Master Yoda 2171 #5051 Napisano 28 Lutego 2014 ale tak żartując utwierdzamy stereotypy , szkodliwe zresztą ..A co do J.Kulczyka to ma wiele zegarków m.in. kilka BreguetTo prawda....ze stereotypami,nie każdy rozumie żart,a jeszcze jak inteligentny to tym bardziej...... 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
StarskiPL 10 #5052 Napisano 28 Lutego 2014 Kulczyk w tym roku na pierwszym miejscu polskiego Forbes'a z 11300 mln PLN - stać go na każdy zegarek świata 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacjez 0 #5053 Napisano 28 Lutego 2014 Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gustaw6666 324 #5054 Napisano 28 Lutego 2014 Ołeksandr Turczynow - jak ktoś odkryje co ma na tym zdjęciu za zegar to stawiam piwo lub colę 0 Trzyzegarkowiec. No niestety już jednak ośmio-... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
itor 7 #5055 Napisano 28 Lutego 2014 (edytowane) @gustaw6666 to jest pasek ze złotą klamerką. Zegarka brak bo ukradli Poproszę piwo:) Edytowane 28 Lutego 2014 przez kulabambula 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Buczo 2302 #5056 Napisano 28 Lutego 2014 (edytowane) A nie lepiej już coś takiego wkleić? Mi to wygląda na kwarcową Czajkę, ale ja się tam nie znam... Edytowane 28 Lutego 2014 przez Buczo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
oprzemyslaw 4806 #5057 Napisano 1 Marca 2014 (edytowane) A to nie jest taki Poljot?http://img06.tablica.pl/images_tablicapl/70832389_1_1000x700_po-przegladzie-zegarek-poljot-17-jewels-kostka-sprawdz-wsz-ogloszenia-kalisz.jpg Mój tapatalk nie pozwala na edycję ... Edytowane 1 Marca 2014 przez oprzemyslaw 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gustaw6666 324 #5058 Napisano 1 Marca 2014 Nie, w tym Poljot'cie linia koperty przechodzi w linię ucha a tutaj nie... 0 Trzyzegarkowiec. No niestety już jednak ośmio-... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jakub Mróz 17 #5059 Napisano 1 Marca 2014 Wygląda na vintage Audemars'a Piguet lub Vacheron'a Constantin. Niedawno widziałem podobny AP na Allegro. 0 IWC Schaffhausen Cal. 83 INCA, JLC Master Control Ultra thin, Audemars Piguet cal. 2003 i cal. 2001, ML Pontos Automatique PT6117 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neolith 523 #5060 Napisano 1 Marca 2014 Mick Jagger kilka lat temu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Buczo 2302 #5061 Napisano 2 Marca 2014 Kilka? sądząc po puszcze 7up'a i wąsach kolesia z tyłu to kilkanaście 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #5062 Napisano 2 Marca 2014 Pewnie jakieś 40 lat temu 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jakub Mróz 17 #5063 Napisano 2 Marca 2014 Pewnie jakieś 40 lat temu Również bym tak celował 0 IWC Schaffhausen Cal. 83 INCA, JLC Master Control Ultra thin, Audemars Piguet cal. 2003 i cal. 2001, ML Pontos Automatique PT6117 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Many86 0 #5064 Napisano 4 Marca 2014 A co nosi Zbigniew Brzeziński ??http://bi.gazeta.pl/im/9/5063/z5063449K,Zbigniew-Brzezinski.jpg 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #5065 Napisano 4 Marca 2014 Było w temacie. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Many86 0 #5066 Napisano 5 Marca 2014 Było w temacie tylko nikt nie odpowiedział. Ktoś napisał niby markę zegarka a jak przeszukałem stronę www tej marki to owego modelu nie znalazłem. To tak jakby mi ktoś odpowiedział : " Casio nosi ". Na prawdę bardzo precyzyjna opdowiedź. Jak carlito1 nie chcesz pomóc to przecież nie musisz tak ?? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #5067 Napisano 5 Marca 2014 (edytowane) Widzę, że ktoś tu wstał dzisiaj lewą nogą, wyluzuj chłopaku Dlczego odrazu uważasz, że nie chce pomóc i jesteś nastawiony anty ? Jest nowy, piękny dzień i powinieneś być zadowolony, ludzie naprawde mają poważniejsze problemy A co do tematu drogi Panie, to tylko pamiętam, że był w nim taki wątek, jeżeli rzeczywiście nikt nie podał satysfakcjonującej Cię odpowiedzi, to przepraszam, wydawało mi się, że taka padła. Lepiej ? Miłego dnia życze. Edytowane 5 Marca 2014 przez carlito1 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 5063 #5068 Napisano 5 Marca 2014 gorzej,Nadal nie udzieliłeś odpowiedzi na zadane pytanie! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #5069 Napisano 5 Marca 2014 To straszne, wręcz niedopuszczalne! 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robson01 3 #5070 Napisano 5 Marca 2014 Popraw się Michał na przyszłość 0 Nie kłóć się z idiotami - sprowadzą Cię do swojego poziomu i pokonają doświadczeniem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #5071 Napisano 5 Marca 2014 No będę musiał Kajam się i w związku z tym wyznaczyłem sobie na dzisiaj kare chłosty. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukaszr 61 #5072 Napisano 5 Marca 2014 (edytowane) Kurde Michał masz ponad 11 tys postów, kiedy ty gotujesz? Edytowane 5 Marca 2014 przez lukaszr 0 Jedyne czego nie można zrobić, to nie można myśleć, że czegoś nie można zrobić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #5073 Napisano 5 Marca 2014 (edytowane) Zobacz ile postów mają ludzie na sąsiednim forum o takiej samej tematyce, tam to dopiero mają czas na wszystko Zresztą patrząc też na inne fora, te bardziej popularne, to taka ilosć postów przez pare lat to pikuś. Natomiast chętnie Ci oddam z połowe nawet, jeżeli tylko jest taka możliwość i chcesz, to nie ma sprawy. Osobiście mnie ten cały licznik troche drażni i nie zwracam na niego uwagi. Edytowane 5 Marca 2014 przez carlito1 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Many86 0 #5074 Napisano 5 Marca 2014 Przepraszam, może faktycznie zabrzmiało to jak zarzut, że od razu nie chcesz pomóc. No taki urok pisania w internecie, że trudno o kontekst. Nie istotne. Myślę, że się nie pogniewałeś. Ponawiam jednak prośbę o wskazanie konkretnego modelu.p.s. u mnie akurat pogoda lipna i dzień nie bardzo Pozdrawiam. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #5075 Napisano 5 Marca 2014 Jasne, że się nie pogniewałem Również pozdrawiam. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach