maciato 24 #1951 Napisano 23 Sierpnia 2010 (edytowane) Edytowane 23 Sierpnia 2010 przez maciato 0 xxx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
yanek 3 #1952 Napisano 23 Sierpnia 2010 Tarcze chronografu się nie zgadzają. 0 Totalny laik :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maxwell 0 #1953 Napisano 23 Sierpnia 2010 A nie Breitling? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adam Adamandy Kochański 0 #1954 Napisano 23 Sierpnia 2010 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adam Adamandy Kochański 0 #1955 Napisano 23 Sierpnia 2010 a tu Grant..., co na nadgarstku? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
yanek 3 #1956 Napisano 27 Sierpnia 2010 0 Totalny laik :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
artme 10843 #1957 Napisano 27 Sierpnia 2010 Tag Carrera 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alex74 22 #1958 Napisano 27 Sierpnia 2010 (edytowane) Tag Heuer Carrera,dostal za darmo w jednym z salonow jubilerskich w Szczecinie(chcial zaplacic,ale wlasciciel salonu wypowiedziam magiczne...od firmy... Edytowane 30 Sierpnia 2010 przez Adi Kopiowanie zdjęć z tej samej strony nie ma sensu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
yanek 3 #1959 Napisano 27 Sierpnia 2010 Skąd znasz alex74 tą historię?Tak myślałem, że Tag, ale coś mi nie pasowała tarcza na 3ciej. 0 Totalny laik :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alex74 22 #1960 Napisano 27 Sierpnia 2010 Skąd znasz alex74 tą historię?Tak myślałem, że Tag, ale coś mi nie pasowała tarcza na 3ciej.Opowiedzial mi spzedawca z tego salonu...jak sie napocil wyliczajc dobry rabat...a szef jednym zdaniem zalatwil sprawe:);) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hiroki 1 #1961 Napisano 27 Sierpnia 2010 (edytowane) Timbalandowi ukradli zegarek za 2mln i chciał się ''ponoć'' powiesić ...mam nadzieje że nikomu z forumowiczów to nie przyjdzie do głowy nigdy ARTYKUŁ Edytowane 27 Sierpnia 2010 przez Jappaner 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lewandek 56 #1962 Napisano 30 Sierpnia 2010 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2291 #1963 Napisano 30 Sierpnia 2010 (edytowane) Brad mu ukradł? Edytowane 30 Sierpnia 2010 przez krystekomega 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pisar 4485 #1964 Napisano 1 Września 2010 Co nosi pan Calvin Klein?? Link do stronki z fotką: http://www.pudelek.pl/artykul/26940/calvin_klein_ma_20_letniego_chlopaka_zdjecia/ 0 "Muzyka po milczeniu najlepiej wyraża to co niewyobrażalne" Aldous Huxley (1894 - 1963) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 4475 #1965 Napisano 1 Września 2010 (edytowane) Co nosi pan Calvin Klein?? Link do stronki z fotką: http://www.pudelek.p...lopaka_zdjecia/ Fajnie, że nas uroczyłeś takimi zdjęciami. Ty pracuj lepiej a nie pudelka czytasz Czy to ważne jaki zegarek ma Klein...ważne jakie ma pośladki jego chłopak!!!!! Edytowane 1 Września 2010 przez marcomartin 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maxwell 0 #1966 Napisano 1 Września 2010 Calvin nie ma jakiegoś Rolka?A co do tego chlopaczka to obslugujacy PS trochę przesadził z dorysowywaniem mięśni 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pisar 4485 #1967 Napisano 1 Września 2010 Wiedziałem, że nie tylko zegarek może się spodoba więc nie mogłem się powstrzymać : ) Fajnie, że nas uroczyłeś takimi zdjęciami. Ty pracuj lepiej a nie pudelka czytasz Czy to ważne jaki zegarek ma Klein...ważne jakie ma pośladki jego chłopak!!!!! 0 "Muzyka po milczeniu najlepiej wyraża to co niewyobrażalne" Aldous Huxley (1894 - 1963) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość mathu #1968 Napisano 1 Września 2010 Kto to w ogóle jest? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Matti 142 #1969 Napisano 1 Września 2010 Kto to w ogóle jest?Z prawej Marcin Prokop (TVN). 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adam Adamandy Kochański 0 #1970 Napisano 1 Września 2010 (edytowane) Jakby ktoś się pytał kto? - gen. Sławomir Petelicki Edytowane 1 Września 2010 przez Adam Adamandy Kochański 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hakan 0 #1971 Napisano 2 Września 2010 Ja się nie pytam kto to, ale co to? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 4475 #1972 Napisano 2 Września 2010 (edytowane) Ja się nie pytam kto to, ale co to? Strzelam, że niemiecki UTS.....ale to tylko strzał. Nie wiem czy generał pozwolił by sobie na taką rozrzutność No chyba, że dostał od komando z Niemiec. Albo niemcy uznali go za celebrytę....i dostaje od nich gażę za reklamowanie zegarka....pozwoliłem sobie na takie wnioskowanie bo na zdjęciu Pan Jenerał prezentuje zegarek profesjonalnie....tak jak to robią celebryci powiązani z markami w sesjach zdjęciowych. Edytowane 2 Września 2010 przez marcomartin 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adam Adamandy Kochański 0 #1973 Napisano 2 Września 2010 Strzelam, że niemiecki UTS.....ale to tylko strzał. Nie wiem czy generał pozwolił by sobie na taką rozrzutność No chyba, że dostał od komando z Niemiec. Albo niemcy uznali go za celebrytę....i dostaje od nich gażę za reklamowanie zegarka....pozwoliłem sobie na takie wnioskowanie bo na zdjęciu Pan Jenerał prezentuje zegarek profesjonalnie....tak jak to robią celebryci powiązani z markami w sesjach zdjęciowych. Każda firma ma pewną grupę docelową..., ale dalej nie wiem, co to za zegarek? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 4475 #1974 Napisano 2 Września 2010 Każda firma ma pewną grupę docelową..., ale dalej nie wiem, co to za zegarek? Wszystkie modele UTS są podobne....chyba nie sądzisz że ktoś na podstawie tak marnego zdjęcia wskaże konkretny model. Aż tak bardzo Cię to inteesuje jaki konkretnie to model UTS? bo mnie jakoś nie szczególnie. Warto zaznaczyć że ten Pan według zegarkowego ''sawułarwiwu'' popełnił ''fopa'' bo ten zegarek ( diver) nie pasuje kompletnie do stroju wizytowego. Pod koszulę to go raczej nie wciśnie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grizz 1 #1975 Napisano 2 Września 2010 Wszystkie modele UTS są podobne....chyba nie sądzisz że ktoś na podstawie tak marnego zdjęcia wskaże konkretny model. Aż tak bardzo Cię to inteesuje jaki konkretnie to model UTS? bo mnie jakoś nie szczególnie. Warto zaznaczyć że ten Pan według zegarkowego ''sawułarwiwu'' popełnił ''fopa'' bo ten zegarek ( diver) nie pasuje kompletnie do stroju wizytowego. Pod koszulę to go raczej nie wciśnie. Pan ma taki życiorys, że to raczej nie fopa, tylko nawiązanie do niego. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach