Gość xylog #4601 Napisano 13 Października 2013 (edytowane) Nie, kucharza celbrytę. I nawet piwo z nim piłem. Ale to taki lokalny celebryta, znaczy na pewnym forum się celebruje Edytowane 13 Października 2013 przez xylog 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #4602 Napisano 13 Października 2013 Ale kogo znasz bo się chyba pogubiłem ?Kogoś sławnego ?Teraz Ty dałeś się złapać Piotrze.... 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #4603 Napisano 13 Października 2013 Jesteście z tej samej piaskownicy więc Twoje zdanie nie jest adekwatnym , po prostu Kolega Xylog jest nie "w kij dmuchał" i nie dał się złapać .Ja tam popieram zdanie Artura co do sławnych postaci a moja ulubiona to ale za cho..rę nie wiem jaki miał zegarek 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #4604 Napisano 13 Października 2013 (edytowane) Mikołaj?...Znaczy Nikola Tesla..... Edytowane 13 Października 2013 przez cook 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #4605 Napisano 13 Października 2013 si, szczególnie w kontekście bezprzewodowego przesyłania energii i mojej ulubionej wioski w Rosji na rzeką T. 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #4606 Napisano 13 Października 2013 Też kiedyś miałem "fazę" na jego punkcie-trzeba przyznać,gość wyprzedził nie tylko swoją epokę.... 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
70' 375 #4607 Napisano 13 Października 2013 .... ale za cho..rę nie wiem jaki miał zegarekObstawiam kieszonke 0 Przepraszam za brak polskich znakow ale po prostu ich nie mam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chronofil 133 #4608 Napisano 13 Października 2013 Może taki: 0 Czas, to coś, co mówi, jak długo musimy czekać... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartosz 86 45 #4609 Napisano 13 Października 2013 (edytowane) Wojciech Modest Amaro No to teraz mogę przynajmniej pogoglować ...i zgodzić się z poniższym:A ja bym proponował nie dewaluować słowa "sławny" Edytowane 13 Października 2013 przez Bartosz 86 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czarlik 1 #4610 Napisano 14 Października 2013 Więc jednak Pan Modest nosi Taga, myślałem o tym, ale nie zauważyłem 3 tarczki. A co do jego jedzenia to faktycznie iśc i wydać kilkaset zł to swego rodzaju kaprys, jednak nikt nie chodzi tam aby się najeść, to już ponoć restauracyjne trzęsienie ziemi, piszę ponoć bo nigdy nie byłem i nei zanosi się abym szybko tam się pojawił, ale fajnie, że ktoś ma taką pasję i dodatkowo dzięki takim osobom wiele osób spojrzy łaskawszym okiem na kuchnie polska . A co do zegarka to do marynarki też nie do końca mi pasował, choć jest to jeden z zegarków marzeń na wish liście 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
70' 375 #4611 Napisano 14 Października 2013 Moja zona od pewnego czasu meczy mnie o Tag Heuera z diamentami i tak sobie teraz mysle, ze jak w koncu wezmie sie za gary, to kupie jej ten zegarek 0 Przepraszam za brak polskich znakow ale po prostu ich nie mam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajacek 321 #4612 Napisano 14 Października 2013 Apropopo ... Tesli ... 0 Schaumburg Aquamatic II chrono , Citizen EcoZilla , Glycine Lcc 3k Le , Citizen Skyhawk , Temption CGK 204 ( sprzedam ew. zamiana ) , Oris ProDiver date ( zam. na chrono ) . Pam sub 243 , Fortis square chrono , Citizen Aqualand Depthmeter , OMEGA plo - prof i inne ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #4613 Napisano 14 Października 2013 Gdzie Szanowny Kolega zrobił zdjęcie? 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
meinard 5042 #4614 Napisano 14 Października 2013 Niagara Falls 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Buczo 2302 #4615 Napisano 19 Października 2013 Oglądałem coś na yt i wpadłem na film: "właściciel Maybacha: spełniam wszystkie swoje marzenia" z Piotrem Misztalem w roli głównej. Faceta nie znam, ale sprawdziłem były poseł, przedsiębiorca, na wiki sporo też innych ciekawych informacji Zdjęcie kupa, ale może ktoś pozna? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23274 #4616 Napisano 19 Października 2013 Nie wiem co ma na nadgarstku, ale jakbyś mieszkał w Łodzi to gościa byś kojarzył i jego Maybacha też 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
destro 22 #4617 Napisano 19 Października 2013 Oglądałem coś na yt i wpadłem na film: "właściciel Maybacha: spełniam wszystkie swoje marzenia" z Piotrem Misztalem w roli głównej. Faceta nie znam, ale sprawdziłem były poseł, przedsiębiorca, na wiki sporo też innych ciekawych informacji Zdjęcie kupa, ale może ktoś pozna? Rolex Submariner 16618 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patom 9 #4618 Napisano 19 Października 2013 A to nie wygląda na Suba w złocie? 0 Bartek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23274 #4619 Napisano 19 Października 2013 (edytowane) A wątek to nie jest o sławnych ludziach czasem??/ ? ... nie znasz Go? A pamiętasz partię polityczną o nazwie samoobrona? Lepper??? Edytowane 19 Października 2013 przez tomaliusz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dariusz chlastawa 589 #4620 Napisano 20 Października 2013 Rolex 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #4621 Napisano 20 Października 2013 (edytowane) winszuje poziomu dyskusji - troche luzu i prosilbym bez wycieczek osobistychProsić możesz .....sam więc nie zaczynaj [troll,nie wie co pisze...etc]A tu znani i sławni...w jednym,z Rolexami,jeden nawet z dwoma.... Edytowane 20 Października 2013 przez cook 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
charlie1986 0 #4622 Napisano 20 Października 2013 hejka, mam do was mała zagadkę, kojarzycie może jaki zegarek na ręku ma Sylwester Stallone podczas niemieckiego programu "wetten, dass..." 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #4623 Napisano 20 Października 2013 Richard Mille. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PustyRZE 69 #4624 Napisano 20 Października 2013 Richard Mille rm 032 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #4625 Napisano 20 Października 2013 Raczej to jest 28, 32 są w złocie. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach