Maks 3 10 #3926 Napisano 3 Października 2012 Darku a wiesz jaki mdel?Wiem,że zegarek ma białą tarczę i chyba fazy księżyca. Ja Mana kojarzę,z żółto-złotym kwadraciakiem,a ten był okrągły. 0 Robert Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #3927 Napisano 3 Października 2012 Michał,nie znamsz grupy "Łowcy Kropka B"? Znam, znam Nie poznałem na pierwszy rzut oka. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 4289 #3928 Napisano 3 Października 2012 (edytowane) Bill Clinton i Diverek JLC do garnituru....nie pasuje...ale kto mu zabroni Edytowane 3 Października 2012 przez QuadrifoglioVerde 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bEEf 3 #3929 Napisano 3 Października 2012 Z tymi diverkami do garniaka, to optycznie i kolorystycznie pasuje. Gdy byłem kiedyś na konsultacji u stylisty, to babka zwracała uwagę jedynie na to, czy zegarek jest srebrny, czy złoty Myślę, że jako zegarkomaniacy jesteśmy nieco przeczuleni. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 4289 #3930 Napisano 3 Października 2012 (edytowane) Z tymi diverkami do garniaka, to optycznie i kolorystycznie pasuje. Gdy byłem kiedyś na konsultacji u stylisty, to babka zwracała uwagę jedynie na to, czy zegarek jest srebrny, czy złoty Myślę, że jako zegarkomaniacy jesteśmy nieco przeczuleni. Ten zegarek nie ma szansy mu się schować pod mankiet...i to najbardziej razi. Ale fakt faktem, że w ostatnich latach pewne kanony zostały mocno poluźnione.Pewnie go wybrał bo jest znacznie czytelniejszy niż typowo garniturowe propozycje JLC Edytowane 3 Października 2012 przez QuadrifoglioVerde 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bEEf 3 #3931 Napisano 3 Października 2012 A to prawda z tym mankietem, jeśli mu koszula "haczy" to jednak trochę kicha. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RoboCop 0 #3932 Napisano 3 Października 2012 Ten zegarek nie ma szansy mu się schować pod mankiet...i to najbardziej razi. Ale fakt faktem, że w ostatnich latach pewne kanony zostały mocno poluźnione.Pewnie go wybrał bo jest znacznie czytelniejszy niż typowo garniturowe propozycje JLC Gdzieś tu było na forum, że Amerykanie nie przykładają do tego specjalnej wagi i nawet wyżsi menadżerowie do garniturów zakładają G-Shocki. Okrutnie się postarzał Bill. 0 (00)[][](00) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hubert 0 #3933 Napisano 3 Października 2012 Czy ktoś rozpoznaje jaki zegarek ma S. Ławrow? http://fakty.interia.pl/tylko_u_nas/news/rosji-konczy-sie-cierpliwosc-obrazowa-metafora-lawrowa,1848921 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bEEf 3 #3934 Napisano 3 Października 2012 Hublot. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tschautschesku 12 #3935 Napisano 3 Października 2012 Schaumburg GT One? Kupiony z resztą na tym forum Czuję się zaszczycony P.S. Nie chce ktoś Orisa Artelier Compliction? jest na bazarku 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartosz 86 45 #3936 Napisano 3 Października 2012 Z tymi diverkami do garniaka, to optycznie i kolorystycznie pasuje. Gdy byłem kiedyś na konsultacji u stylisty, to babka zwracała uwagę jedynie na to, czy zegarek jest srebrny, czy złoty Myślę, że jako zegarkomaniacy jesteśmy nieco przeczuleni. Stylistka mogła nie być świadoma mnogości typów zegarków czy stricte zegarkowego savoir-vivru To już mocno wyspecjalizowane zagadnienie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maxwell 0 #3937 Napisano 4 Października 2012 Z tymi diverkami do garniaka, to optycznie i kolorystycznie pasuje. Gdy byłem kiedyś na konsultacji u stylisty, to babka zwracała uwagę jedynie na to, czy zegarek jest srebrny, czy złoty Myślę, że jako zegarkomaniacy jesteśmy nieco przeczuleni. Zmień stylistkę bo jak w kwestiach ubrania doradza tak jak z zegarkiem to wyrzucona kasa.Ale jakoś mnie to nie dziwi biorać pod uwagę fakt,że naczelnym stylistą kraju jest Pajacyków.Stylistą tak jak analitykiem w ttym kraju przeważnie zostają ci którzy nie mają pojęcia o czym mowią. Kupiony z resztą na tym forum Czuję się zaszczycony P.S. Nie chce ktoś Orisa Artelier Compliction? jest na bazarku Kolega Łowca.B? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pablos_ 16 #3938 Napisano 4 Października 2012 kolega Łowca.B? Na to wygląda 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #3939 Napisano 4 Października 2012 Czuję się zaszczycony Jak prześledzisz temat i zobaczysz kto był tu wklejany to możesz już nie być 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MasterFan 978 #3940 Napisano 6 Października 2012 Ten zegarek nie ma szansy mu się schować pod mankiet...Ten zegarek spokojnie chowa się pod mankiet...Chyba, że mówimy o wersji mankietów slim fit Marcin 0 "Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka" Samuel Butler Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pan Igor 35 #3941 Napisano 6 Października 2012 Ten zegarek spokojnie chowa się pod mankiet...Chyba, że mówimy o wersji mankietów slim fit Marcin Noszę slim fit i też podobne się mieszczą 0 I. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sapek 5 #3942 Napisano 7 Października 2012 (edytowane) A Kret Sunnto ?? ostatnio zauważyłem duże czarne coś u niego http://tvtomaszow.pl...ik-w-tomaszowie Edytowane 15 Października 2012 przez Lawnowerman 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
teston 7240 #3943 Napisano 15 Października 2012 Co nosi Felix Baumgartner ? 0 PozdrawiamTomeK (Teston) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lawnowerman 937 #3944 Napisano 15 Października 2012 Zenitha? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Młody92 0 #3945 Napisano 15 Października 2012 Zenitha?A to dziwota, kto by się spodziewał 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lawnowerman 937 #3946 Napisano 15 Października 2012 A Kret Sunnto ?? ostatnio zauważyłem duże czarne coś u niego http://tvtomaszow.pl...ik-w-tomaszowie IMO jakieś SUUNTO 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mizu80 14 #3947 Napisano 16 Października 2012 A to dziwota, kto by się spodziewał I jaokoś dziwnie się STRATOS nazywa ten Zenith 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kocie_ruchy 0 #3948 Napisano 16 Października 2012 a tu zenith spadający na ziemię 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
@rtur 9 #3949 Napisano 17 Października 2012 Z pewną dozą nieśmiałości wklejam bohatera PZPN 0 @rtur Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kocie_ruchy 0 #3950 Napisano 17 Października 2012 Komentarz ze zdjęcia najlepszy via mobile phone 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach