Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość bartek_b

CO TO ZA ZEGAREK? TU PYTAMY O SWOJE ZNALEZISKA

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, dostałem ostatnio zegarek, który był zakupiony jako inwestycja w złoto (całe swoje życie przeleżał w szafce). Chciałem zapytać z którego jest roku i jakiś przedział cenowy bym poprosił, gdyż znalazłem taki zegarek ze złotą branzoletą na allegro za 9000zł, ale wydaje mi się że branzoleta dużo podbija cenę. Dziękuję bardzo za pomoc

10629585_809278109122826_639681883556681

Mam taki sam zegarek, więc się podejmę oszacowania wieku. Otóż ja również szukałem kiedyś informacji na jego temat i z tego co pamiętam, produkowano je od 1968 do ok. 1974 roku.

Co do wyceny - koledzy odpowiedzieli jednoznacznie.

P.S. Podziel kwotę z metki przez 10 i wyjdzie Ci przybliżona wartość zegarka... Zaraz mnie opierdzielą i będą mieli rację...

Edytowane przez Walter_87

LOGO12 (Kopiowanie).png  KMZiZ

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To dość popularny model i dodatkowo uroda nie grzeszy. Jeśli chodzi o wartość, to wakacji na Malediwach za niego nie będzie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pastowana? Pawlak prototypa wypuścił? :)

na bank pastowana :)

KUPIĘ - TROCHĘ WOLNEGO CZASU ! 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oj żartujecie Panowie a ja poważnie pytam :)  Myślę że to oryginał. Znalazłem taką tylko jedną, jakaś stara aukcja z Ebay. No  a chciałbym się coś  o niej dowiedzieć  i jakieś lepsze zdjęcie.

Ta aukcja jest tu:

Drugi rząd na środku:

https://www.google.pl/search?q=molnija+black&sa=X&tbm=isch&tbo=u&source=univ&ei=A-EFVLmaIsbS4QSUoYHwCw&ved=0CB8QsAQ&biw=1536&bih=709

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z innej beczki :)  I ok, wiem, głupie pytanie, ale jak uważacie jaka jest rozsądna cena za uszatą amfibię 300m w dobrym stanie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie widziałem takiej ale to na pewno nie jest jakaś malowanka - według mnie to oryginał ale opinia moja jest na tzw "nosa"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mogę prosic o kilka informacji dot. tej Rakiety?- jakieś informacje o niej? Czy tarcza tak powinna wyglądać? tarcza jest w dobrym stanie.

post-70077-0-60093200-1409679599.jpg

Edytowane przez somerto

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z innej beczki :) I ok, wiem, głupie pytanie, ale jak uważacie jaka jest rozsądna cena za uszatą amfibię 300m w dobrym stanie?

Ostatnio widziałem taką na białoruskich ogłoszeniach to cena była w przeliczeniu około 450$. Nie wiem tylko czy to rozsądną cena... Edytowane przez gregch

Lepiej umrzeć na zawał w pełnym słońcu, niż z powodu braku tlenu wciemnej d*pie, w którą się ochoczo wchodziło...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mogę prosic o kilka informacji dot. tej Rakiety?- jakieś informacje o niej? Czy tarcza tak powinna wyglądać?

Tarcza ma zmyty cały środek.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja widziałem taką u zegarmistrza i twierdził, że były dwa typy. Muszę przyznać, że wyglądała jak nowa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wszystkie indeksy jak widac są w dobrym stanie? jak to mozliwe?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja widziałem taką u zegarmistrza i twierdził, że były dwa typy. Muszę przyznać, że wyglądała jak nowa.

właśnie ta jest od zegarmistrza,wyszukana w jakims pudełku z innymi starociami,napisy Rakieta jak i CCCP jest wyrazne

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dokładnie. Paweł ma rację. Zdjęcie słabe ale widać zarysy napisów.

tak macie racje, po dokładnym spojrzeniu pod swiatło widać słabo zarys napisow - podziekował

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tęa, którą widziałem u zegarmistrza miała czystą tarczę, bez napisów. Nie zauważyłem napisów wytartych, przeglądałem na komórce. :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z innej beczki :)  I ok, wiem, głupie pytanie, ale jak uważacie jaka jest rozsądna cena za uszatą amfibię 300m w dobrym stanie?

Zwykłe Amfibie w fajnym stanie chodzą za minimum 8 dych. Uważam, że za 300m przebitka X3 byłaby jeszcze w porządku.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi