Jakub Mróz 17 #6776 Napisano 11 Maja 2015 Ktoś może zorientował się co wtedy znajduje się na nadgarstku? W momencie gdy prowadzi swojego RR, obstawiam, że to Bretiling - czarny cielęcy pasek z kontrastującym białym przeszyciem, to że lubi Bentley'e i RR oraz stalowe zapięcie motylkowe i to, że odkąd ukradli mu zegarek za 25k Eur, zraził się do drogich, wnioskuję, że to Bretbling 0 IWC Schaffhausen Cal. 83 INCA, JLC Master Control Ultra thin, Audemars Piguet cal. 2003 i cal. 2001, ML Pontos Automatique PT6117 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jakub Mróz 17 #6777 Napisano 11 Maja 2015 Ten oto członek znanej grupy wokalno-instrumentalnej Depeche Mode - Dave Gahan - kończy dzisiaj 53 latka. Oczywiście Hublot Big Bang. Swoją drogą, w kwietniu podczas podróży do Francji(wypad na narty w Alpy), mijaliśmy farbyczkę Hublot'a pod Genewą, w bardzo urokliwym miejscu. 0 IWC Schaffhausen Cal. 83 INCA, JLC Master Control Ultra thin, Audemars Piguet cal. 2003 i cal. 2001, ML Pontos Automatique PT6117 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Angelo #6778 Napisano 11 Maja 2015 to hublot produkuje swoje zegarki w Szwajcarii? myslalem, ze gdzies indziej ☻ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darekmp3 157 #6779 Napisano 12 Maja 2015 Luis Enrique - menadżer FC Barcelona Suunto Ambit 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 5063 #6780 Napisano 12 Maja 2015 Gwiazdor NBA CArmelo Anthony i jego zegarki: http://www.hautetime.com/author/carmelo-anthony/ chyba popłynąłeś, jest miłośnikiem, ma swój portal, pisze i mówi o zegarka, ma ich wiele, ale raczej nie jest właścicielem wszystkiego co otwiera się na podlinkowanej stronie ... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hugo012 1800 #6781 Napisano 12 Maja 2015 (edytowane) chyba popłynąłeś, jest miłośnikiem, ma swój portal, pisze i mówi o zegarka, ma ich wiele, ale raczej nie jest właścicielem wszystkiego co otwiera się na podlinkowanej stronie ... Jest właścicielem wszystkich wyświetlających się w linku (i wielu więcej). Kiedyś na Instagramie widziałem jak wrzucał, część z tych się powtarza. Zresztą zdjęcie zbiorcze też jest podpisane "Carmelo Anthony Watch Collection". Tutaj część jego kolekcji: Edytowane 12 Maja 2015 przez hugo012 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jakub Mróz 17 #6782 Napisano 12 Maja 2015 Podejrzewam, że niewielu członków forum kojarzy najpiękniejszą ambasadorkę marki IWC z Schaffhausen, więc: 0 IWC Schaffhausen Cal. 83 INCA, JLC Master Control Ultra thin, Audemars Piguet cal. 2003 i cal. 2001, ML Pontos Automatique PT6117 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jakub Mróz 17 #6783 Napisano 12 Maja 2015 (edytowane) Jest właścicielem wszystkich wyświetlających się w linku (i wielu więcej).Fajnie, że zainteresował się AHCI i innymi niezależnymi. Jeżeli dane są aktualne, to z kontraktów w NBA, za rok 2013, zarobił cyt. "21,39 miliona USD"Słuchaj, jeżeli przeciętny dom w San Francisco, a bardziej pod SF, kosztuje 1.2mln USD, kawalerka 30-40m2 potrafi kosztować 600kUSD, a dobre wykształcenie 200k USD... Edytowane 12 Maja 2015 przez cook 0 IWC Schaffhausen Cal. 83 INCA, JLC Master Control Ultra thin, Audemars Piguet cal. 2003 i cal. 2001, ML Pontos Automatique PT6117 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość henio.w #6784 Napisano 12 Maja 2015 Niech ma nawet pawie znoszące złote jaja, ale czegoś takiego bym nie założył, nawet jeżeli kosztował 565 tys. $: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pepepatryk 13520 #6785 Napisano 12 Maja 2015 Podejrzewam, że niewielu członków forum kojarzy najpiękniejszą ambasadorkę marki IWC z Schaffhausen, więc: Ha... Adriana Lima 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jakub Mróz 17 #6786 Napisano 12 Maja 2015 (edytowane) Niech ma nawet pawie znoszące złote jaja, ale czegoś takiego bym nie założył, nawet jeżeli kosztował 565 tys. $: carmelo_anthony_instagram650.jpeg Jak mówią Amerykanie: "This picture don't do the justice to the watch", a po naszemu: skoro ma tyle kasy i wolnego czasu, to mógłby łaskawie się nauczyć robić zdjęcia, chociażby ajfonem 6, gdzie aparat jest przyzwoity albo kupić sobie dobrą lustrzankę i 85tkę jasną, skoro ma tak bogatą kolekcję, którą chciałby podzielić się ze światem. To odróżnia koneserów zegarków na poziomie John'a Goldberger'a od ludzi z kasą w stylu tego jegomościa. To jest właściwe ujęcie zegarka: Edytowane 12 Maja 2015 przez cook 0 IWC Schaffhausen Cal. 83 INCA, JLC Master Control Ultra thin, Audemars Piguet cal. 2003 i cal. 2001, ML Pontos Automatique PT6117 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ecipeci 3095 #6787 Napisano 12 Maja 2015 i jak tu nie uwielbiać IWC 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stateless 44 #6788 Napisano 12 Maja 2015 (edytowane) i jak tu nie uwielbiać IWC normalnie, bo marka rozmienia sie na drobne . Bawia sie w tych ambasadorow a prywatnie nosza oni Rolexy. Edytowane 12 Maja 2015 przez cook 0 Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jakub Mróz 17 #6789 Napisano 12 Maja 2015 (edytowane) Akurat ona, Craig jako ambasador Omegi(nosi też vintage Rolex'y z czasów Connery'ego i Moore'a) i ambasadorzy JLC, moim zdaniem, są w miarę wierni, nie to co Tag Heuer'a czy Omegi. Szczególnie Jon Hamm jest wierny Reverso. Edit: jak piszesz pod postem odpowiedź, to go nie cytuj Edytowane 12 Maja 2015 przez Jakub Mróz 0 IWC Schaffhausen Cal. 83 INCA, JLC Master Control Ultra thin, Audemars Piguet cal. 2003 i cal. 2001, ML Pontos Automatique PT6117 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ecipeci 3095 #6790 Napisano 12 Maja 2015 bardziej myślałem o Ambasadorce pisząc uwielbiać 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość henio.w #6791 Napisano 12 Maja 2015 Jak mówią Amerykanie: "This picture don't do the justice to the watch", a po naszemu: skoro ma tyle kasy i wolnego czasu, to mógłby łaskawie się nauczyć robić zdjęcia, chociażby ajfonem 6, gdzie aparat jest przyzwoity albo kupić sobie dobrą lustrzankę i 85tkę jasną, skoro ma tak bogatą kolekcję, którą chciałby podzielić się ze światem. To odróżnia koneserów zegarków na poziomie John'a Goldberger'a od ludzi z kasą w stylu tego jegomościa. To jest właściwe ujęcie zegarka: Nie wierzę, że to ten sam. Nawet wiadrem z dziurką można zrobić lepsze zdjęcie. Chyba że nosi atrapę, bo szkoda zniszczyć . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pawel2499 148 #6792 Napisano 12 Maja 2015 A ja lubię i Adriannę i zegarki IWC 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jakub Mróz 17 #6793 Napisano 12 Maja 2015 A ja lubię i Adriannę i zegarki IWC Nie sposób się nie zgodzić 0 IWC Schaffhausen Cal. 83 INCA, JLC Master Control Ultra thin, Audemars Piguet cal. 2003 i cal. 2001, ML Pontos Automatique PT6117 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 5063 #6794 Napisano 12 Maja 2015 (edytowane) Jest właścicielem wszystkich wyświetlających się w linku (i wielu więcej). Kiedyś na Instagramie widziałem jak wrzucał, część z tych się powtarza. Zresztą zdjęcie zbiorcze też jest podpisane "Carmelo Anthony Watch Collection". Tutaj część jego kolekcji: A ja nadal obstaję przy swoim, że prezentowane zegarki w podanym linku nie należą do niego. Może przez to, że nie wiem ile rocznie zarabia z bycia zawodnikiem, reklam ile lat pracuje itd. bo mnie on nie interesuje.Ale też google rzygnęło ~23mln w 2013r po 20 kliknięciu load more i tak nie wiedziałbym, który sobie wziąć gdyby, któryś (dowolny) chciałby mi dać,a po drugie jest tam more and more to expensive watches ... i coś mi się mocno wydaje, że on tylko opowiada o zegarku dnia w/g niego a nie moim zegarku w/g mnie ... a sam ma to co pokazałeś na filmiku, czyli drogie zegarki w większości przypominające te od firm gaciowych a tak popularne dla sportowców ... obym się mylił Edytowane 12 Maja 2015 przez Burns 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KRWISTY 273 #6795 Napisano 12 Maja 2015 Burns obawiam się że nie masz racji 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 5063 #6796 Napisano 12 Maja 2015 (edytowane) Ludzką rzeczą jest mylić się, nawet chciałbym żeby miał, ale jakoś nie mogę znaleźć zdjęcia zbiorczego tych wszystkich turbillion'ów i innych wynalazków za ~500tys... I żeby nie było - zdaję sobie sprawę z istnienia takich i większych sejfów na tym Świecie.U kolesia nie zgadza mi się, stan magazynu,ale może jak na tym forum coś sprzedał, żeby kupić następny ... Edytowane 12 Maja 2015 przez Burns 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Angelo #6797 Napisano 12 Maja 2015 (edytowane) i jak tu nie uwielbiać IWC A ja lubię i Adriannę i zegarki IWC ladnie prezentuja sie od strony tarczy... ale i od strony dekla jest na co popatrzec rozkrecal by, czyscil i smarowal Edytowane 12 Maja 2015 przez Angelo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
oprzemyslaw 4807 #6798 Napisano 13 Maja 2015 ladnie prezentuja sie od strony tarczy... ale i od strony dekla jest na co popatrzec rozkrecal by, czyscil i smarowal Ach, Ci zegarmistrze amatorzy... Od razu widać, że nie potrzeba czyszczenia 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Angelo #6799 Napisano 13 Maja 2015 moze i niepotrzeba... ale jak juz sie rozkreca 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stateless 44 #6800 Napisano 13 Maja 2015 Nie sposób się nie zgodzić jak piszesz odpowiedz pod postem to go nie cytuj. A wracajac do tematu. Wszystkie gwiazdy i gwiazdki sa przekupione i zarabiaja duze pieniadze na noszeniu tych zegarkow.Ost w Lidze Mistrzow zrobili zblizenie na zegarek Guradioli aby pokazac jak to czlowiek sukcesu nosi Rolexa Deep Sea.Te wszystkie triki robia sie zalosne a IWC wiedzie ostatnio prym. Zapraszaja top modelki, ktorym daja do zalozenia zegarek na reke, ktory u nich wyglada jak wielka busola. Po komentarzach widac, ze to na niektorych dziala. 0 Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach