dariusz chlastawa 589 #5251 Napisano 12 Maja 2014 tez mi sie nie chce wierzyc ,ale dzis wieczorem poszukam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mwist 3 #5252 Napisano 12 Maja 2014 ...... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dariusz chlastawa 589 #5253 Napisano 12 Maja 2014 (edytowane) dokladnie o to zdjecie mi chodziło ! Edytowane 12 Maja 2014 przez dariusz chlastawa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maks 3 10 #5254 Napisano 12 Maja 2014 Darku,przepraszam,że zadam to pytanie,ale skąd "zwykli" ludzie mają wiedzieć,że to podróba...?Mi bardzo przypomina styl Steinharta... 0 Robert Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dariusz chlastawa 589 #5255 Napisano 12 Maja 2014 Napis IWC a zbyt bliskie rozstawienie tarczki od sekundy , zle osadzona data , kolor itd 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
@rtur 9 #5256 Napisano 12 Maja 2014 Masakra! Szkoda - fajny był z niego herbatnik , że zacytuję klasyka . 0 @rtur Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jakub Mróz 16 #5257 Napisano 13 Maja 2014 Napis IWC azbyt bliskie rozstawienie tarczki od sekundy , zle osadzona data , kolor itdKoperta, koronka i pasek(prócz tych nitów) również nie gra 0 IWC Schaffhausen Cal. 83 INCA, JLC Master Control Ultra thin, Audemars Piguet cal. 2003 i cal. 2001, ML Pontos Automatique PT6117 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Magik. #5258 Napisano 13 Maja 2014 Kolor tarczy to nie problem, bo były kiedyś limitki z jasną tarczą… chociażby całkiem udany Tribute to Japan. No ale cała reszta… szkoda gadać. Dziwi to tym bardziej, że przecież stać go na oryginał. No chyba, że to celowy zabieg marketingowy w myśl zasady… nieważne co mówią, byle coś mówili. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Magik. #5259 Napisano 13 Maja 2014 Może wyznaje filozofię innego znanego polskiego sportowca Wojtka Szczęsnego: "Co prawda zdarza mu się zaszaleć, ale bez żadnego skrępowania przyznaje się do noszenia podrabianego zegarka wartego zaledwie 70 funtów - czyli 350zł. Bramkarz reprezentacji Polski nie może narzekać na brak pieniędzy. Jak przyznał w rozmowie z portalem internetowym weszło.com, nie wstydzi się nosić zegarka za skromne 70 funtów.- Identyczny zegarek u nas w Arsenalu, ale za 20 tys. funtów, ma Theo Walcott. Porównałem sobie i nie widzę żadnej różnicy. Podoba mi się, noszę go i mam w d..., że nie jest oryginalny. Musiałbym być nieźle walnięty, by wydać za oryginał 20 tysięcy! - mówi serwisowi Wojtek" No cóż... chłopaczyna nie wie o czym mówi, ale nie każdy musi mieć pojęcie o zegarkach. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 84875 #5260 Napisano 13 Maja 2014 Temat rzeka No ale noszenie podróbek przez sportowców "żenada". 0 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #5261 Napisano 13 Maja 2014 Temat rzeka No ale noszenie podróbek przez sportowców "żenada". Przez każdego,nie tylko przez sportowców....tym to jeszcze można "wybaczyć':-) -bo w sporej części to "baranie głowy":-) 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zeRo_Six 107 #5262 Napisano 13 Maja 2014 Użycie podróbki to niezła wtopa, ale może to nie był zegarek Tigera, tylko założyli mu go na potrzeby zdjęcia? Może nie miał zegarka, ktoś stwierdził, że lipnie to wygląda, Tiger w Certinie też kicha, to damy mu "IWC" i tak nikt nie pozna, że to podróba... Tak to sobie tłumaczę.. 0 AT vs. PO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darek1974r 15 #5263 Napisano 13 Maja 2014 Jaki problem założyć G-shocka ?Akurat jemu by pasował bardziej niż to "WC"Akurat on to mógłby:1) kupić2) dostać3) dostać + dostać za to kasęjakiś ORYGINAŁA tak to wieś jest totalna. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rav3nlord 4 #5264 Napisano 13 Maja 2014 Zegarek jest trochę w nienaturalnej pozycji - tak jakby specjalnie go uwypuklono (z resztą do takiego magazynu robi się kilkadziesiąt zdjęć i wybiera jedno + retusz). O przypadkowości ujęcia nie ma tu mowy - zegar miał być dobrze widoczny na fotce. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DRUH 5 #5265 Napisano 13 Maja 2014 Ponoć 95% prezenterów,operatorów etc. w TVN nosi fejki.Takie np.. Jeżdżąc już DBS jedynym w PL ,nosi się skromnie zielonego Suba Rolexa bicolor dla smaku.... Dla ciekawości dodam,że w dwóch autach było 1320 KM Co robić ?Widziano?http://youtu.be/xoFflWpNgu0 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zeRo_Six 107 #5266 Napisano 13 Maja 2014 Druh, albo ja za mało wypiłem, albo Ty za dużo, ale za cholerę nie wiem o czym piszesz. 0 AT vs. PO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #5267 Napisano 13 Maja 2014 Ponoć 95% prezenterów,operatorów etc. w TVN nosi fejki.Takie np.. Jeżdżąc już DBS jedynym w PL ,nosi się skromnie zielonego Suba Rolexa bicolor dla smaku.... Dla ciekawości dodam,że w dwóch autach było 1320 KM Co robić ?Widziano?http://youtu.be/xoFflWpNgu0???????? 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DRUH 5 #5268 Napisano 13 Maja 2014 Druh, albo ja za mało wypiłem, albo Ty za dużo, ale za cholerę nie wiem o czym piszesz.Naprawdę ,nie martw się o to ! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jan M. Krawczyk 290 #5269 Napisano 13 Maja 2014 Druh, albo ja za mało wypiłem, albo Ty za dużo, ale za cholerę nie wiem o czym piszesz.Ja też przeczytałem ten post jakieś trzy razy i nie mam bladego pojęcia czego on dotyczy. Abstrachując od tematu, nie wiem skąd są te zdjęcia Astona Martina i czego one dotyczą, ale nie pamiętam czy widziałem kiedyś ten samochód w połączeniu z brzydszymi felgami. Może do Megane RS by pasowały, ale tu, ochyda. 0 Czas ma sens tylko wtedy, kiedy robi się z nim coś sensownego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #5270 Napisano 13 Maja 2014 Druh, albo ja za mało wypiłem, albo Ty za dużo, ale za cholerę nie wiem o czym piszesz.To taki samochód pije....właściciel tylko wciąga....brzuch 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Magik. #5271 Napisano 13 Maja 2014 Przez każdego,nie tylko przez sportowców....tym to jeszcze można "wybaczyć':-) -bo w sporej części to "baranie głowy":-) Wielu z nich jednak wie gdzie się udać po porządny zegarek. Np. Melo… (z AP Survivor na ręku) . Może Rick Ross mu podpowiedział, bo muzyk, a nie sportowiec. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #5272 Napisano 13 Maja 2014 Wielu z nich jednak wie gdzie się udać po porządny zegarek. Np. Melo… (z AP Survivor na ręku) . Może Rick Ross mu podpowiedział, bo muzyk, a nie sportowiec. Wie...ktoś im powiedział,np Ty Mariusz 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Magik. #5273 Napisano 13 Maja 2014 Wie...ktoś im powiedział,np Ty Mariusz No ba… ma się posłuch wśród czarnych braci . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #5274 Napisano 13 Maja 2014 No ba… ma się posłuch wśród czarnych braci .No ,przy takich znajomościach to ja ze trzy razy się zastanowie odpisując na post "brachu" 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
y60 2272 #5275 Napisano 14 Maja 2014 (edytowane) cyt; Druh-"Ponoć 95% prezenterów,operatorów etc. w TVN nosi fejki." Znam osobiście ponad 20 operatorów z TVN i żaden z nich nie nosi "fejków" ,najczęstszym wyborem są G-Shocki (oryginalne ) ale nie tylko .. Za prezenterów nie dam głowy , ale co najmniej kilku ma porządne ,oryginalne zegarki Także z tymi % to bym nie szalał.. bo w imieniu moich znajomych czuję się urażony taką opinią.. Edytowane 14 Maja 2014 przez y60 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach