krisp1 2815 #2626 Napisano 18 Lutego 2011 coś za co noszenie mu zapłacili ale do stroju toto na pewno nie pasuje. No nie pasuje kompletnie ale bardzo fajny zegarek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 4475 #2627 Napisano 18 Lutego 2011 Wiem,że nie ustąpisz.I to jest straszne:) Straszne to jest straszenie Pisem przez takich jak Ty od wielu lat.....efekty rządów obecnych ''mężów stanu'' widzimy. Stary chłop z Ciebie a.....nie powiem co...Z mojej strony EOD. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maxwell 0 #2628 Napisano 18 Lutego 2011 @Pagan Wiem wiem, już nie przedłużajmy tematu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pagan 14 #2629 Napisano 18 Lutego 2011 Z mojej strony EOD.Peace.To jest naprawdę bezcelowe. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lechu_wroc 11 #2630 Napisano 18 Lutego 2011 (edytowane) już nieważne. Edytowane 18 Lutego 2011 przez lechu_wroc 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 4475 #2631 Napisano 18 Lutego 2011 już nieważne. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lechu_wroc 11 #2632 Napisano 18 Lutego 2011 Zobaczyłem, że w trakcie pisania mojego posta zakopaliście toporek to się ugryzłem w język 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 4475 #2633 Napisano 18 Lutego 2011 (edytowane) Zobaczyłem, że w trakcie pisania mojego posta zakopaliście toporek to się ugryzłem w język na dzisiaj wystarczy ofiar hehe. Heinz nas opuścił, mthu wywalony....McIntosh...mam nadzieję że nie mówił poważnie....no i ogólnie źle się dzieje w Państwie KMZIZ Edytowane 18 Lutego 2011 przez marcomartin 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lechu_wroc 11 #2634 Napisano 18 Lutego 2011 Heinz? Pierwsze słyszę...i mam nadzieję, że McIntosh nie pisał poważnie, choć z tonu wypowiedzi wynikało inaczej :/ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 4475 #2635 Napisano 18 Lutego 2011 Heinz? Pierwsze słyszę...i mam nadzieję, że McIntosh nie pisał poważnie, choć z tonu wypowiedzi wynikało inaczej :/ Poprosił o skasowanie konta .....no ale wiemy gdzie go znaleźć 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lechu_wroc 11 #2636 Napisano 18 Lutego 2011 Nawet nie wiedziałem, że udziela się też gdzie indziej... ale dobrze, że nie zaginął bez śladu. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 27855 #2637 Napisano 18 Lutego 2011 Karol S. (znany dowcipniś) - miłośnik dajwerów: 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SphinX 77 #2638 Napisano 18 Lutego 2011 za tą płotkę powinni mu odrąbać jedno jajko a za resztę w wiaderku drugie i resztę członków. A cod o Mourinnho....jest ambasadorem marki delaCour 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darek1974r 15 #2639 Napisano 18 Lutego 2011 Może to "żywczyki" są? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
skius 90 #2640 Napisano 18 Lutego 2011 No płotek 10cm na żywca też chyba nie można.Cóż jaki dowcip Karola taki i połów. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michał 73 2 #2641 Napisano 18 Lutego 2011 Kiedyś na płoć było 15 cm wymiaru ochronnego, obecnie nie ma żadnego. Nie mniej jednak zabieranie tak małych ryb a ponadto trzymanie ich w takich warunkach (wiadro) jest po prostu brakiem wyobraźni. A później wszyscy narzekają, że Polska to bezrybie... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XLesio 14 #2642 Napisano 18 Lutego 2011 (edytowane) Pan Znany Dowcipniś Karol S. jest równie znanym z bycia Znanym Aktorem Wędkarzem.Aktorzy średnio 3x do roku organizują jakieś zawody i spędy pod wędką - i śmiem sądzić że fotka jest z takich zawodów. Co za tym idzie, dookoła bajorka nad którym czatuje Pan Znany Dowcipniś, jest pewnie jeszcze z 20 równie Znanych Wędkarzy Jak On, a każdy Znany Wędkarz ma takie właśnie wiaderko równie pełne tych jakże pięknych i prawiewymiarowych płoci... edit:aha, i już mi przeszło, i już EOT Edytowane 18 Lutego 2011 przez XLesio 0 " Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem że na świecie jest tylu idiotów " - S.Lem" Naród wspaniały, tylko ludzie k_rwy " - Marszałek J.Piłsudski Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kkwpk 1667 #2643 Napisano 19 Lutego 2011 Od dawna nie siedzę w wędkarstwie ale likwidacja wymiarów ochronnych oraz łowienie bez wypuszczania ryby na wolność to dla mnie poracha. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michał 73 2 #2644 Napisano 19 Lutego 2011 (edytowane) Od dawna nie siedzę w wędkarstwie ale likwidacja wymiarów ochronnych oraz łowienie bez wypuszczania ryby na wolność to dla mnie poracha.Wymiary są nadal, ale nie na wszystkie gatunki, na płoć właśnie znieśli. Ja wszystko co złowię wypuszczam, ryby biorę tylko z centrali lub knajpy Dla mnie wędkarstwo to sport a nie forma zapewniania jedzenia mojej rodzinie No dobra, koniec, bo nieźle lecimy OT... Edytowane 19 Lutego 2011 przez Michał 73 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jakubos 610 #2645 Napisano 19 Lutego 2011 Masz z Tym jakiś problem ?Jest prawnikiem i stać go nie na takie zegarki....nie musi być politykiem aby zarabiać na zegarki....swoją drogą jego sprawa na co wydaje swoje prywatne pieniądze. Przeczytaj mój post. Drugi raz. Pomału. Ze zrozumieniem. A teraz odpowiedz mi na pytanie: czy napisałem że mam z tym problem? Stwierdziłem suchy fakt bez cienia emocji ani bez cienia nawet negatywnego wydzwięku. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartosz 86 45 #2646 Napisano 19 Lutego 2011 Dajcie spokój z tym panem prawnikiem Temat miał dotyczyć sławnych ludzi a na to miano już bardziej M Wiśniewski się kwalifikuje 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 4475 #2647 Napisano 19 Lutego 2011 Dajcie spokój z tym panem prawnikiem Temat miał dotyczyć sławnych ludzi a na to miano już bardziej M Wiśniewski się kwalifikuje Ale lista tych najbardziej znanych się w pewnym momencie kończy ...i trzeba sięgać po tych mniej znanych ale jednak znanych ...albo zamknąć ten temat uznająć że wszystkich znanych już przewałkowaliśmy. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jakubos 610 #2648 Napisano 19 Lutego 2011 no cóż, lista kto co nosi ze znanych i lubianych z czasem musi przejść w listę znanych.Co gorsza, zdarza się że wśród "znanych z tego że ..." zaczynają się pojawiać osoby które są "znane tylko z tego że są znane". 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jakubos 610 #2649 Napisano 19 Lutego 2011 Z tego co pamiętam jakiś Locman 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartosz 86 45 #2650 Napisano 19 Lutego 2011 Ale lista tych najbardziej znanych się w pewnym momencie kończy ...i trzeba sięgać po tych mniej znanych ale jednak znanych ...albo zamknąć ten temat uznająć że wszystkich znanych już przewałkowaliśmy. ...ale ci znani których już przerobiliśmy pewnie mają po kilka zegarków i temat jakoś się kreci;) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach