Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość Waldeusz

Co noszą znani ludzie?

Rekomendowane odpowiedzi

Wśród zawodników, działaczy, zarządu, trenerów, tych dwóch drużyn, raczej same AP RO i Hublot w kolekcjach ;)

IWC Schaffhausen Cal. 83 INCA, JLC Master Control Ultra thin, Audemars Piguet cal. 2003 i cal. 2001, ML Pontos Automatique PT6117

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dave Gahan, lider Depeche Mode i Hublot:

Dave-Gahan.jpg

Hublot? Nie powiedziałbym :) Wiesz może. który?

Robert

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widać charakterystyczne mocowanie paska na 2 śruby i ażurowanie koperty przy uszach. Obstawiałbym jakieś bardziej eleganckie chrono ;)

IWC Schaffhausen Cal. 83 INCA, JLC Master Control Ultra thin, Audemars Piguet cal. 2003 i cal. 2001, ML Pontos Automatique PT6117

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Prawie rozpętałbyś drugą wojnę :D

Temat był kilka razy przerabiany, a pamiętam, niedawno, ktoś wrzucił i zaczęła się dyskusja na kilkanaście osób, czy on zasługuje na uznanie czy nie i czy można go uznać za znaną osobę ;)

Nie było to moją intencją :) Dlatego też jak tylko znalazłem informację zrobiłem edycję tego posta.

Mój błąd w kolejności działania: najpierw szukaj, potem pytaj :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jay-kay.jpg

Jay Kay (Jamiroquai)

Świetnie wpisuje się w jego pasje motoryzacyjne :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Magik.

Mariusz, to jest model damski mam nadzieję? 

On oficjalnie nazywa się Tuxedo? :o

Tak, ten model oficjalnie nazywa się Tuxedo. W teorii jest to unisex oparty o kaliber 2120. Pierścień, koperta z białego złota oraz indeksy i wskazówki, zostały "uzbrojone" w 306 diamentów o łącznej masie ponad 5 karatów. Do zegarka można jeszcze dokupić dedykowane spinki do mankietów (także wyposażone w diamenty), w których pierścień z białego złota występuje w połączeniu z onyksem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie, "strata" była żartem komentującym zegarek Natalie. Szkoda takiej rąsi... ;)

E...zasuszona jak śliwka ..:-)

Pozdrawiam, Marek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gdybym był wolny, jakoś jednak przełknąłbym upokorzenie, którego doznawałbym z powodu pogardliwych spojrzeń innych samców widzących mnie razem z Natalie. ;)

Edytowane przez Lincoln Six Echo

WARTO POMAGAĆhttps://www.siepomaga.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Byłem dziś na rodzinnym sushi w Matii w Poznaniu i po 2-krotnym upewnieniu się(nie oglądam TV, a reklamy olewam) - przy stoliku obok siedział Krzysztof Hołowczyc, z kumplami - przypomniało mi się dopiero teraz dzięki reklamie Atlantica na górze strony forum ;)

Mea culpa, nie spojrzałem na przegub, więc nie potwierdzę czy sumiennie wypełnia obowiązek ambasadora marki ;).

Miło, że znany kierowca, występujący w kilku reklamach(swoją drogą bardzo mnie irytującej serii reklam) Play, nie wzbudzał krępującej dla niego sensacji, bo prawie nikt nie zwrócił uwagi ;)

Edytowane przez Jakub Mróz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hublot? Nie powiedziałbym :) Wiesz może. który?

Hublot nawiązał współpracę z Depeche Mode - jest nawet jeden model Big Bang dedykowany DM właśnie: http://www.hublot.com/en/watches/big-bang-depeche-mode

Tu kilka zdjeć z imprezy promującej akcję charytatywną "Charity Water" w ramach której powstał opisywany wyżej model: http://www.hublot.com/en/news/hublot-depeche-mode-celebrate-another-fantastic-collaboration-benefiting-charity-water

I'm timeless like a broken watch.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No proszę - Big Bang jest dedykowany Depeche Mode, a wygląda, jakby był dedykowany Nitzer Ebb. ;)

Prawda - wpasowałby się w estetykę Nitzer Ebb.

I'm timeless like a broken watch.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Że tak zapytam: a kto to jest?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi