Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość Waldeusz

Co noszą znani ludzie?

Rekomendowane odpowiedzi

Znani nam ulubieńcy (Hammond i Clarkson), w pierwszych dwóch odcinkach nowego programu The Grand Tour.

hamm.jpg

clarks.jpg

Czas ma sens tylko wtedy, kiedy robi się z nim coś sensownego

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

http://www.omegamania.pl/ciekawostki_clarkson.html

Nie wiem czy było. Podoba mi się to że Clarkson nie jest ambasadorem marki a je nosi. W sumie stać go. Co program Top Gear inny...  W sumie tak jak jego kumple. Ciekawi mnie na jakich zasadach to się odbywa. Sponsoring, reklama czy nic z tych rzeczy? Może wiedzą to tylko oni? :D

Edytowane przez markali

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość jest multimilionerem i jednocześnie lubi zegarki, serio tego typu sportowe modele to nie jest dla niego wydatek... Gdyby to był sponsoring to raczej nosiłby 1 markę.

Myślałem raczej o wszystkich prowadzących i o zapłacie dla BBC za reklamę chociaż też nie są biedni. Lokowania produktu czy jak to się nazywa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Paolo Sorrentino, wybitny reżyser:

Pieewsze nie wiem drugie chyba Hamilton

Edytowane przez DawPi
Nie cytujemy zdjęć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Podoba mi się to że Clarkson nie jest ambasadorem marki a je nosi. W sumie stać go. Co program Top Gear inny... W sumie tak jak jego kumple

Clarkson w TG wcale nie miał dużo zegarków, chyba trzy przez wszystkie serie. Bardzo długo PO miał. I 300M na początku.

Co innego jego koledzy, co odcinek inny, ale powtarzały się :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A oto ostatni z trójki prowadzących, May. Choć słabo widać cóż na nadgarstku siedzi.

jam.jpg

Jeśli zaś chodzi o sam program, to oni już Top Gear nie prowadzą. To program Amazon, więc BBC raczej teraz nic z tego nie ma. I, szczerze mówiąc, z racji różnorodności tego co mieli na nadgarstkach, raczej wątpię, żeby byli sponsorowani przez konkretną markę. James często miał Rado, ale też JLC lub jakieś zegarki vintage. Hammond od Tissota T-Touch, przez różne Breitlingi do Rolexa. A Jeremy w sumie najspokojniej, głównie Omega i czasem IWC. Do wyboru, do koloru :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

James miał też Omegę Dynamic oraz Omegę Chrono-Quartz, ale też sporo vintage'ów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość McIntosh

Pamiętam, że James nosił też IWC Ref. 371445. Arnold - klasa, fajnie, że co jakiś czas sięga po AP.

A co do Audemars Piguet, to od jakiegoś czasu niezwykle starannie dobierają przedsięwzięcia, w które się angażują. Z dyscyplin sportowych obecnie jest to tylko golf, wyścigi konne i tenis ziemny. Reszta to zaangażowanie w sztukę - między innymi trwała współpraca z teatrem Bolszoj. Podoba mi się ten kierunek.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pytanie tylko, jak szybko, i czy w ogóle, ich zegarki zaczną być kojarzone z tymi sportami, a nie czymś bardziej wybuchowym? Dla mnie RO Offshore to bardziej styl Lamborghini, niż Rolls Royca :) Nie zrozum mnie źle. Dzięki Tobie, klasyczny Royal Oak nie chce wyjść z głowy. Ale jakoś nie bardzo widzę taki czasomierz, jak Arnolda, na wyścigach Royal Ascot :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość McIntosh

Pytanie tylko, jak szybko, i czy w ogóle, ich zegarki zaczną być kojarzone z tymi sportami, a nie czymś bardziej wybuchowym? Dla mnie RO Offshore to bardziej styl Lamborghini, niż Rolls Royca :) Nie zrozum mnie źle. Dzięki Tobie, klasyczny Royal Oak nie chce wyjść z głowy. Ale jakoś nie bardzo widzę taki czasomierz, jak Arnolda, na wyścigach Royal Ascot :)

To zależy który Offshore. Grand Prix faktycznie bliższy jest Lambo, ale już szkieletowane Grande Complication to zegarmistrzowska arystokracja :).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

George Soros, finansista i filantrop

Patek Aquanant

f168de4d71899c4f984b9d2575102a0f.jpg

Blancpain

e98b9831173076073ac30060b6f7028e.jpg

Bell&ross

c5fcc69ca10a5e586fc218251b19376c.jpg

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiem, że tu nie za wiele widać, ale nie znalazłem lepszych fotek, a może coś się komuś skojarzy... Aaron Diehl, jeden z najbardziej cenionych amerykańskich muzyków jazzowych młodego pokolenia. :)

734124_383807201727259_1895392915_n.jpg?

1901906_552108978230413_373007223_n.jpg?

212_Aaron-Diehl-by-JohnAbbott.jpg

1376994_491931694248142_631216146_n.jpg?

04_Aaron_Diehl_by_John_Abbott_Newport_20

WARTO POMAGAĆhttps://www.siepomaga.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Filantrop , powiadasz , hmm ...

Też się uśmiechnąłem jak przeczytałem....

Pozdrawiam, Marek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Też się uśmiechnąłem jak przeczytałem....

Tak na wikipedii jest napisane ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak na wikipedii jest napisane ;)

"... amerykański finansista pochodzenia węgiersko-żydowskiego, jeden z najbardziej znanych spekulantów walutowych, ale TAKŻE filantrop...."

:)

Pozdrawiam, Marek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pozwole sie wtracic bo znam biografie Sorosa z innych zrodel niz wikipedia, i faktem jest ze prowadzi dzialalnosci filantropijna np. w Polsce poprzez fundacje Batorego. Kwestia dyskusyjna jest czy te fundacje nie sa czescia biznesowa. Jednego nie mozna Sorosowi odmowic- jako spekulant jest najlepszy, i ma fajne zegarki :-)

"... amerykański finansista pochodzenia węgiersko-żydowskiego, jeden z najbardziej znanych spekulantów walutowych, ale TAKŻE filantrop...."

:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Świetnie się prezentuje na nadgarstku ten chronograph z linii Saint Imier.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja nieco inaczej: jaki to może być model zegarka, który od jakiegoś czasu nosi Kuba Klawiter:

https://www.youtube.com/watch?v=xJYebM5jYDQ

Edytowane przez Flaming

"So next time someone complains that you have made a mistake, tell him that may be a good thing. Because without imperfection, neither you nor I would exist."  Stephen Hawking

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aksel jest ambasadorem Longinesa więc nie dowiemy się co nosi prywatnie, jeśli coś nosi ;)

Instagram.com/horlobby.watches

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi