grzesiek 6 #176 Napisano 19 Marca 2006 Podpadasz fanowi starych samochodów. Chociaż wiem, że masz raczej na myśli te z szybami pomalowanymi olejną na czarno, wielkim spoilerem i "złotymi" felgami wystającymi poza obrys. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #177 Napisano 19 Marca 2006 złote felgi widziałem tylko w subaru 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lewandek 56 #178 Napisano 19 Marca 2006 Co do młodego pokolenia do dzisiaj widzimy 18-to -25 latków jeżdżących albo raczej leżących pod swoimi czarnymi 20-LETNIMI BMW :shock: ...no ale zadają szyku :? ...więcej naprawiasz niż jeździsz ale...no masz go. Akurat wybrales troche kiepskie argumenty - albo niedopowienio ich uzywasz. Zamiast uzywac stwierdzenia "20-letnie BMW" mogles uzyc BMW z czarnymi szybami, niebieskimi zarowkami, itd, ktore bardziej byloby adekwatne do tego co piszesz.Znam wiele majetnych osob, ktore z wyboru jezdza 15-20 letnimi autami, skoro alternatywa to: http://motoryzacja.interia.pl/news?inf=728405 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #179 Napisano 19 Marca 2006 ja napewno nie będę jeździl takim starociem bo nowe auto może się i psują ale są o niebo bezpieczniejsze. A to dla mnie ważne. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lewandek 56 #180 Napisano 19 Marca 2006 ja napewno nie będę jeździl takim starociem bo nowe auto może się i psują ale są o niebo bezpieczniejsze. A to dla mnie ważne. Po pierwsze moze przeniesiemy sie do "samochodowego" watku.Po drugie natomiast - widzialem kilka razy konfrontacje samochodow kostruowanych w latach 70 - na przyklad starej S-klasy Mercedesa (W126), z nowoczesnymi (w/g Ciebie bezpiecznymi) autami pokroju Opla Corsy, Astry, Peugeota 206, 307. Itd... Zgadnij, z ktorego samochodu mieli szanse wysiasc ludzie, a z ktorego trzeba bylo ich wycinac? Poduszka powietrzna nie zastapi Ci metra trwalej, niemieckiej stali, ktora musi sie zgniesc, zanim zaczna sie gniesc Twoje nogi... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JUREK 0 #181 Napisano 19 Marca 2006 Podpadasz fanowi starych samochodów. Chociaż wiem, że masz raczej na myśli te z szybami pomalowanymi olejną na czarno, wielkim spoilerem i "złotymi" felgami wystającymi poza obrys. Tak dokładnie mam na myśli to co tu napisałeś. Natomiast jak napisałem nie dziwię się specjalnie takim zachowaniom i raczej mnie nie denerwują bo mniej więcej domyślam się o co chodzi tym ludziom.Jedno jest pewne: wielu młodych Polaków nie różni się w tym wypadku od rapera bo gdyby nagle dostali kilka milionów $ za płytę to pewnie kupiliby sobie nowe BMW z silnikiem od promu kosmicznego. Co innego ludzie wychowani w normalnych warunkach, gdzie będąc dziećmi mieli wszystko w normie i pod dostatkiem w zdrowych proporcjach i bez przesady..wtedy zwykle nie dochodzi do takich przerysowań w przyszłości.Ale jak już zaznaczyłem mi to nie przeszkadza. 0 JURECZEK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lewandek 56 #182 Napisano 19 Marca 2006 ja napewno nie będę jeździl takim starociem bo nowe auto może się i psują ale są o niebo bezpieczniejsze. A to dla mnie ważne. Zerknij tu - polecam: http://www.zegarkiclub.pl/forum/viewtopic.php?p=51796#51796 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #183 Napisano 19 Marca 2006 Szczerze współczuję temu człowiekowi, który pisał na temat problemów z Peugeot 307. Powinni mu wymienić samochód na nowy. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość mrov@ #184 Napisano 19 Marca 2006 Jak ktoś ma znajomych mechaników(tylko porządnych a nie serwisantów co bez ksiązki nz procedurami ani rusz)to mu powiedzą jaka jest trwałość dzisiejszych wozów w porównaniu ze starymi.Dziś rządzi konsumcja i auto ma mieć tysiące bajerow a że bezawaryjnie jeżdzi 2 lata(oby) to nic.Po 3-4 latach wchodzi nowy model a stary idzie do żyda(czytaj Polaka,Ukraińca i.t.d.) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LukasS 4 #185 Napisano 23 Marca 2006 http://www.polskabizuteria.pl/?pg=ar/ar_408 A. Małysz też dostał Omegę:http://www.polskabizuteria.pl/?pg=ar/ar_292 A ja? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qoobson 0 #186 Napisano 25 Marca 2006 A co to za zegarek? spory... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Danski 0 #187 Napisano 25 Marca 2006 ...'reklamówki' typu: bond, kusznierewicz itp zupelnie mnie nie przekonują do danej marki...dskoro widzę ich prywatnie z zegarkami innych firm... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzesiek 6 #188 Napisano 25 Marca 2006 Do mnie trafia umieszczenie zegarka w filmie. Może niekoniecznie zachęca do kupna, ale ładnie pokazany zegarek zapada mi w pamięć. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LukasS 4 #189 Napisano 4 Kwietnia 2006 Oglądacie Ligę Mistrzów?Trener Olimpicu ma Omegę PO z pomarańczowym bezelem na pomarańczowym pasku. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #190 Napisano 4 Kwietnia 2006 Oglądacie 8) Ale zegarka nie przyuważyłem :oops: :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LukasS 4 #191 Napisano 4 Kwietnia 2006 Pasek i bezel rzucają się w oczy, więc od razu z tym skojarzyłem.Nie pij tylko oglądaj. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #192 Napisano 4 Kwietnia 2006 Lukass, druga bramka Milanu :shock: EDIT Wielki Milan, dwie bramki w 3 minuty :twisted: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rip 884 #193 Napisano 4 Kwietnia 2006 trzecia 0 wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #194 Napisano 4 Kwietnia 2006 rip, Andriej to jednak prze wariot :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LukasS 4 #195 Napisano 4 Kwietnia 2006 Lukass, druga bramka Milanu :shock: EDIT Wielki Milan, dwie bramki w 3 minuty :twisted: Fuksiarze Włosi. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #196 Napisano 4 Kwietnia 2006 Ja bym powiedział tak - szczęście sprzyja lepszym 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LukasS 4 #197 Napisano 4 Kwietnia 2006 Ja bym powiedział tak - szczęście sprzyja lepszym Tak właśnie to sobie tłumaczą fuksiarze. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tool 3 #198 Napisano 4 Kwietnia 2006 Oglądacie Ligę Mistrzów?Trener Olimpicu ma Omegę PO z pomarańczowym bezelem na pomarańczowym pasku. Też to zauważyłem ale wolałem obejrzeć mecz do końca zanim tu wpadłem ( a właściwie cały czas czekałem na nadgarstek Houliera :wink: ) Za to kiedyś na jakimś zdjęciu wydawało mi się, że trener Chelsea Murhino (czy jak to się tam pisze) miał UN Michelangelo Gigante - ale mogę się mylić :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 397 #199 Napisano 5 Kwietnia 2006 Uważam że ta Omeaga do kurtki skórzanej pasuje, ale do garnituru czarnego zresztą to trochę nie bardzo, no chyba że był noszony "po włosku" - brązowe buty i pasek. Niestety nie widziałem tych dodatków u trenera Huliera.Na początku chciałem żeby wygrał Lion ale widzę że on poza jednym geniuszem Juninio to nawet za dobrze w polu karnym przeciwnika nie byli za bardzo kreatywni... w konsekwencji gdyby przeszli do kolejnej rundy na ciekawy mecz nie można by było z ich strony liczyć...Milan pokazał że jest bardzo błyskotliwy. Może nie przepadam za nimi ale wygrali zasłużenie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #200 Napisano 5 Kwietnia 2006 Trzymajcie dzisiaj kciuki za Benfice ! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach