Paweł Bohacz 3117 #13676 Napisano 15 Listopada 2023 W dniu 13.11.2023 o 20:19, Chaosu napisał(-a): Czy ktoś rozpozna zegarek Szymona Hołowni? Cos co za nic nie pasuje do ubrania... fuj 2 www.instagram.com/pawelbohacz/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beniowski 10078 #13677 Napisano 15 Listopada 2023 Zegarek Predatora? 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Autor1984 14795 #13678 Napisano 15 Listopada 2023 (edytowane) 1 godzinę temu, SzefSzefow napisał(-a): Cos co za nic nie pasuje do ubrania... fuj Ale nie będzie pod obserwacją jak Sławomir N. Edytowane 15 Listopada 2023 przez Autor1984 2 "Człowiek tyle jest wart, ile warte są sprawy, którymi się zajmuje." Marek Aureliusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chaosu 1 #13679 Napisano 16 Listopada 2023 23 godziny temu, SzefSzefow napisał(-a): Cos co za nic nie pasuje do ubrania... fuj Dlatego nie mogłem się powstrzymać i zapytałem tutaj. Oglądałem transmisje z sejmu w te dwa dni i pozostali mieli raczej srebrne zegarki na czarnych paskach. Sporo było bardzo grubych ale skoro mieściły się pod mankietem. Natomiast nowy marszałek ma własny styl. Po wyborze na marszałka zmienił krawat na bardziej elegancki ale co do zegarka nikt mu chyba nie podpowiedział. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Bohacz 3117 #13680 Napisano 16 Listopada 2023 32 minuty temu, Chaosu napisał(-a): Dlatego nie mogłem się powstrzymać i zapytałem tutaj. Oglądałem transmisje z sejmu w te dwa dni i pozostali mieli raczej srebrne zegarki na czarnych paskach. Sporo było bardzo grubych ale skoro mieściły się pod mankietem. Natomiast nowy marszałek ma własny styl. Po wyborze na marszałka zmienił krawat na bardziej elegancki ale co do zegarka nikt mu chyba nie podpowiedział. Podpowiedzial czy nie, po Nowaku sie beda pilnowac biedacy 😔 Mialem juz robote, w ktorej nie moglem nosic swoich zegarkow - bolesne doswiadczenie 🤭 3 www.instagram.com/pawelbohacz/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beniowski 10078 #13681 Napisano 16 Listopada 2023 8 minut temu, SzefSzefow napisał(-a): Podpowiedzial czy nie, po Nowaku sie beda pilnowac biedacy 😔 Mialem juz robote, w ktorej nie moglem nosic swoich zegarkow - bolesne doswiadczenie 🤭 Po Nowaku wszystko powyżej 10k zł to luksus. Polak może jeździć Audi za 400k i jest ok, ale zegarki powyżej 10k noszą tylko milionerzy. Kiedyś R. Kalisz jeżdził niewiele wartym Jaguarem S-Type i wszyscy komentowali że bogacz. Zamienił na (o wiele droższe) A6 i uznano że jeździ autem "normalnym" 🤣. Co do pracy - ja w banku miałem tak samo. Tearz mam śmieciową i niskopłatną pracę, a nikt mnie u mnie nie pyta skąd mam na zegarki. I mam spokój. 7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Autor1984 14795 #13682 Napisano 16 Listopada 2023 (edytowane) 2 godziny temu, beniowski napisał(-a): Po Nowaku wszystko powyżej 10k zł to luksus. Polak może jeździć Audi za 400k i jest ok, ale zegarki powyżej 10k noszą tylko milionerzy. Kiedyś R. Kalisz jeżdził niewiele wartym Jaguarem S-Type i wszyscy komentowali że bogacz. Zamienił na (o wiele droższe) A6 i uznano że jeździ autem "normalnym" 🤣. Co do pracy - ja w banku miałem tak samo. Tearz mam śmieciową i niskopłatną pracę, a nikt mnie u mnie nie pyta skąd mam na zegarki. I mam spokój. Kiedyś Jaguar był kojarzony z niedostępnością. Dlatego był bardziej luksusowy od samochodów dla ludu jakim jest droższy brat VW. Po przejęciu przez TATA - Jaguar stał się takim samym zwyczajnym wozidłem, które nie budzi absolutnie już żadnych emocji. Już samo wspomnienie o starych XJ, S, X, XK przywołuje na myśl ludzi na prawdę majętnych. Mowa o dawniejszych czasach. A dziś każdy "BIZMESMEN" jeździ Audi, Bmw, Mercedesem... I Jaguarem. Czy S type Kalisza był niewiele warty? Wątpię. Ceny topowych sięgały prawie 400 000 zł, w latach 2005 - 2006. A sam R. Kalisz ma kancelarię adwokacką. Cytat Co do pracy - ja w banku miałem tak samo. Tearz mam śmieciową i niskopłatną pracę, a nikt mnie u mnie nie pyta skąd mam na zegarki. I mam spokój. Pytanie czy masz satysfakcję? Bo jak nie masz, to marne pocieszenie. Edytowane 16 Listopada 2023 przez Autor1984 0 "Człowiek tyle jest wart, ile warte są sprawy, którymi się zajmuje." Marek Aureliusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beniowski 10078 #13683 Napisano 16 Listopada 2023 25 minut temu, Autor1984 napisał(-a): Kiedyś Jaguar był kojarzony z niedostępnością. Dlatego był bardziej luksusowy od samochodów dla ludu jakim jest droższy brat VW. Po przejęciu przez TATA - Jaguar stał się takim samym zwyczajnym wozidłem, które nie budzi absolutnie już żadnych emocji. Już samo wspomnienie o starych XJ, S, X, XK przywołuje na myśl ludzi na prawdę majętnych. Mowa o dawniejszych czasach. A dziś każdy "BIZMESMEN" jeździ Audi, Bmw, Mercedesem... I Jaguarem. Czy S type Kalisza był niewiele warty? Wątpię. Ceny topowych sięgały prawie 400 000 zł, w latach 2005 - 2006. A sam R. Kalisz ma kancelarię adwokacką. Pytanie czy masz satysfakcję? Bo jak nie masz, to marne pocieszenie. S-Type to był ten tańszy Jaguar. Natomiast postrzeganie aut jest wszędzie podobne. Jak żona wybierała Volvo XC90 w Polsce, to w tej cenie można już było także mieć Porsche Macana. No ale Porsche wziąć nie mogła, bo polityka firmy zabraniała. Podobnie mój znajomy we Włoszech. Miał Audi A6 w jakiejś super wersji; jako kolejne auto wziął Maserati Grecale. Tańsze od Audi, ale nazwa Maserati od razu powoduje że ludzie myślą że jeździ czymś super ekstra. Czy mam satysfakcję że ludzie nie zwracają uwagi na to co noszę? Oczywiście. Bo w poprzedniej pracy, jak już zauważyli, komentarze były w stylu: a skąd go na to stać? A w obecnej (jak już ktoś zauważy) są w stylu: ale fajny zegarek, gratulacje. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Autor1984 14795 #13684 Napisano 16 Listopada 2023 (edytowane) Godzinę temu, beniowski napisał(-a): S-Type to był ten tańszy Jaguar. Natomiast postrzeganie aut jest wszędzie podobne. Jak żona wybierała Volvo XC90 w Polsce, to w tej cenie można już było także mieć Porsche Macana. No ale Porsche wziąć nie mogła, bo polityka firmy zabraniała. Podobnie mój znajomy we Włoszech. Miał Audi A6 w jakiejś super wersji; jako kolejne auto wziął Maserati Grecale. Tańsze od Audi, ale nazwa Maserati od razu powoduje że ludzie myślą że jeździ czymś super ekstra. Czy mam satysfakcję że ludzie nie zwracają uwagi na to co noszę? Oczywiście. Bo w poprzedniej pracy, jak już zauważyli, komentarze były w stylu: a skąd go na to stać? A w obecnej (jak już ktoś zauważy) są w stylu: ale fajny zegarek, gratulacje. Pytanie czy praca przynosi Ci satysfakcję. Ogólnie słabo to się czyta, jak ludzie komentują to, co ich nie powinno w ogóle interesować, a jeśli już to w pozytywnym sensie. Edytowane 16 Listopada 2023 przez Autor1984 2 "Człowiek tyle jest wart, ile warte są sprawy, którymi się zajmuje." Marek Aureliusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 77290 #13685 Napisano 16 Listopada 2023 Rufus Sewell Ridley Scott 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Solve 218 #13686 Napisano 18 Listopada 2023 Ani ja znany ani sławny ale od zeszłego poniedziałku noszę takie coś 2 Krystian "KriSu" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 77290 #13687 Napisano 18 Listopada 2023 40 minut temu, Solve napisał(-a): Ani ja znany ani sławny ale od zeszłego poniedziałku noszę takie coś Boa 🤔🤔🤔 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafi 16736 #13688 Napisano 19 Listopada 2023 Boa Serpenti 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 77290 #13689 Napisano 19 Listopada 2023 2 godziny temu, rafi napisał(-a): Serpenti Noo noo to wiem że wąż nie żmija 😁😁😁 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bugs 4772 #13690 Napisano 19 Listopada 2023 3 godziny temu, TomcioMiki napisał(-a): Noo noo to wiem że wąż nie żmija 😁😁😁 Żmija też wąż 😉 1 Nikt nic nie czyta, jeśli czyta to nie rozumie, jak rozumie - zapomina. St. Lem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Autor1984 14795 #13691 Napisano 19 Listopada 2023 6 godzin temu, rafi napisał(-a): Serpenti Bulgari zadziwia 3 "Człowiek tyle jest wart, ile warte są sprawy, którymi się zajmuje." Marek Aureliusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 77290 #13692 Napisano 19 Listopada 2023 4 minuty temu, Autor1984 napisał(-a): Bulgari zadziwia Co że to 🤔🤔🤔 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Autor1984 14795 #13693 Napisano 19 Listopada 2023 1 minutę temu, TomcioMiki napisał(-a): Co że to 🤔🤔🤔 Zacznij się udzielać w temacie "Zgadnij jaki to zegarek" będziesz jeszcze bardziej zdziwiony 2 "Człowiek tyle jest wart, ile warte są sprawy, którymi się zajmuje." Marek Aureliusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
just_nobody07 6296 #13694 Napisano 19 Listopada 2023 (edytowane) 14 godzin temu, Solve napisał(-a): Ani ja znany ani sławny ale od zeszłego poniedziałku noszę takie coś Co to to takie cieniutkie? 🤩 Edytowane 19 Listopada 2023 przez just_nobody07 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 77290 #13695 Napisano 19 Listopada 2023 34 minuty temu, Bugs napisał(-a): Żmija też wąż 😉 Ale żmija to Vipera nie Serpenti 😁😁😁 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bugs 4772 #13696 Napisano 19 Listopada 2023 46 minut temu, TomcioMiki napisał(-a): Ale żmija to Vipera nie Serpenti 😁😁😁 Wszystkie Vipera to Serpentes, ale nie każdy z Serpentes to Vipera 😉 A Serpenti to już całkiem inny rząd, nie występuje na wolności 😂 1 Nikt nic nie czyta, jeśli czyta to nie rozumie, jak rozumie - zapomina. St. Lem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafi 16736 #13697 Napisano 19 Listopada 2023 Co że to Nie. Ten jest klasyczny, tamten to secret watch.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 88873 #13698 Napisano 19 Listopada 2023 Lionel Messi, znany piłkarz. 2 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 77290 #13699 Napisano 19 Listopada 2023 Czy ktoś go zna 🤔🤔🤔 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Autor1984 14795 #13700 Napisano 19 Listopada 2023 3 minuty temu, TomcioMiki napisał(-a): Czy ktoś go zna 🤔🤔🤔 Osobiście? 1 "Człowiek tyle jest wart, ile warte są sprawy, którymi się zajmuje." Marek Aureliusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach