Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość Waldeusz

Co noszą znani ludzie?

Rekomendowane odpowiedzi

http://www.sport.pl/MS2010/10,105478,8095473,Niemcy__Messiego_mozna_powstrzymac_inaczej_niz_faulem__.html

Jeżeli już "poleciała na zegarek", to może ktoś wie jaki nosi sam Schweinsteiger?

Już któryś raz pada pytanie o ten zegarek. Jest to IWC Big Ingenieur Chrono Edition DFB

iwcdfbvornenew.jpg

Cała niemiecka drużyna nosi i chyba lubi IWC. Inne modele z Schaffhausen też często widać na nadgarstkach...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

IWC już od kilku lat jest jednym ze sponsorów niemieckiego związku piłki nożnej stąd piłkarze i sztab szkoleniowy noszą zegarki tej marki.

Edytowane przez maxwell

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

IWC już od kilku lat jest jednym ze sponsorów niemieckiego związku piłki nożnej stąd piłkarze i sztab szkoleniowy noszą zegarki tej marki.

Szczęściarze , naszym nie dał bym nawet najtańszych vostoków :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sorka za offa ale nie rozumiem jak mozna sie tak (...) taka ladna dziewczyna z takim klopsem. Tak samo jak w przypadku Rooneya.

"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

De gustibus non est disputandum.Być może o Tobie i Twojej dziewczynie/żonie ludzie myślą to samo.Może podoba jej się,może dla pieniędzy,może dlatego że jest sławny,a może po prostu go lubi za całokształt.Nie ma co oceniać,to indywidualna sprawa :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Maxwell masz swieta racje. Glupio mi za mojego posta. Ale przyznasz ze wartosc pieniazka moze w tym przypadku zdzialac cuda :)

"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pieniądze i sława zawsze były afrodyzjakiem,ale ja wciąż wierzę że nie każda kobieta zwraca tylko na to uwagę :) Jak jest w tym przypadku to nie wiemy,ważne żeby obie strony były zadowolone :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

otoz to :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może lekarz reprezentacji Hiszpanii nie jest postacią sławną to przy jego częstych wizytach

na murawie podczas tego finału na nadgarstku widać IWC DaVinci w złocie ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może lekarz reprezentacji Hiszpanii nie jest postacią sławną to przy jego częstych wizytach

na murawie podczas tego finału na nadgarstku widać IWC DaVinci w złocie ;)

Też zwróciłem uwagę :D...no cóż naszych stać tylko na tańsze modele IWC ;);) Ciekawi mnie też co nosi treneiro Holandii...coś białego i na pasku...tyle tylko wiem :D...Jak ktoś podpatrzy to czekam na rozpoznanie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Też zwróciłem uwagę :D...no cóż naszych stać tylko na tańsze modele IWC ;);) Ciekawi mnie też co nosi treneiro Holandii...coś białego i na pasku...tyle tylko wiem :D...Jak ktoś podpatrzy to czekam na rozpoznanie.

Gdziekolwiek jesteśmy, cokolwiek robimy, wszędzie nasz wzrok i nasze serce, jak igła magnetyczna zwraca się ku zegarkom... :)

I to jest właśnie piękne w tej pasji... ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość MichaelD

Pierluigi Collina

collina3.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pierluigi Collina

Jeśli dobrze poznaję to Rolex Daytona.

Zastanawia mnie na ile przypadkowe jest to załamnie mankietu koszuli, które odsłania zegarek? ;)

Totalny laik :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To jest wycięcie krańców mankietu,i rolex sporo mu za to zapłacił....Tu nic nie jest przypadkowe:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Swoja droga on mi strasznie przypomina tych marsjanow z filmu marsjanie atakuja. Podobny nie ? :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Swoja droga on mi strasznie przypomina tych marsjanow z filmu marsjanie atakuja. Podobny nie ? ;)

Hehe...dobre spostrzeżenie :lol: Dziwny typ urody....ten wzrok bazyliszka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Swoja droga on mi strasznie przypomina tych marsjanow z filmu marsjanie atakuja. Podobny nie ? :lol:

Wygląda jak wygląda, ale takich sędziów brakowało na Mundialu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie zapominaj ze Colina tez lubial byc kontrowersyjny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie zapominaj ze Colina tez lubial byc kontrowersyjny.

Zgadza się, ale to już taki zawód. Mimo wszystko Collina to chyba był najlepszy sędzia w ostatnim czasie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zaraz po Listkiewiczu :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zaraz po Listkiewiczu ;)

Przynajmniej Collina nie chodził do "Fryzjera" :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
B)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziwny typ urody....ten wzrok bazyliszka

Nikt żywy wzroku Bazyliszka nie widział ... B)

Edytowane przez zbyszekk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W dzisiejszym Dzień Dobry TVN, Ryszard Kalisz prezentował swoją garderobę tj. garnitury szyte na miarę, koszule.

Na nadgarstku złoty zegarek.

Może za jakiś czas podwieszą ten materiał na stronie tego programu.

Trochę udało mi się dostrzec ale to za mało na identyfikację, nic do głowy mi też nie przychodzi.

Elegancki, okrągły, na pasku.

Na godz. 12 mała tarcza w złotej obwódce ala Ulysse Nardin Maxi Marine.

Na godz. pomiędzy godz 4 a godz 5 "wycieraczka" ze złotym paskiem "zakresu" jak w Tag Heuer Link Calibre S.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi