michu 1 #1801 Napisano 22 Maja 2010 Może ktoś rozpozna jaki zegarek ma na ręku Greg. 0 Demokracja - ustrój w którym dwóch meneli spod budki z piwem ma 2 głosy, a profesor uniwersytetu ma 1 głos... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darek-zegarek 2 #1802 Napisano 22 Maja 2010 < 0 Za wszystkie niezrozumiałe wpisy.Wszystkich przepraszam.Uśmiechnijmy się :-)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
imack 0 #1803 Napisano 22 Maja 2010 Witam,Rozpoznajecie lub wiecie może, jakie zegarki mają na nadgarstkach Sir Richard Branson i Bernie Ecclestone?Obydwaj noszą te same od dłuższego czasu (z tego co zaobserwowałem na transmisjach), ale nie wiem co to za zegarki, za cienki jeszcze jestem.Bernie: Należy kliknąć na pierwszą miniaturkę po prawej - chciałem wrzucić zdjęcie, ale nie wiem czemu było mało wyraźne.Richard: Z góry dziękuję za odpowiedź,Jestem bardzo ciekawy Pozdrawiam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pan Igor 33 #1804 Napisano 24 Maja 2010 Miłośnicy zielonego Milgaussa: I. 0 I. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość 110010000010011001 #1805 Napisano 24 Maja 2010 Podobni Romek Abromivich nosi Polara 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maciato 24 #1806 Napisano 25 Maja 2010 Miłośnicy zielonego Milgaussa: Troche mnie dziwi zdjęcie nr.2 , jakś japońska premiera 007 i Craig z Rolexem ? Omega mogła się bardziej postarać żeby nosił PO również na promocjach filmu. 0 xxx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomekr89 168 #1807 Napisano 25 Maja 2010 Troche mnie dziwi zdjęcie nr.2 , jakś japońska premiera 007 i Craig z Rolexem ? Omega mogła się bardziej postarać żeby nosił PO również na promocjach filmu. Ja mógłbym zostać ambasadorem Omegi nawet za darmo 0 Lubię divery, nie lubię chronografów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość McIntosh #1808 Napisano 25 Maja 2010 Ja mógłbym zostać ambasadorem Omegi nawet za darmo He, he, ja mógłbym za darmo być ambasadorem Vacherona albo Audemars Piguet . Choć taka funkcja wymaga czasu i poświęcenia. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartek19877 20 #1809 Napisano 25 Maja 2010 He, he, ja mógłbym za darmo być ambasadorem Vacherona albo Audemars Piguet :). Choć taka funkcja wymaga czasu i poświęcenia. Ale za to dostajesz zegarki tej firmy za darmo i jeszcze zarabiasz czyli żyć nie umierać PS.Szkoda że Henryk N. popularnie "Dziad" już nie żyje , tak na prawdę to był dobry człowiek .Podpinam się do pytania co nosił domniemany szef Wołomina?? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darek-zegarek 2 #1810 Napisano 25 Maja 2010 Podobni Faktycznie, uderzające podobieństwo. Tu i tu się nie płaci podatków .Swoją drogą myślę, ze jeszcze doczekam tych czasów, kiedy ksiądz po kolędzie będzie chodził z kasą fiskalną. 0 Za wszystkie niezrozumiałe wpisy.Wszystkich przepraszam.Uśmiechnijmy się :-)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pasjonat 0 #1811 Napisano 25 Maja 2010 Ale za to dostajesz zegarki tej firmy za darmo i jeszcze zarabiasz czyli żyć nie umierać PS.Szkoda że Henryk N. popularnie "Dziad" już nie żyje , tak na prawdę to był dobry człowiek .Podpinam się do pytania co nosił domniemany szef Wołomina?? DAYTONA? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sikkens 3 #1812 Napisano 25 Maja 2010 Na pewno nie Daytona.Nie ten układ chronografu na tarczy. Nie ta bransoleta. Tag Heuer? 0 Pozdrawiam, Dawid Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pasjonat 0 #1813 Napisano 26 Maja 2010 może takie składają w więziennych warsztatach :-):-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Iko 618 #1814 Napisano 26 Maja 2010 (edytowane) Faktycznie, uderzające podobieństwo. Tu i tu się nie płaci podatków .Swoją drogą myślę, ze jeszcze doczekam tych czasów, kiedy ksiądz po kolędzie będzie chodził z kasą fiskalną. Ale śmieszne to porównanie, naprawdę, geeenialne po prostu... Co do podatków - rozumiem, że nie przeszkadza Ci, że kas fiskalnych nie mają lekarze wszelkiej maści, prawnicy, rzemieślnicy (w tym zegarmistrze). Podatków nie płacą w większości również rolnicy. Księża przeszkadzają. No ale inne zawody źle "się sprzedają" na forach Onetu i innych pudelków... PozdrawiamIko Edytowane 26 Maja 2010 przez Iko 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hiroki 1 #1815 Napisano 26 Maja 2010 (edytowane) Ale śmieszne to porównanie, naprawdę, geeenialne po prostu... Co do podatków - rozumiem, że nie przeszkadza Ci, że kas fiskalnych nie mają lekarze wszelkiej maści, prawnicy, rzemieślnicy (w tym zegarmistrze). Podatków nie płacą w większości również rolnicy. Księża przeszkadzają. No ale inne zawody źle "się sprzedają" na forach Onetu i innych pudelków... PozdrawiamIko Dokładnie IKO ...Dzieci Neostrady widzą to co TV chce aby widziały . Skoro księża mają płacić to wszyscy inni także...skończyć w końcu z bezprawiem w tym kraju. Grupy uprzywilejowane....co to socjalizm do cholery czy demokracja ??? A milgauss nie brzydki ale dać ludziom zielone szkiełko i radocha na całego...też mi rewelacja. Za tą kasę to to szkiełko powinno świecić w ciemnościach to była by rewelacja Edytowane 26 Maja 2010 przez Jappaner 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sikkens 3 #1816 Napisano 26 Maja 2010 (edytowane) Edytowane 26 Maja 2010 przez sikkens 0 Pozdrawiam, Dawid Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Góral 0 #1817 Napisano 26 Maja 2010 Czy na zdjęciu jest ktoś znany - to kwestia względna (Przemysław Zawada, pilot Grzegorza Grzyba w Rajdowych Mistrzostwach Słowacji). Bardziej ciekawi mnie jak można IWC, zegarek za ok. 20 tys. założyć do rajdówki, gdzie z definicji szanse na uszkodzenie są więcej niż duże. Chyba, że... 0 "The only thing in the world worse than a fake Rolex is a real one" J. Clarkson Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sikkens 3 #1818 Napisano 26 Maja 2010 Pan po lewej też ma coś ciekawego na nadgartku. Wnioskuję po zapięciu na pasku.Złote zapięcie na klips na pasku z aligatora może wróżyć tylko coś dobrego Wydaję mi się , że jest to coś z IWC - wnioskuję po raz drugi po zapięciu które przypomina mi zapięcie motylkowe modelu Portuguese. CO do Przemysława Zawady? Jak go stać na taki zegarek to niech nosi. Przyjemność najważniejsza 0 Pozdrawiam, Dawid Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomekr89 168 #1819 Napisano 26 Maja 2010 ...chyba że ściąga do wyścigu 0 Lubię divery, nie lubię chronografów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
artme 10795 #1820 Napisano 26 Maja 2010 (edytowane) Bardziej ciekawi mnie jak można IWC, zegarek za ok. 20 tys. założyć do rajdówki, gdzie z definicji szanse na uszkodzenie są więcej niż duże. Chyba, że......chyba, ze sie je hot-doga i na chwile zmienia sie łocza Edytowane 26 Maja 2010 przez artme 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
artme 10795 #1821 Napisano 26 Maja 2010 ...chyba że ściąga do wyścigu No uprzedziles mnie o minute 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lawnowerman 927 #1822 Napisano 27 Maja 2010 Ale śmieszne to porównanie, naprawdę, geeenialne po prostu... Co do podatków - rozumiem, że nie przeszkadza Ci, że kas fiskalnych nie mają lekarze wszelkiej maści, prawnicy, rzemieślnicy (w tym zegarmistrze). Podatków nie płacą w większości również rolnicy. Księża przeszkadzają. No ale inne zawody źle "się sprzedają" na forach Onetu i innych pudelków... PozdrawiamIko No ale prawnicy i lekarze będą mieli a księża nie... Wiec nie masz się czym ekscytować 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ASTRAL 4651 #1823 Napisano 27 Maja 2010 (edytowane) Edytowane 28 Maja 2010 przez ASTRAL 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hewitt 0 #1824 Napisano 27 Maja 2010 (edytowane) A co prezes Solorz? Edytowane 27 Maja 2010 przez Hewitt 0 Hmmm... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
imack 0 #1825 Napisano 28 Maja 2010 Pan Solorz nosi czasomierz marki Blancpain. Widział ktoś w jednym z ostatnich numerów Dziennika Gazety Prawnej w wywiadzie jaki zegarek ma aktualnie Jan Kulczyk. Wydaje mi się, że przerzucił się z Bregueta na jakiś inny, z kwadratową/protokątną kopertą... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach