Apel o wsparcie dla Antosi - przekaż 1%
dodany przez
rafi, w PO GODZINACH
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Podobna zawartość
-
Przez Genovese_
Dopiero teraz zauważyłem ten temat – szkoda, bo też bym przekazał 1,5% ze swojego PIT-u za 2025 rok, a tak poszło na inną fundację.Ale w nadchodzącym roku się poprawię.
Natomiast w tym miejscu przekazuję na licytację wylicytowaną przeze mnie lata temu (jakoś pod koniec marca 2022 roku) na rzecz utrzymania forum od byłego prezesa Eugeniusza Szweda unikatową srebrną wpinkę numer 1 KMZiZ (bo tylko taka jedna powstała).Całą uzyskaną kwotę przekazuję na rzecz Antoniny.
W związku z powyższym proszę zwycięzcę licytacji o wpłatę należności na konto:
Alior Bank S.A.
nr rachunku: 42 2490 0005 0000 4600 7549 3994
Tytułem: 26114 Zęgota Antonina darowizna na pomoc i ochronę zdrowia.
Po informacji o odnotowanej wpłacie wyślę wpinkę zwycięzcy paczkomatem InPost.
Wpinka posiada średnicę 18 mm. Jest fabrycznie nowa, nie była nigdy używana, czyszczona itd.Leżała po prostu w szufladzie i jakieś 2 tygodnie temu zupełnie przypadkowo wpadła mi w ręce.Wpinka jest wykonana ze srebra próby 925.W zestawie granatowe etui i kartonowe pudełko.
Dla porównania na pierwszej fotce Eugeniusza: po lewej licytowana w tym temacie srebrna wpinka numer 1 KMZiZ, a po prawej sztuka z większej serii, która była kiedyś wykonana.Kolejne dwie fotki są mojego autorstwa.Jednakże proszę mieć na uwadze, że odbiór na żywo będzie taki jak na fotce Eugeniusza.
Z racji, że mamy sezon ogórkowy, proponuję miesięczną licytację, czyli koniec licytacji 1 września 23:59.Zapraszam do licytacji.Zaczynamy od 150 zł.
-