SphinX 77 #3026 Napisano 14 Czerwca 2011 Co nosi "Szon" ? Spójrz na torbę, i od razu będziesz miał odpowiedź 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
osjd 407 #3027 Napisano 14 Czerwca 2011 (edytowane) Co nosi "Szon" ? moze to samo co tu (Radiomir): Edytowane 14 Czerwca 2011 przez osjd 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
thekenias 0 #3028 Napisano 15 Czerwca 2011 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomekr89 168 #3029 Napisano 15 Czerwca 2011 [ 0 Lubię divery, nie lubię chronografów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 27851 #3030 Napisano 15 Czerwca 2011 (edytowane) Ryszard Kalisz, nie wiem co to jest, ale zważywszy na to, że ten Pan ma prywatnego krawca, to pewnie i zegarek konkretny: Co masz na myśli pisząc prywatnego krawca?[edit] i czemu powtarzasz swój post z wczoraj? Edytowane 15 Czerwca 2011 przez eye_lip 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SphinX 77 #3031 Napisano 15 Czerwca 2011 Shone Connery jest twarzą/ambasadorem marki Louis Vuitton...i to jest fotka reklamowa, wiec na ręku ma zegarek LV. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bEEf 3 #3032 Napisano 16 Czerwca 2011 (edytowane) Anthony Kiedis - wokalista Red Hot Chili Peppersjaki zegarek?Moim zdaniem to wintydżowy Rolex Explorer II.Wstawił bym zdjęcie, ale w googlach wyskakują mi same fejki Ok, mam: Tu jest nowy Explorer II, który nawiązuje do tego modelu: Edytowane 16 Czerwca 2011 przez bEEf 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
thekenias 0 #3033 Napisano 16 Czerwca 2011 Chyba masz rację, trochę poszukałem i jest to chyba wersja "Steve McQueen" lata 80. Modele z tego właśnie okresu trzymają cenę (ok 60k:) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
osjd 407 #3034 Napisano 16 Czerwca 2011 Wstawił bym zdjęcie, ale w googlach wyskakują mi same fejki przez nr. ref. latwiej - 1655 albo explorer orange hand ))) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wasyl 733 #3035 Napisano 18 Czerwca 2011 przez nr. ref. latwiej - 1655 albo explorer orange hand )))No i już wiem o co chodzi z tymi Rolexami. Trzeba trafić na swój model. Zakochałem się! Tylko czemu mi się musiał trafić taki nietani? Gust mi płata straszne figle.Pozdrawiam 0 WasylMam różne zegarki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bEEf 3 #3036 Napisano 18 Czerwca 2011 No i już wiem o co chodzi z tymi Rolexami. Trzeba trafić na swój model. Zakochałem się! Tylko czemu mi się musiał trafić taki nietani? Gust mi płata straszne figle.PozdrawiamO to to 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Łukasz K. 0 #3037 Napisano 26 Czerwca 2011 (edytowane) znalazłem takie fotki zegarka Marcina Mellera: http://zapodaj.net/26a9486953a6.png.htmlhttp://zapodaj.net/26a9486953a6.png.html wiecie może co to za model? Ł. Edytowane 26 Czerwca 2011 przez Łukasz K. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SphinX 77 #3038 Napisano 26 Czerwca 2011 kiedy zadałem mu to pytanie na FB - to LUMINOX bodajże, prezent od przyjaciela. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Łukasz K. 0 #3039 Napisano 27 Czerwca 2011 kiedy zadałem mu to pytanie na FB - to LUMINOX bodajże, prezent od przyjaciela. a wiesz może który to model? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Urwerk 19 #3040 Napisano 28 Czerwca 2011 Jaki zegarek nosi Jude z head-fi.org 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 4475 #3041 Napisano 28 Czerwca 2011 kiedy zadałem mu to pytanie na FB - to LUMINOX bodajże, prezent od przyjaciela. Nie ma to jak ubrać Luminoxa do garnituru...i ten Pan jest/był redaktorem Playboy ??? Wstyd. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #3042 Napisano 28 Czerwca 2011 (edytowane) Marcin, a może przyjaciel był mu tak emocjonalnie bliski, że zawsze musiał coś od niego nosić, bez względu na ubiór A poza tym, to pewnie to ta durna moda, wiesz, garnitur + trampki, i inne tego typu dziwactwa. Edytowane 28 Czerwca 2011 przez carlito1 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Spinner 33 #3043 Napisano 29 Czerwca 2011 Nie ma to jak ubrać Luminoxa do garnituru...i ten Pan jest/był redaktorem Playboy ??? Wstyd. Jaki tam garnitur;-) Marynara i rozpięta, wymięta koszula... 0 SPINNERSTRAPy - szukaj na Instagranie lub FB po haśle "spinnerstraps" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radekglaz 55 #3044 Napisano 1 Lipca 2011 Ostatnio widziałem na Polsat Sport wywiad z Łukaszem Podolskim. Prawdopodobnie Łukasz nosi czarnego Rolexa Submarinera z najnowszej edycji Supercase 2010.Niestety nie mam żadnej fotki. Szukałem w sieci, ale znalazłem starsze fotki Łukasza gdzie miał jeszcze inny zegarek. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Solve 218 #3045 Napisano 2 Lipca 2011 (edytowane) Ok to ja od tyłka strony - tylko bez śmiechów chichów proszę - wczoraj byłem na filmie Transformers 3 - i tam w pewnym momencie jeden z robocików zmienia się w zegarek i zapina się na prawym nadgarstku Shia Labeouf - starałem się odszukać jakieś foto z tym ale chyba jest jeszcze za wcześnie - więc jak ktoś będzie oglądał to niech zwróci uwagę - thx! Ale od czego ma się serwis playtube.pl i mam zdjęcie zegarka - ktoś rozpoznaje co to może być ? Edytowane 2 Lipca 2011 przez Solve 0 Krystian "KriSu" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Łukasz G7900 2 #3046 Napisano 2 Lipca 2011 Jestem wielkim fanem AC/DC i chciałbym wiedzieć jaki zegarek nosi wokalista Brian Johnson,niestety lepszego zdjęcia nie znalazłem...pomoże ktoś??dziękuje 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dmn 9 #3047 Napisano 2 Lipca 2011 Sądząc po koronce jest to jakiś Graham 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dazdillinger 1 #3048 Napisano 2 Lipca 2011 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bEEf 3 #3049 Napisano 2 Lipca 2011 Tag Heuer Link prawdopodobnie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SIRLUKE1 1846 #3050 Napisano 2 Lipca 2011 (edytowane) Tag Hauer - wnioskuje po ogniwach bransolety, typowych dla tego producenta Edytowane 2 Lipca 2011 przez SIRLUKE1 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach