S.Adi. 135 #601 Napisano 1 Października 2018 Życzę smacznego wszystkim „G” maniakom Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Prowokator 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bakus80 32 #602 Napisano 1 Października 2018 Wiesz jak jest Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukaszmalina 0 #603 Napisano 16 Października 2018 Witam wszystkich mam pytanie, w jaki sposób ładujecie za pomocą ładowarki indukcyjnej dołączonej do kompletu swojego GPR B-1000 chodzi mi o to do czego podłączacie drugi koniec USB czy np laptopa czy można do powerbanka czy można do gniazdka w scianie, jeśli do gniazdka to w jaki sposób? z góry dzieki za odpowiedź 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
share28 35 #604 Napisano 17 Października 2018 Życzę smacznego wszystkim „G” maniakom Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalknie za wczesnie na picie Witam wszystkich mam pytanie, w jaki sposób ładujecie za pomocą ładowarki indukcyjnej dołączonej do kompletu swojego GPR B-1000 chodzi mi o to do czego podłączacie drugi koniec USB czy np laptopa czy można do powerbanka czy można do gniazdka w scianie, jeśli do gniazdka to w jaki sposób? z góry dzieki za odpowiedźjak ksiądz uważa każdy sposób dobry 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukaszmalina 0 #605 Napisano 17 Października 2018 Witam a w jaki sposób naładować gpr b-1000 z gniazdka elektrycznego czy można zastosować ładowarkę np od telefonu komórkowego macie jakiś pomysł? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomG80 8978 #606 Napisano 17 Października 2018 Witam a w jaki sposób naładować gpr b-1000 z gniazdka elektrycznego czy można zastosować ładowarkę np od telefonu komórkowego macie jakiś pomysł?Tak, można dowolnym źródłem napięcia 5V, czyli ładowarka od telefonu, gniazdo w komputerze/samochodzie itp. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Parówkowy skrytożerca 429 #607 Napisano 18 Października 2018 Wrzuce obrazek dla urozmaicenia. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukaszmalina 0 #608 Napisano 18 Października 2018 Tak, można dowolnym źródłem napięcia 5V, czyli ładowarka od telefonu, gniazdo w komputerze/samochodzie itp.Dziękuję za odpowiedź czyli nie przeszkadzac że będę tak jakby dwie ładowarki podłączone bo przecież przy zegarku będzie ładowarka indukcyjna a po drugiej stronie ładowarka od telefonu wpięta w gniazdko w ścianie,pytam bo nie jestem biegły w elektryce a nie chciałbym spalić zegarka, pozdrawiam. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Parówkowy skrytożerca 429 #609 Napisano 18 Października 2018 Spokojnie ładuj. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukaszmalina 0 #610 Napisano 18 Października 2018 Mam jeszcze jedno pytanie czy miał ktoś problem z wyświetlaniem mapy 3d w aplikacji g shock connected? A mianowicie przy próbie podglądu mapy w 3d wyskakuje ładowanie mapy i nic więcej tak jakby zawiesza się aplikacja dodam że mam HTC u 11 life. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Parówkowy skrytożerca 429 #611 Napisano 18 Października 2018 (edytowane) Najprostszy sposób - odinstaluj aplikację po czym zainstaluj ponownie. Nawet Casio o tym gdzieś pisało.Problemy ma głównie IPhone i Huawei. Edytowane 18 Października 2018 przez Parówkowy skrytożerca 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukaszmalina 0 #612 Napisano 18 Października 2018 Próbowałem już wiele razy tak robić i nic nie pomagało taki sam rezultat zatrzymuje się na ładowaniu mapy i nic więcej. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Parówkowy skrytożerca 429 #613 Napisano 18 Października 2018 Może ktoś inny coś Ci doradzi? Na moim androidzie w SG wszystko jest OK. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukaszmalina 0 #614 Napisano 18 Października 2018 Dzięki za zainteresowanie podejrzewam że może to wina HTC ale pokombinuje jeszcze 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Matej 448 #615 Napisano 18 Października 2018 Wspominałem o tym w recenzji - mój Huawei też miał czasami ten problem i odinstalowanie, ponowna instalacja, parowanie itd nie pomagało. Podobnie było z LG K10. Natomiast nie było nigdy żadnego problemu z Samsungiem. Wysłane przy użyciu Tapatalka 0 http://www.youtube.com/c/MatejMatejGshock http://matejmatejgshock.90.plhttps://patronite.pl/MatejMatejGshock Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukaszmalina 0 #616 Napisano 18 Października 2018 Czyli możliwe że HTC też ma taki problem, w sobotę spróbuję z Samsungiem i dam znać jaka będzie reakcja. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Parówkowy skrytożerca 429 #617 Napisano 18 Października 2018 Aplikacja Casio nie jest doskonała.Zapewne minie trochę czasu nim ją dopracują. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
share28 35 #618 Napisano 19 Października 2018 Dzięki za zainteresowanie podejrzewam że może to wina HTC ale pokombinuje jeszczeprzesiądź sie na ios 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Parówkowy skrytożerca 429 #619 Napisano 19 Października 2018 przesiądź sie na ios A marny bedzie Twoj los. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
romcik 0 #620 Napisano 22 Października 2018 witam wszystkich...od dzisiaj i ja stałem sie posiadaczem gshocka rangeman...wcześniej użytkowałem pro trek ale ten rangeman to inna bajka...banan z twarzy nie schodzi...jedyny minus to brak polskiej instrukcji...może ktoś poratować w tym zakresie na email [email protected] ...jesli odpłatnie to tez sie dogadamy...pozdrawiam wszystkich... jeśli dobrze rozumiem, to gdy nie korzystam z gps to wystarczy zegarek trzymać w świetle i to wystarczające do jego działania? - czy trzeba go czasem indukcyjnie podładować...? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Parówkowy skrytożerca 429 #621 Napisano 22 Października 2018 jeśli dobrze rozumiem, to gdy nie korzystam z gps to wystarczy zegarek trzymać w świetle i to wystarczające do jego działania? - czy trzeba go czasem indukcyjnie podładować...?Zgadza sie, jezeli nie meczysz go GPSem to solar w zupelnosci wystarczy. Z instrukcja po polsku niestety nie pomoge.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
share28 35 #622 Napisano 22 Października 2018 witam wszystkich...od dzisiaj i ja stałem sie posiadaczem gshocka rangeman...wcześniej użytkowałem pro trek ale ten rangeman to inna bajka...banan z twarzy nie schodzi...jedyny minus to brak polskiej instrukcji...może ktoś poratować w tym zakresie na email [email protected] ...jesli odpłatnie to tez sie dogadamy...pozdrawiam wszystkich... jeśli dobrze rozumiem, to gdy nie korzystam z gps to wystarczy zegarek trzymać w świetle i to wystarczające do jego działania? - czy trzeba go czasem indukcyjnie podładować...?podaj maila to wyślę ci wersje pdf po polsku zegarka juz nie ma ale instrukcja została 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
romcik 0 #623 Napisano 22 Października 2018 [email protected] ż góry będę wdzięczny... miałem casio f20 poprzednio ale bolało mnie pradozernosc ... Ale rangeman normalnie powalił mnie z wrażenia to mój pierwszy gshock...normalnie cieszę się jak chłopiec z nowej zabawki a tu prawie 50 na karku ...masakra jakaś... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Parówkowy skrytożerca 429 #624 Napisano 22 Października 2018 1godz 14min w podrozy z szefem wszystkich Romkow. https://youtu.be/yvaRzdPO23k 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Parówkowy skrytożerca 429 #625 Napisano 23 Października 2018 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach