Patom 9 #4201 Napisano 15 Kwietnia 2013 Szkoda chłopaka,myślę,że to stracony człowiek..Akis, czemu stracony? Robi karierę, nie jedna osoba mu zazdrości. A takiego rolexa ponosiłbym, chociaż z jednej strony trochę rzuca się w oczy . 0 Bartek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartosz 86 45 #4202 Napisano 15 Kwietnia 2013 Myślicie, że używa magicznych ściereczek? Myślę, że jak się porysuje ot kupuje nowy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartosz 86 45 #4203 Napisano 15 Kwietnia 2013 Akis, czemu stracony? Robi karierę, nie jedna osoba mu zazdrości. A takiego rolexa ponosiłbym, chociaż z jednej strony trochę rzuca się w oczy . To, że tacy 'artyści' jak ten młodzieniec robią karierę nie świadczy tyle źle o nim tylko o tych którzy to kupują 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #4204 Napisano 15 Kwietnia 2013 A kto to jest?.....znaczy artysta :D :D 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2290 #4205 Napisano 15 Kwietnia 2013 No, ale o czym świadczy? Przecieź to dzieci kupują za kasę rodziców.Myślisz, że kto kupował płyty takiej Dody, czy innych pseudo gwiazd. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartosz 86 45 #4206 Napisano 15 Kwietnia 2013 No, ale o czym świadczy? Przecieź to dzieci kupują za kasę rodziców.Myślisz, że kto kupował płyty takiej Dody, czy innych pseudo gwiazd. Wiesz co, ja nie wiem kto kupował bo trudno mi zrozumieć jak na takie rzeczy można pieniądze wydać, ale ktoś jednak musiał i patrząc po ich popularności to takich osób musiało być całkiem sporo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablo122 1343 #4207 Napisano 16 Kwietnia 2013 (edytowane) Nie koniecznie jest ustawiony do kończ życia, każdą ilość pieniędzy można stracić.Pamiętacie tego typusia, który grał Kevina samego w domu? Jest wrakiem człowieka. Uzależniony od narkotyków bankrut jedną nogą w grobie. Pamiętam jak mówiono, ze jest ustawiony do końca życia Uploaded with ImageShack.us Edytowane 16 Kwietnia 2013 przez pablo122 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patom 9 #4208 Napisano 16 Kwietnia 2013 (edytowane) Imienniku, ja też nie wiem dlaczego nazywa się go artystą, ale w dzisiejszych czasach, gdzie "najlepszymi raperami" ogłasza się Drake'a czy Lil' Wayne'a to lekka kpina. No cóż, w takim świecie żyjemy a nie innym...Żeby nie robić ot, Nino z filmu New Jack City i jego Rolex Ogólnie zauważyłem, że w tym filmie bardzo dużo osób nosi Rolexy. Wieczorem powklejam więcej fotek . Edytowane 16 Kwietnia 2013 przez Patom 0 Bartek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
flawless 18 #4209 Napisano 22 Kwietnia 2013 http://rebelya.pl/post/2606/zegarki-wadzy 0 MUZZY IN GONDOLAND...Sylvia tells them to wait in the tool shed for her to come to them with food and clocks for Muzzy (who eats them)... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pagan 14 #4210 Napisano 22 Kwietnia 2013 (edytowane) Alain Robert i Zenith Striking 10th Edytowane 22 Kwietnia 2013 przez Pagan 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirosuaw 34620 #4211 Napisano 22 Kwietnia 2013 O w mordę. Ja bym się nie podjął, nawet za Zenitha Kapitalne ujęcie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PustyRZE 69 #4212 Napisano 22 Kwietnia 2013 Minister Nowak z UN na ręce. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #4213 Napisano 22 Kwietnia 2013 Ktos rozpoznaje? 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 26647 #4214 Napisano 22 Kwietnia 2013 Gerlach? 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qniczynka 95 #4215 Napisano 23 Kwietnia 2013 (edytowane) http://e5.pudelek.pl.sds.o2.pl/4affc93cba2d7b19a9f22d73fd46c0e8a8c5906cPan RozenekJeśli ktoś nie słuchał jeszcze czytanych przez niego audiobooków to polecam, jeden z 3 moich ulubionych lektorów. Wracając do tematu czy to Breitling Edytowane 23 Kwietnia 2013 przez qniczynka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Walter_87 7604 #4216 Napisano 23 Kwietnia 2013 Nie wygląda na Breitlnga. Ciut podobny do Rolexa Daytona, ale ma zbyt blisko siebie tarcze chrono. 0 KMZiZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qniczynka 95 #4217 Napisano 23 Kwietnia 2013 (edytowane) Nie wygląda na Breitlnga. Ciut podobny do Rolexa Daytona, ale ma zbyt blisko siebie tarcze chrono. Faktycznie wygląda jak ten Rolex. A może to: Edytowane 23 Kwietnia 2013 przez qniczynka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SphinX 77 #4218 Napisano 23 Kwietnia 2013 Atlantic. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PKS 641 #4219 Napisano 23 Kwietnia 2013 Minister Nowak z UN na ręce. Orientujecie się, jakimi to jeszcze zegarkami się Sławuś wymienia z kolegami? Jakby ktoś nie wiedział o co chodzi, to info tutaj. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hogo Fogo 0 #4220 Napisano 23 Kwietnia 2013 Ten Pana Sławka to Ulysse Nardin Maxi Marine 263-67-3/42 za około 8000$, średnica 42mm, czy on nosi do garnituru gumowy pasek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hogo Fogo 0 #4221 Napisano 23 Kwietnia 2013 A tu kolejne zdjęcie z dzisiejszego "dziennika" na mój gust to Hublot Classic Fusion Carbon 511CM1770CM cena około 10000$, chociaż zupełnie nie moja bajka, średnica 45mm. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pablos_ 16 #4222 Napisano 23 Kwietnia 2013 (edytowane) O smakach, tfu o gustach się nie dyskutuje i możemy się kłócić w nieskończoność. Im jestem starszy tym bardziej podobają mi się niekonwencjonalne mieszanki i odważne połączenia i nie widzę w tym nic złego.Ludzie o wysokim statusie (pieniądze, władza) naginają te kanony i jest to zrozumiałe, mogą sobie na to pozwolić, w pewien sposób wyznaczają trendy. Tylko szaraki chcą "być bardziej święci od Papieża" i każde odstępstwo od normy (często miernej i nudnej) wyśmiewają. Ale to tylko mój punkt widzenia. Edytowane 23 Kwietnia 2013 przez Pablos_ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pablos_ 16 #4223 Napisano 23 Kwietnia 2013 I nawet nie wiesz jak mi z tym dobrze. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #4224 Napisano 23 Kwietnia 2013 I nawet nie wiesz jak mi z tym dobrze. Samopoczucie najwazniejsze...,wiec jest ok 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hogo Fogo 0 #4225 Napisano 23 Kwietnia 2013 Znalazłem jeszcze 3 zdjęcia z zegarkami, na jednym według mnie jest Longines Evidenza, do końca nie widać czarna czy biała tarcza, na kolejnym chyba też ten zegarek tylko biała tarcza z czymś po lewej stronie, na następnym nie ma pojęcia, będę strzelał w gusta ministra rolex oyster ??? - pytanie do znawców tematów, bardzo prosił bym również o posty tylko na temat zegarków w końcu to jest forum o zegarkach 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach