Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość bartek_b

CO TO ZA ZEGAREK? TU PYTAMY O SWOJE ZNALEZISKA

Rekomendowane odpowiedzi

Jak dla mnie cena początkowa jest aż za duża na niego. Ale na upartego za 38zł możesz brać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki, wysłałem mu zapytanie na maila za ile jest w stanie go oddać, teraz wiem jak reagować na odpowiedź. Z tego co widzę to ma jeszcze kilka innych zegarków z byłego bloku

http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=12925865

Nie lepiej znaleźć fotkę jakiegoś fajnego ruska i zapytać w dziale sprzedam, kupię... z zastrzeżeniem, że ma być na przyzwoitym chodzie?

Wiem, że brak adrenalinki jak na licytacjach, ale można po prostu na alle... źle trafić i się zniechęcić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W zupełności się zgadzam. O ile doszło by u mnie do tej allegrowej transakcji to tylko i wyłącznie z osobistym odbiorem. Za zegarkowe używki z allegro dziękuję z góry. Ja jestem z Gdyni a sprzedający z okolic Gdańska.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy ktoś coś takiego widział? Mołnia - Łucz? Było coś takiego? 4-61 rocznik w środku precyzyjny z mikroregulacją.

post-49869-0-58534900-1405779013_thumb.jpg

Edytowane przez kchrapek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pierwszy raz zobaczyłem takiego łucza, ale grzebnąłem w sieci i...... były takie. Tu na Ukraińskiej aukcji http://auction-su.com/-,name,2276806,auction_id,auction_details i na plakacie...

post-27093-0-66811300-1405801114_thumb.jpg

Edytowane przez gregch

Lepiej umrzeć na zawał w pełnym słońcu, niż z powodu braku tlenu wciemnej d*pie, w którą się ochoczo wchodziło...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzisiaj kupiłem na pchlim targu Wostoka za 20zł. 

Niestety nigdzie w internecie nie mogę znaleźć dokładnie takiego samego.

Bardzo proszę mi powiedzieć czy takie zegarek jest w ogole coś warty.

Na kopercie są wżery, czy zegarmistrz będzie w stanie mi tą kopertę wyczyścić? (o ile jest to opłacalne)

Bardzo dziękuję i pozdrawiam

post-57992-0-89536500-1405882132.jpg

post-57992-0-02379200-1405882137.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

We wlaściwym temacie  :D

Zegarek jest "coś wart" - na forum nie wyceniamy zegarków zgodnie z tym co przeczytałeś akceptując reulamin ;)

Zdjęcia są kiepskie i nic na nich nie widać.

Natomiast co do koperty to sprawa jest jasna - koperta jest chromowana i wżerów nie da się wyczyścić. Jeżeli zależy Ci na zegarku to można kupić kopertę w lepzym stanie za niewielkie piniądze.

Można też ją chromować ponownie ale to każdy odradzi i na pewno się nie opłca.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niestety to najlepsze jakie uda mi się zrobić komórką, na tarczy napis: WOSTOK 17 Jewels MADE IN USRR, na mechanizmie cyferki : 579578, na dekielku nic poza 2603. Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki za rzetelną odpowiedź i pomoc, o to własnie im chodziło ! Jesteście niesamowici 

Pozdrawiam i jeszcze raz bardzo dziękuję

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

We wlaściwym temacie  :D

Zegarek jest "coś wart" - na forum nie wyceniamy zegarków zgodnie z tym co przeczytałeś akceptując reulamin ;)

Zdjęcia są kiepskie i nic na nich nie widać.

Natomiast co do koperty to sprawa jest jasna - koperta jest chromowana i wżerów nie da się wyczyścić. Jeżeli zależy Ci na zegarku to można kupić kopertę w lepzym stanie za niewielkie piniądze.

Można też ją chromować ponownie ale to każdy odradzi i na pewno się nie opłca.

Chmm. Ja jednak się skusiłam na całkowite odnowienie koperty, czyszczenie i chromowanie. I nie wiem w sumie czy dobrze. :unsure: Dzisiaj lub jutro się przekonam.

Edytowane przez Jaszka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No cóż, ja bym koperty nie chromowal, bo to już nie będzie to samo. Ale to Twoja decyzja.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jaszka, "skusiło" Ciebie do eksperymentowania z kopertą asymetrycznej sławy?? ...jessssuuu!!! czekam z niecierpliwością na Twoją opinię

koszyk tourbilliona do hublota ...niebity! kupię

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W tym drugim linku wyskakuje mi ostrzeżenie przed jakimś wirusem chyba

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chmm. Ja jednak się skusiłam na całkowite odnowienie koperty, czyszczenie i chromowanie. I nie wiem w sumie czy dobrze. :unsure: Dzisiaj lub jutro się przekonam.

oj kurcze .... trzymam kciuki żeby było ok ... bo tak szczerze to w większości przypadków to kicha wychodzi

jak będziesz go miała to daj fotkę do tematu http://zegarkiclub.pl/forum/topic/54037-reanimacja-ponowne-narodziny-czyli-zegarki-przed-i-po-odpicowaniu/ oczywiście ze zdjęciem z przed renowacji

Do zdobycia : Rakieta wieczny kalendarz i  Rakieta 24h

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi