelnosci wystarczy. Z instrukcja po polsku niestety nie pomoge..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam wszystkich...od dzisiaj i ja stałem sie posiadaczem gshocka rangeman...wcześniej użytkowałem pro trek ale ten rangeman to inna bajka...banan z twarzy nie schodzi...jedyny minus to brak polskiej instrukcji...może ktoś poratować w tym zakresie na email [email protected] ...jesli odpłatnie to tez sie dogadamy...pozdrawiam wszystkich... jeśli dobrze rozumiem, to gdy nie korzystam z gps to wystarczy zegarek trzymać w świetle i to wystarczające do jego działania? - czy trzeba go czasem indukcyjnie podładować...?

podaj maila to wyślę ci wersje pdf po polsku ;) zegarka juz nie ma ale instrukcja została ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

[email protected] ż góry będę wdzięczny... miałem casio f20 poprzednio ale bolało mnie pradozernosc ... Ale rangeman normalnie powalił mnie z wrażenia to mój pierwszy gshock...normalnie cieszę się jak chłopiec z nowej zabawki a tu prawie 50 na karku ...masakra jakaś...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi