msokol19 133 #6001 Napisano 5 Listopada 2014 (edytowane) Troszkę, ale Tissot ma proste brzegi koperty, a nie "wklęsłe" jak w przypadku Cuervo.Dawno nie widziałem już banana watcha Zapomniałem właściwie, że Tissot robił coś takiego, a swego czasu chodził za mną ten zegarek, bardzo ciekawy - dzięki za przypomnienie. Edytowane 5 Listopada 2014 przez msokol19 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lawnowerman 937 #6002 Napisano 5 Listopada 2014 Luz Co do Polańskiego pełna zgoda,ni to Polak ni świetlana postać ....a że zrobił "Dziecko Rosemary"?,ciekawe ile miała lat? Dlaczego nie Polak?Tak jest odbierany na całym świecie.Jako reżyser jest geniuszem i wybicie się w na świecie w tamtych czasach to było coś. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kkwpk 1667 #6003 Napisano 5 Listopada 2014 Polański swoje odsuedzial. A ze amerykański system sprawiedliwości chciał go sputinowac to wybral Europę. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 27850 #6004 Napisano 5 Listopada 2014 (edytowane) To zdecydowanie Cuervo y Sobrinos Prominente - nie spotkałem się z zegarkiem innej firmy z tak wyprofilowaną kopertą.Zegarek na zdjęciu to Chronoswiss Imperator. Edytowane 5 Listopada 2014 przez eye_lip 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #6005 Napisano 5 Listopada 2014 (edytowane) Dlaczego nie Polak?Tak jest odbierany na całym świecie.Jako reżyser jest geniuszem i wybicie się w na świecie w tamtych czasach to było coś.Urodził się w Paryżu jako Raymond Thierry Liebling, syn Mojżesza, malarza i producenta tworzyw i Buli (Belli). Rodzice Polańskiego byli żydowskiego pochodzenia, dlatego gdy Roman był w wieku czterech lat, państwo Liebling podjęli decyzję o przeprowadzce do Krakowa. Co do geniuszu zgadzam się i w żaden sposób go nie podważam.Jak pisałem wcześniej lubie jego dzieła.Jednak żaden geniusz nie zwalnia człowieka z odpowiedzialności za swoje czyny ....A pisanie że pokazał środkowy palec wymiarowi sprawiedliwości ,czy że ofiara mu wybaczyła jest dla mnie dziwne.... przepraszam za offtop Edytowane 5 Listopada 2014 przez cook 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lawnowerman 937 #6006 Napisano 5 Listopada 2014 Urodził się w Paryżu jako Raymond Thierry Liebling, syn Mojżesza, malarza i producenta tworzyw i Buli (Belli). Rodzice Polańskiego byli żydowskiego pochodzenia, dlatego gdy Roman był w wieku czterech lat, państwo Liebling podjęli decyzję o przeprowadzce do Krakowa. Za Wiki: Roman Polański (ur. 18 sierpnia 1933 w Paryżu[1]) – polski reżyser, państwo Liebling podjęli decyzję o przeprowadzce do Krakowa – skąd pochodzili Został wychowany w katolicyzmie i To IMO ani żyd, ani francuz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #6007 Napisano 5 Listopada 2014 (edytowane) http://pl.wikipedia.org/wiki/Harvey_Keitel -rodzice urodzeni w Polsce[Lubartów koło Lublina]https://www.google.pl/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=3&ved=0CDIQFjAC&url=http%3A%2F%2Fwww.archiwum.moja-ostroleka.pl%2Fzalozyciele-giganta-filmowego-warner-bros-pochodza-z-krasnosielca-wideo%2C1284456388%2C2.html&ei=oARaVOPICsG3OKabgLAJ&usg=AFQjCNGdyrwXZx_SIgundyzYQGbScaQEUg Edytowane 5 Listopada 2014 przez cook 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartosz 86 45 #6008 Napisano 5 Listopada 2014 (edytowane) ....A pisanie że pokazał środkowy palec wymiarowi sprawiedliwości ,czy że ofiara mu wybaczyła jest dla mnie dziwne.... Dla mnie to po prostu sygnał, że nie jest to już nasza społeczna sprawa skoro i ofiara z własnej woli chce to zostawić i wybacza. Co do wyniaru sprawiedliwości USA Kkwpk trafnie skomentował sytuację.W kontekście procesu Polańskiego jego decyzja nie powinna specjalnie dziwić. Edytowane 5 Listopada 2014 przez Bartosz 86 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ram83 119 #6009 Napisano 5 Listopada 2014 Adam Levine, piosenkarz, na ręku PN Rolex Daytona 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość iKrawiec #6010 Napisano 5 Listopada 2014 Co ma na ręce Tomasz Adamek? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
msokol19 133 #6011 Napisano 5 Listopada 2014 Zegarek na zdjęciu to Chronoswiss Imperator.No i jestem bardzo zaskoczony - rzeczywiście to prędzej Chronoswiss - nie ma koronki z boku. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 88832 #6012 Napisano 5 Listopada 2014 Michael Fassbender, popularny aktor 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
msokol19 133 #6013 Napisano 5 Listopada 2014 Na pierwszym zdjęciu sądząc po pasku to jakiś Tag - widziałem w którymś modelu właśnie coś takiego.Ostatnie to jakaś biżuteryjka jak na mój gust - CK, Boss, albo coś w tym guście. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 27850 #6014 Napisano 5 Listopada 2014 Na drugim mark XVII chrono IWC. 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krisp1 2815 #6015 Napisano 5 Listopada 2014 Na pierwszym i trzecim zdjęciu ma ten sam zegarek chyba. Wyglada jak Tag Carrera. Chłop chyba lubi zegarki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kkwpk 1667 #6016 Napisano 5 Listopada 2014 Przez autobus na drugim planie wygląda jakby lubił fajeczki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #6017 Napisano 5 Listopada 2014 Przez autobus na drugim planie wygląda jakby lubił fajeczki to prawda 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
msokol19 133 #6018 Napisano 5 Listopada 2014 Rzeczywiście - ciekawe jakiego JLC kupił?Widziałem ostatnio jego zdjęcia w sieci z dwoma różnymi Tagami na nadgarstku - z Monaco z niebieską tarczą, oraz z Grand Carrerą. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 88832 #6019 Napisano 6 Listopada 2014 Stellan Skarsgard, fenomenalny aktor 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzesix1 1 #6020 Napisano 10 Listopada 2014 Czy potraficie powiedzieć jakie zegarki na tych zdjęciach nosi aktor Tomasz Karolak a nie jacques lamans seria F1? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pit55 509 #6021 Napisano 12 Listopada 2014 Przez autobus na drugim planie wygląda jakby lubił fajeczki Faktycznie, wygląda jakby ciągnął fajura 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartosz 86 45 #6022 Napisano 19 Listopada 2014 (edytowane) Gianni Agnelli - włoski przemysłowiec - właściciel FIATa i ikona stylu.Pojawiał się w temacie już pewnie nie raz, nosił różne zegarki w charakterystyczny dla siebie sposób (na mankiecie koszuli). Omega Patek Pulsar No i teraz coś o co chciałem was zapytać - co to za zegarek poniżej? Edytowane 19 Listopada 2014 przez Bartosz 86 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 806 #6023 Napisano 20 Listopada 2014 Faktycznie ikona stylu , szczególnie na pierwszym zdjęciu 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5445 #6024 Napisano 20 Listopada 2014 Gdyby pokazać tylko rękaw z zegarkiem tak jak na czwartym zdjęciu,to by się pewnie wybronił. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mashun 10 #6025 Napisano 20 Listopada 2014 Pedro Almodóvar i Girard-Perregaux VINTAGE 1945 XXL 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach