Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość Waldeusz

Co noszą znani ludzie?

Rekomendowane odpowiedzi

16 minut temu, alpaczino napisał(-a):

śliczny

Mark podziela Twoje zdanie 🤣

485220381_18491507368023880_369502327622

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Massimo Ambrosini, były piłkarz (i kapitan) m.in. AC MILAN oraz były reprezentant (i przez pewien czas również kapitan) Włoch. Zegarek dość charakterystyczny, Kolega Massimo to jakiś dziwny typek, który nie pokazuje na focie obu rąk, więc nawet nie wiadomo, czy stać go na zegarek. Ale wygląda mi na takiego, co lubi drzeć ryja i wdawać się w bójki...  ;)

490711619_9894542907243098_4844376687460492823_n.jpg.e20af6b6b697997ee35fe56428dd854d.jpg

WARTO POMAGAĆhttps://www.siepomaga.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bramkarsko - gangsterski outfit.
Świetnie dopasowany zegarek.
Stateczna poza i fantastyczny uśmiech.
Power bije na kilometr.
"Monsz" stanu zaiste.
ed8f0956eae1b5a574bda5b48a6bb3ba.jpg

Wysłane z mojego SM-A556B przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
10 minut temu, Dostum napisał(-a):

Bramkarsko - gangsterski outfit.
Świetnie dopasowany zegarek.
Stateczna poza i fantastyczny uśmiech.
Power bije na kilometr.
"Monsz" stanu zaiste.

A kto to jest?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
A kto to jest?
Super gość o imieniu Karol.
(były bramkarz, ale nie chodzi o piłkę nożną).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
5 minut temu, Dostum napisał(-a):

Super gość o imieniu Karol.
(były bramkarz, ale nie chodzi o piłkę nożną).

Wg sieci to jest jakiś pan występujący pod dwoma nazwiskami: Karol Nawrocki albo Tadeusz Batyr. Widziałem nawet jakieś wideo że Nawrocki chwalił książkę Batyra, a Batyr chwalił Nawrockiego jako naukowca. Cyrk panie, cyrk. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Wg sieci to jest jakiś pan występujący pod dwoma nazwiskami: Karol Nawrocki albo Tadeusz Batyr. Widziałem nawet jakieś wideo że Nawrocki chwalił książkę Batyra, a Batyr chwalił Nawrockiego jako naukowca. Cyrk panie, cyrk. 
Coś w tym jest.

Piszesz o cyrku a może to coś w stylu bohatera XIX wiecznej noweli Stevensona pt.:
Doktor Jekyll i pan Hyde.
Taki obraz psychopatologii i podwójnej osobowości.
Pasuje zatem do wątku w stylu "Znani i nieznani".

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dla cierpiących na ośmiogwiazdkozę (i nie tylko!), supi-profi opracowanko o Antykandydackich Zegarkach Krzysztofa S.! I serduszko w bonusie.  :D  ;)

https://zegarownia.pl/wiadomosci/zegarki-krzysztofa-stanowskiego

489909082_10163176673357052_4298827566502199299_n.thumb.jpg.95f41bdcd5b0cee88186866400537300.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tego Pana nie trzeba chyba przedstawiać??? I chyba jakiś rolek???

cyodeaheoqr11.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
1 godzinę temu, Lincoln Six Echo napisał(-a):

Dla cierpiących na ośmiogwiazdkozę (i nie tylko!), supi-profi opracowanko o Antykandydackich Zegarkach Krzysztofa S.! I serduszko w bonusie.  :D  ;)

Przeczytałem ten 'artykuł', jesli te pięć zdań na krzyż można artykułem nazwać. Trochę się pogubiłem, ale ja prosty człowiek jestem. Autorka tego dzieła wymienia zegarki tego pana warte maksymalnie 35 tysięcy zł, po czym stwierdza że posiada on kolekcję wartą ... milion. Czy tam jest jakiś ukryty tekst, którego ja nie widzę? Ja niewiele czytam prasy w internecie, ale powiedzcie mi proszę, że 5-zdaniowe 'coś' to nie jest teraz typowy artykuł w polskiej prasie. A najzabawniejsze jest to że tekst który czyta się w ok. minutę, ma spis treści. Wow. 

Edytowane przez beniowski

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Przeczytałem ten 'artykuł', jesli te pięć zdań na krzyż można artykułwem nazwać. Trochę się pogubiłem, ale ja prosty człowiek jestem. Autorka tego dzieła wymienia zegarki tego pana warte maksymalnie 35 tysięcy zł, po czym stwierdza że posiada on kolekcję wartą ... milion. Czy tam jest jakiś ukryty tekst, którego ja nie widzę? Ja niewiele czytam prasy w internecie, ale powiedzcie mi proszę, że 5-zdaniowe 'coś' to nie jest teraz typowy artykuł w polskiej prasie. A najzabawniejsze jest to że tekst który czyta się w ok. minutę, ma spis treści. Wow. 

Pierwszy i ostatni akapit tego czegoś to przecież typowe precle, a „Basia jakaśtam” to najprawdopodobniej awatar bota. Jedynie w środku jest mowa o faktycznej zawartości „kolekcji” Stanowskiego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
36 minut temu, beniowski napisał(-a):

Przeczytałem ten 'artykuł', jesli te pięć zdań na krzyż można artykułem nazwać. Trochę się pogubiłem, ale ja prosty człowiek jestem. Autorka tego dzieła wymienia zegarki tego pana warte maksymalnie 35 tysięcy zł, po czym stwierdza że posiada on kolekcję wartą ... milion. Czy tam jest jakiś ukryty tekst, którego ja nie widzę? Ja niewiele czytam prasy w internecie, ale powiedzcie mi proszę, że 5-zdaniowe 'coś' to nie jest teraz typowy artykuł w polskiej prasie. A najzabawniejsze jest to że tekst który czyta się w ok. minutę, ma spis treści. Wow. 

Chcesz powiedzieć, że nie zrozumiałeś, iż mój wpis to żart i "robienie sobie jaj"..? Może za mało emotek dodałem (albo za dużo)..?  ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Teraz, Lincoln Six Echo napisał(-a):

Chcesz powiedzieć, że nie zrozumiałeś, iż mój wpis to żart i "robienie sobie jaj"..? Może za mało emotek dodałem (albo za dużo)..?  ;)

Nie, chciałem powiedzieć że nie rozumiem że owo coś do czego dałeś linka ktoś nazywa szumnie artykułem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
4 minuty temu, beniowski napisał(-a):

Nie, chciałem powiedzieć że nie rozumiem że owo coś do czego dałeś linka ktoś nazywa szumnie artykułem.

Nie wykluczyłbym, że prawdziwą "Basią" był tu np, Chat GPT. Chociaż wtedy byłoby zapewne lepiej.  :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To nie jest artykuł, to precloza napisana po to, żeby zoptymalizować stronę w wyszukiwarkach. Tu dodatkowo mamy chamsko - zapewne bez zgody - wykorzystanie nazwiska i wizerunku osoby, która akurat ma piki zasięgowe.
Serio nie macie w Italii tego chamskiego sposobu na pozycjonowanie stron? Jeśli tak, to zazdroszczę.

Nie wykluczyłbym, że prawdziwą "Basią" był tu np, Chat GPT. Chociaż wtedy byłoby zapewne lepiej.  :lol:

Dlatego napisałem, że to bot. AI zrobiłaby to lepiej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, rafi napisał(-a):

To nie jest artykuł, to precloza napisana po to, żeby zoptymalizować stronę w wyszukiwarkach. Tu dodatkowo mamy chamsko - zapewne bez zgody - wykorzystanie nazwiska i wizerunku osoby, która akurat ma piki zasięgowe.
Serio nie macie w Italii tego chamskiego sposobu na pozycjonowanie stron? Jeśli tak, to zazdroszczę.

Nie wiem, ja czytam tylko Corriere Della Sera i La Gazzetta Dello Sport z tutejszych mediów. A poziom techniczny ich stron www jest taki jak w Polsce 25 lat temu 😂

Ja generalnie prawie nic w internecie nie czytam poza znanymi dziennikami, a i tak codzienne wydania gazet przychodzą mi na Kindle’a - bez reklam, bez rozpraszaczy, same artykuły. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
13 godzin temu, Lincoln Six Echo napisał(-a):

No to "mały bonusik". :D ;) 

HLlktkpTURBXy82NWEwNDdlZjY5ZDM5YTU1NDc1ZjczZTUzMWYxZTBmYS5qcGeSlQMAzQHvzRLdzQqdkwXNBLDNAqQ.thumb.jpg.f6c55ab7f2d8dfb6b84213c344008714.jpg

618e38aabfb6f_o_original.thumb.jpg.4b1a3c6ff4e1bc23ecea619ff0608df9.jpg

garnitur dobrze leży dopiero w trzecim pokoleniu

11 godzin temu, Lincoln Six Echo napisał(-a):

489909082_10163176673357052_4298827566502199299_n.thumb.jpg.95f41bdcd5b0cee88186866400537300.jpg

Krzysiu jest jaki jest, poglądy ma jakie ma, ale ja bym chciał zwrócić uwagę, że Pani Basia napisała, że Krzysiu ma też AP i Patek Phillipe, a ja go w jego mediach jeszcze nie widziałem do tej pory w tych zegarkach, raczej Navitimer i Superocean najczęściej, tu na zdjęciu Speedmaster, ale też nie jestem jakimś super wiernym widzem. Czy on faktycznie ma AP i Patka?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"Napisała:, że w jego kolekcji mogą dominowac takie marki jak AP, PP itd. :)

To tak samo jak w mojej kolekcji, też te marki mogą dominować. Ale nie muszą. Ale mogą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kurde, może ja też zostanę "dziennikarzem" jak Stano i Pani Basia, jak widać wiele nie trzeba ;D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Admof bo to brednie AI są. Jak weźmiesz pierwszego lepszego asystenta to wypluje podobne głupoty. Nawet sam sprawdzilem i po zapytaniu chatu gpt o stworzenie krótkiego artykułu o zegarkach stanowskiego swteordzil ze ma suba, pama luminor i ap ro 🙂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szukałem szukałem ale nie wiem co ma na nadgarstku 🤔🤔🤔

sub-buzz-7919-1623084705-12.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja nie wiem jak Ty szukasz tych zegarków, czy po prostu chcesz ożywić temat? Zwykle jak o coś pytasz to wynik jest na 1 zdjeciu w google. Tom na zdjeciu ma Tissota

8e58c09005e47dbb872d474983af94f7.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
10 godzin temu, Admof napisał(-a):

garnitur dobrze leży dopiero w trzecim pokoleniu

Krzysiu jest jaki jest, poglądy ma jakie ma, ale ja bym chciał zwrócić uwagę, że Pani Basia napisała, że Krzysiu ma też AP i Patek Phillipe, a ja go w jego mediach jeszcze nie widziałem do tej pory w tych zegarkach, raczej Navitimer i Superocean najczęściej, tu na zdjęciu Speedmaster, ale też nie jestem jakimś super wiernym widzem. Czy on faktycznie ma AP i Patka?

Ja zawsze uważałem, że jak garnitur, to tylko szyty na miarę u Johna Galliano albo żaden. I ostatecznie zdecydowałem się na tę drugą opcję.  ;)

Co do Stano, ja też go zawsze widywałem z Breitlingami. Zwłaszcza w Kanale Sportowym, czy potem w jego własnym.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi