MasterFan 977 #851 Napisano 15 Stycznia 2009 Juz to widze jak Leo chetnie sciaga z nadgarstka swoje limitowane JLC, na rzecz tego kolegi ze zdjecia Marcin 0 "Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka" Samuel Butler Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukaszr 61 #852 Napisano 15 Stycznia 2009 Za końskie miliony dolarów ściągnął by pewnie nawet gacie :wub: 0 Jedyne czego nie można zrobić, to nie można myśleć, że czegoś nie można zrobić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
asassello 0 #853 Napisano 15 Stycznia 2009 Eee tam. Gdzieś pisali, że dostanie za to 2 mln $ z czego 1 mln odda na cele charytatywne.Nie do końca w to wierzę - tzn. w to, że ktoś tam zna wysokość kontraktu. Tym bardziej, że gdzieś indziej pisali, że dostanie kilka milionów.A poza tym od jakiegoś czasu bardzo go lubię i uważam, że jest naprawdę dobrym aktorem (przynajmniej jakieś 1000x lepszym od Brada). I oczywiście MasterFan ma 100% racji - zamienić JLC na coś takiego 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aalogg 0 #854 Napisano 15 Stycznia 2009 Eee tam. Gdzieś pisali, że dostanie za to 2 mln $ z czego 1 mln odda na cele charytatywne.Nie do końca w to wierzę - tzn. w to, że ktoś tam zna wysokość kontraktu. Tym bardziej, że gdzieś indziej pisali, że dostanie kilka milionów.A poza tym od jakiegoś czasu bardzo go lubię i uważam, że jest naprawdę dobrym aktorem (przynajmniej jakieś 1000x lepszym od Brada). I oczywiście MasterFan ma 100% racji - zamienić JLC na coś takiego no ja uważam odwrotnie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
corten 4 #855 Napisano 16 Stycznia 2009 no a co z dr. Housem? wczoraj patrzyłem na nadgarstek ale nie rozszyfrowałem co i jak.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lawnowerman 927 #856 Napisano 16 Stycznia 2009 no a co z dr. Housem? wczoraj patrzyłem na nadgarstek ale nie rozszyfrowałem co i jak.. Hamilton Khaki King 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zel Gadis 4 #857 Napisano 16 Stycznia 2009 Jeden z czeskich ministrów nosi:Miodzio,gdyby nie te inkrustacje na lunecie...i błagam juz producentów:skończcie z tym badziewnym różowym złotem! Jak zostanę ministrem to też kupię sobie jakiś wypasiony sikor A Kulczyk nosi Breguet'a,ale nie wiem jaki model.Zresztą nie tylko on.Napoleon też nosił miał ale to na pewno wiecie 0 "Billy: -I'm scared Poncho. Poncho: -Bullshit. You ain't afraid of no man. Billy: -There's something out there waiting for us, and it ain't no man. We're all gonna die..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
artme 10795 #858 Napisano 16 Stycznia 2009 I oczywiście MasterFan ma 100% racji - zamienić JLC na coś takiego A co wtym "cos takiego" jest zle?????Na rower bardzo fajny zegareczek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość McIntosh #859 Napisano 16 Stycznia 2009 Juz to widze jak Leo chetnie sciaga z nadgarstka swoje limitowane JLC, na rzecz tego kolegi ze zdjecia Chciałem napisać dokładnie to samo. Nie zdziwię się jak Leo będzie sprawdzał czas w komórce tylko po to żeby nie patrzyć na swój nadgarstek. Dysonans będzie ogromny. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
porcelanowy 938 #860 Napisano 16 Stycznia 2009 POwitołA co wtym "cos takiego" jest zle?????Na rower bardzo fajny zegareczek Nie chodzi o to, że z "tym czymsiem" jest coś nie tak (choć mi się osobiście nie widzi).Chodzi o to, co ten zegarek zepchnie z jego ręki A Leo kilka ciekawych JLC posiada http://www.horomundi.com/forum/showthread.php?t=673http://www.vialuxe.com/Blogs/index.php/200...-on-many-levelshttp://www.vialuxe.com/Jaeger-LeCoultre-Ma...450/Watch/15513Te dwa pierwsze poszły na jakiejś aukcji charytatywnej. 0 porcelanowy: Nóż to Narzędzie => ntn.knives.pl Z pamiętnika strapmakera amatora Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pan Igor 33 #861 Napisano 21 Stycznia 2009 Daniel Craig i Rolex Milgauss GV: Dobrze, że nosi też inne zegarki niż Omega 0 I. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Mbubu #862 Napisano 22 Stycznia 2009 Miodzio,gdyby nie te inkrustacje na lunecie...i błagam juz producentów:skończcie z tym badziewnym różowym złotem! Różowe złoto to moim zdaniem świetny materiał na zegarek garniturowy, wieczorowy. Różowe i białe złoto - moim zdanim, i nie tylko, jest zdecydowanie lepiej wygladającym materiałem na kopertę niz żółte złoto. Niektórych modeli nawet sobie nie wyobrażam w stali. Co do sytuacji Leonarda - zgadzam sie z kolegami, ale trzeba zarabiać. Zdejmie więc z przegubu cudo i bedzie pokazywał się publicznie z zegarkiem pospolitym (choc ładnym - to z zupełnie innej ligi) To jak R. Kubica. Może pozwolić sobie na świetne zehgarki, a publicznie widzieć go można było z brązową Certiną DS Podium Chrono Automat - kontrakt "trza" wypełnić 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość McIntosh #863 Napisano 22 Stycznia 2009 W tym temacie nie może zabraknąć znanego miłośnika zegarków - Johna Mayera... W odniesieniu do Big Pilota, link już kiedyś podawałem więc dla przypomnienia... A tu podczas wywiadu z Panerai na ręku 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzesiek 3 #864 Napisano 22 Stycznia 2009 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
asassello 0 #865 Napisano 24 Stycznia 2009 Daniel Craig i Rolex Milgauss GV Dobrze, że nosi też inne zegarki niż Omega Jest zdaje się odwrotnie. On właśnie podobno Rolki nosi. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aalogg 0 #866 Napisano 24 Stycznia 2009 Jest zdaje się odwrotnie. On właśnie podobno Rolki nosi.to chyba nawiazanie do bonda bylo... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
asassello 0 #867 Napisano 24 Stycznia 2009 to chyba nawiazanie do bonda bylo...Nie bardzo rozumiem twoją wypowiedź. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aalogg 0 #868 Napisano 24 Stycznia 2009 Nie bardzo rozumiem twoją wypowiedź.craig to teraz bond a bond to teraz omega, wiec kolega tak ŻARCIK maly napisał... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość MichaelD #869 Napisano 24 Stycznia 2009 Jeszcze parę zdjęć zegarka Obamy jakie dostał od Secret Service 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomASH 2166 #870 Napisano 25 Stycznia 2009 Jakiś taki dziwny ten zegarek Secret Service... Japan Movement? Tag Heuer wiele lepiej pasuje do tego pana 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wahin 0 #871 Napisano 25 Stycznia 2009 Jakiś taki dziwny ten zegarek Secret Service... Japan Movement? Made in China 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pio 1 #872 Napisano 27 Stycznia 2009 < 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nick555 25 #873 Napisano 27 Stycznia 2009 Jakoś mi się z Davosą kojarzy... 0 FORZA Robert! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tryton #874 Napisano 27 Stycznia 2009 ...albo Zeno 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #875 Napisano 27 Stycznia 2009 ...albo Zeno Mam to samo zdanie, ale jakoś mi się wierzyć nie chce, że Lis i Zeno ?? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach