Gość pcstud #76 Napisano 9 Sierpnia 2007 na tym tatuazu chociaz zegarek jest :wink: A papierem można zegarek przetrzeć :wink: ja bym powiedzial do przecierania czegos zupelnie innego ten papier jest :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość seth11 #77 Napisano 9 Sierpnia 2007 na tym tatuazu chociaz zegarek jest :wink: A papierem można zegarek przetrzeć :wink: ja bym powiedzial do przecierania czegos zupelnie innego ten papier jest :wink: A smarkałeś kiedykolwiek w papier?Jeżeli tak, to użyłeś go niezgodnie z przeznaczeniem. :wink: Nie chcę pisać czego to ludzie używają niezgodnie z przeznaczeniem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neuro 3 #78 Napisano 10 Sierpnia 2007 0 Michał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DonDonov 1 #79 Napisano 10 Sierpnia 2007 ooo jaaaaaa! :shock: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość seth11 #80 Napisano 10 Sierpnia 2007 No dobra.Kto chciałby żeby jego dziewczyna lub żonamiała coś takiego? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neuro 3 #81 Napisano 10 Sierpnia 2007 co takiego? balejaż? 0 Michał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
demon 0 #82 Napisano 10 Sierpnia 2007 Ps. Jak tu być sam na sam z kobietą ? Jak człowiekowi dwóch "czarnych braci" na plecach siedzi ? :-D I jeszcze to lustro na suficie a pomysl jakby to kobieta miala taki tatuaz;) Wiesz co ? Jesteś o-kro-pny ! ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DonDonov 1 #83 Napisano 10 Sierpnia 2007 seth: "No dobra. Kto chciałby żeby jego dziewczyna lub żona miała coś takiego?" Śmiem twierdzić, że facet którego facjatę przedstawia tatuaż nie miałby nic przeciwko... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość seth11 #84 Napisano 10 Sierpnia 2007 seth: "No dobra. Kto chciałby żeby jego dziewczyna lub żona miała coś takiego?" Śmiem twierdzić, że facet którego facjatę przedstawia tatuaż nie miałby nic przeciwko... Być może, tylko czy Ty nie czułbyś się dziwnie, gdyby w trakcie igraszek ktoś Ci się patrzył w oczy? :wink: Co wrazliwsi mogliby mieć dziwne uczucie że całują się z facetem. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pan Igor 33 #85 Napisano 10 Sierpnia 2007 Jeśli wolicie: 0 I. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DonDonov 1 #86 Napisano 10 Sierpnia 2007 Wszystko cofam!Masz rację Seth...Wyobraziłem to sobie... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
boldy 1 #87 Napisano 11 Sierpnia 2007 czy mnie wzrok myli, czy to niesmiertelny Fidel?? Jesli tak to pani u Kubańczyków z Miami wzięcia by nie miała.. chociaż może właśnie? może chcieli by się chwalić że wy... komendanta? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neixet 11 #88 Napisano 11 Sierpnia 2007 gosc o ktorym pisalem w tym poscie 0 Pozdrawiam, Daniel Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
antjama 24 #89 Napisano 11 Sierpnia 2007 ladniusi 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
boldy 1 #90 Napisano 12 Sierpnia 2007 no i to już chyba jest drobniutka przesada........ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
demon 0 #91 Napisano 12 Sierpnia 2007 Widziełem reportażo tym "kocie". Niedobrze mi sie robi na sam widok. ps. Facet jest zdaje się informatykiem ... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
antjama 24 #92 Napisano 12 Sierpnia 2007 ps. Facet jest zdaje się informatykiem ...znaczy sie informuje ludzi, gdzie jest najblizsze zoo ? bo z tymi pazurkami to nie widze go klepiacego w klawiature 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neuro 3 #93 Napisano 13 Sierpnia 2007 Jest spełniony, szczęśliwy i wszystkie laski które ustawiają się w kolejce do niego - również. Czego więcej chcieć od życia ? Btw - ciekawe czy już zrobił sobie funkcjonalny ogon - co miało być ostatnim etapem transformacji. A co do klepania w klawiaturę pazurami - niejedna biurwa jest w tym mistrzynią. Kwestia specjalizacji 0 Michał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
demon 0 #94 Napisano 13 Sierpnia 2007 Mie wiem, czy on pisuje programy - raczej zajmuje się obsługą, serwisem sieci i sprzętu. Może informatyk nie jest najlepszym słowem ale innego nie mogłem znaleść. W tym przypadku "pazurki" przeszkadzają chyba jeszcze bardziej ? :roll: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nagib 2 #95 Napisano 27 Września 2007 (edytowane) . Edytowane 8 Stycznia 2012 przez Nagib 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość pcstud #96 Napisano 27 Września 2007 powiem szczerze- piekne to nie jest, ale wazne ze Tobie sie podoba :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nagib 2 #97 Napisano 27 Września 2007 (edytowane) . Edytowane 8 Stycznia 2012 przez Nagib 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DonDonov 1 #98 Napisano 27 Września 2007 powiem szczerze- piekne to nie jest, ale wazne ze Tobie sie podoba Też się pod tym podpiszę :wink: Ale to może o jakąś szczególną symbolikę chodzi :?: :roll: P.S.Nagib, fajny masz pasek :!: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Lew #99 Napisano 27 Września 2007 Po wypełnieniu bedzie fajne. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacus 1627 #100 Napisano 27 Września 2007 może zbyt wcześnie żeby oceniać, wszak Nagib pisał, że tatuaż jest nie skończony 0 JACEK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach